Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W imieniu Marudy dziękuję za trzymanie kciuków 🥰

Kocurek jest już po zabiegu (informacja od sue) - stracił niemal wszystkie ząbki, ale teraz na pewno odżyje 😺

• Like 1
Posted

Dziś dotarły pierwsze przelewy - od mdk8, której bardzo dziękuję oraz od pani Ani G-R, której także bardzo dziękuję (również za wielką nadpłatę) 💜

Paczki do pani Ani oraz do AlfyLS są już w drodze 🙂

Posted
Dnia 7.10.2024 o 17:35, elmas napisał:

W imieniu Marudy dziękuję za trzymanie kciuków 🥰

Kocurek jest już po zabiegu (informacja od sue) - stracił niemal wszystkie ząbki, ale teraz na pewno odżyje 😺

Biedny Maruda 😞 Sama mam kotka w większości bezzębnego, jest problem z jedzeniem, bo wypada, poza tym się ślini. No. ale trudno.

Posted
Dnia 7.10.2024 o 22:37, Isabel napisał:

Biedny Maruda 😞 Sama mam kotka w większości bezzębnego, jest problem z jedzeniem, bo wypada, poza tym się ślini. No. ale trudno.

To pewnie indywidualna kwestia - mój całkowicie bezzębny Desmond dopiero po zabiegu pokazał, jak dużo potrafi zjeść i rzadko ma problem z wypadaniem karmy z pyszczka. Ślini się też znacznie mniej niż kiedyś. 

Grunt, że Maruda nie będzie już cierpiał 🍀

• Like 1
Posted

Dzień dobry (i ostatni, jeśli chodzi o ten bazarek) 🙂

Dziś dotarł przelew od AlfyLS - bardzo dziękuję i uzupełniam rozliczenie 🌷 

• elmas changed the title to Ostatni dzień bazarku! Słodycze, kosmetyki i chemia gospodarcza na pomoc dla cierpiącego Marudy - do 8 października, do godz. 20:00
Posted
Dnia 8.10.2024 o 11:21, elmas napisał:

To pewnie indywidualna kwestia - mój całkowicie bezzębny Desmond dopiero po zabiegu pokazał, jak dużo potrafi zjeść i rzadko ma problem z wypadaniem karmy z pyszczka. Ślini się też znacznie mniej niż kiedyś. 

Grunt, że Maruda nie będzie już cierpiał 🍀

Koniczyna na GIF - 50 animowanych obrazów GIF za darmo | USAGIF.com

• Like 1