Jump to content
Dogomania

Rozliczony.Zakonczony.Dzisiaj koniec bazarku.Dołożyłam od nr 55.Zapraszamy na zakupy.Licytujemy do 2 lipca do godz.20 - tej.

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.06.2024 o 16:51, guccio napisał:

Oby udane

Nie ma innej opcji 🙂 

Dnia 24.06.2024 o 18:20, mariusz pp napisał:

I zaglądam .

Dzisiaj byliśmy z naszym Korusiem u weta .Ząb do usunięcia , konsultacja plus antybiotyk 140 euro , umówiliśmy się na wyrwanie i cena nas powaliła, usunięcie jednego zęba trzonowego od 500 e do 1000 e , dokładny koszt podadzą po zabiegu.Skąd oni biorą takie ceny.

A ja myślałem, że u nas wet drogi. 

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.06.2024 o 22:14, Radek napisał:

Nie ma innej opcji 🙂 

A ja myślałem, że u nas wet drogi. 

Córka mieszka w Niemczech i ma kota ubezpieczonego. Inaczej z wetem by nie wyrobiła. A kot wiejski bezdomniak, kiedyś dokarmiany przeze mnie 🙂

Posted
Dnia 24.06.2024 o 22:44, Jota67 napisał:

Córka mieszka w Niemczech i ma kota ubezpieczonego. Inaczej z wetem by nie wyrobiła. A kot wiejski bezdomniak, kiedyś dokarmiany przeze mnie 🙂

W Holandii też ubezpieczają    .Nikt nam nie ubezpieczy Korka bo ma 12 lat./Tylko do 6/ Ci co ubezpieczą przed szóstym rokiem życia mają kontynuację do końca życia zwierzaka.A po szóstym roku niestety już się nie da. My w Polsce mamy swojego weta i tam staramy się wszystko robić.Ale nasze psiaki nieraz nam robią numery i koniecznie chcą sprawdzać jak to jest u holenderskiego weta 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 25.06.2024 o 00:10, mariusz pp napisał:

Minęła północ, przybyłem a gdzie ciasteczko i kawusia?🤣

Dnia 25.06.2024 o 05:24, Kamila Proc napisał:

dawno juz minela i wciaz ni ma

Proszę bardzo.

received_795381485956978.png

• Like 3
Posted
Dnia 25.06.2024 o 13:42, guccio napisał:

Przed obiadkiem lub po -zapraszmy.

U mnie po. Teraz zastanawiam się, co zaplanować na kolację. Mam taki nastrój, że nie wiem, co bym zjadł 🙂