Jump to content
Dogomania

Zakończony. Dołożyłam coś :) Zapraszamy! - bazarek czynny do 03.12. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.11.2023 o 06:44, Kamila Proc napisał:

nowa, optymistyczna, ale niezbyt poprawna wersja. No i nasuwa sie pytanie o panne Mery

Ja tylko takiej się uczyłam.Innej wersji nie znalazłam 😉Na koloniach 😅

Posted
Dnia 23.11.2023 o 06:00, UlaFeta napisał:

Ciemno,zimno i do roboty daleko😁 

To ostatnie najgorsze. 

Dnia 23.11.2023 o 06:42, Kamila Proc napisał:

czwarta? co jest do czorta?

Klątwa jakaś, czy co? 

Posted
Dnia 23.11.2023 o 11:35, mariusz pp napisał:

A ja ostatni

Drugie zmiany w Holandii to godz 15-24 czyli 9 godzin bo jedna godzina to przerwy oczywiście niepłatne, 

Ktoś na PKB musi zapracować 😅

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2023 o 11:35, mariusz pp napisał:

A ja ostatni

Drugie zmiany w Holandii to godz 15-24 czyli 9 godzin bo jedna godzina to przerwy oczywiście niepłatne, 

No to się trzy zmiany na dobę nie zmieszczą.

Posted
Dnia 23.11.2023 o 11:59, jola&tina napisał:

No to się trzy zmiany na dobę nie zmieszczą.

Nocki najczęściej od 23 no i u nas w firmie  jeszcze jest jedna dziwna zmiana zaczyna się od 13 do oporu czyli najczęściej druga ,trzecia w nocy póki nie skończymy , dziki kraj ,Niby godziny nadliczbowe, fajnie, ale podatek od godzin nadliczbowych to prawie 50 procent czyli wychodzi mniej na godzinę jak normalnie, parodia

Posted
Dnia 23.11.2023 o 12:04, mariusz pp napisał:

Nocki najczęściej od 23 no i u nas w firmie  jeszcze jest jedna dziwna zmiana zaczyna się od 13 do oporu czyli najczęściej druga ,trzecia w nocy póki nie skończymy , dziki kraj ,Niby godziny nadliczbowe, fajnie, ale podatek od godzin nadliczbowych to prawie 50 procent czyli wychodzi mniej na godzinę jak normalnie, parodia

Faktycznie parodia, godziny nadliczbowe za pół ceny 😞 

Posted
Dnia 23.11.2023 o 12:04, mariusz pp napisał:

😂U nas tak nie ma.Zapraszamy.

Posted
Dnia 23.11.2023 o 13:46, jola&tina napisał:

Faktycznie parodia, godziny nadliczbowe za pół ceny 😞 

Tak jest od 2015 roku ,wszędzie szukają pieniędzy

Dnia 23.11.2023 o 14:06, UlaFeta napisał:

😂U nas tak nie ma.Zapraszamy.

Kiedyś na dłuższym urlopie próbowałem szukać pracy we Wrocławiu, i mimo ciekawej cv jak mówili dyskwalifikował mnie wiek, wolą młodszych więc niestety muszę tu być do emerytury.