elmas Posted October 6, 2024 Author Posted October 6, 2024 Pani Ania G-R zamówiła telefonicznie nr 8 i 9 - bardzo dziękuję 🥰 Quote
elmas Posted October 6, 2024 Author Posted October 6, 2024 No i zaczął nam się przedostatni dzień bazarku. Trzymajmy kciuki za Marudę, bo dziś ma mieć zabieg 🐱🍀 1 Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Dnia 7.10.2024 o 00:03, elmas napisał: No i zaczął nam się przedostatni dzień bazarku. Trzymajmy kciuki za Marudę, bo dziś ma mieć zabieg 🐱🍀 oczywiscie kciuki 1 Quote
elmas Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 W imieniu Marudy dziękuję za trzymanie kciuków 🥰 Kocurek jest już po zabiegu (informacja od sue) - stracił niemal wszystkie ząbki, ale teraz na pewno odżyje 😺 1 Quote
elmas Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 Dziś dotarły pierwsze przelewy - od mdk8, której bardzo dziękuję oraz od pani Ani G-R, której także bardzo dziękuję (również za wielką nadpłatę) 💜 Paczki do pani Ani oraz do AlfyLS są już w drodze 🙂 Quote
Isabel Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Dnia 7.10.2024 o 17:35, elmas napisał: W imieniu Marudy dziękuję za trzymanie kciuków 🥰 Kocurek jest już po zabiegu (informacja od sue) - stracił niemal wszystkie ząbki, ale teraz na pewno odżyje 😺 Biedny Maruda 😞 Sama mam kotka w większości bezzębnego, jest problem z jedzeniem, bo wypada, poza tym się ślini. No. ale trudno. Quote
elmas Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 Dnia 7.10.2024 o 22:37, Isabel napisał: Biedny Maruda 😞 Sama mam kotka w większości bezzębnego, jest problem z jedzeniem, bo wypada, poza tym się ślini. No. ale trudno. To pewnie indywidualna kwestia - mój całkowicie bezzębny Desmond dopiero po zabiegu pokazał, jak dużo potrafi zjeść i rzadko ma problem z wypadaniem karmy z pyszczka. Ślini się też znacznie mniej niż kiedyś. Grunt, że Maruda nie będzie już cierpiał 🍀 1 Quote
elmas Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 Dzień dobry (i ostatni, jeśli chodzi o ten bazarek) 🙂 Dziś dotarł przelew od AlfyLS - bardzo dziękuję i uzupełniam rozliczenie 🌷 Quote
Nadziejka Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Dnia 8.10.2024 o 11:21, elmas napisał: To pewnie indywidualna kwestia - mój całkowicie bezzębny Desmond dopiero po zabiegu pokazał, jak dużo potrafi zjeść i rzadko ma problem z wypadaniem karmy z pyszczka. Ślini się też znacznie mniej niż kiedyś. Grunt, że Maruda nie będzie już cierpiał 🍀 1 Quote
elmas Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 Na pokrycie kosztów zabiegu Marudy brakuje tylko 63 zł - może komuś jeszcze coś wpadnie w oko? 😺 Quote
elmas Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 Za niecałe dwie godziny koniec bazarku 🙂 Quote
Recommended Posts