Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY. Kosmetyki, książki i różności na pomoc Szczebrzeszyniakom i kotom Alvenki - do 22.11.2023, do godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.11.2023 o 14:04, DORA1020 napisał:

Ja nie wiem,kotek napewno boi się,tak jak niektóre nie chcą wchodzic do kontenerka,tak i boi się wchodzic do krytej kuwety.Może na Miau by dziewczyny wiedziały.

Do krytej już wchodzi, ale tak intensywnie zakopuje to co tam zrobi, że żwirek jest rozsypany na połowę pokoju. Kupiłam kuwetę z klapką i jak klapka jest założona, to nie chce wchodzić do kuwety, a jak zdejmę, to wokoło kuwety jest pełno żwirku.

Posted
Dnia 19.11.2023 o 21:00, elik napisał:

Dzięki  🙂  Stosowałam podobne metody tylko bez przysmaku. Spróbuję z przysmakiem. Może pomoże 🙂  

Trzymam kciuki 🙂

• elmas changed the title to ***Dodałam nr 53A, 57A i 59A***Kosmetyki, książki i różności na pomoc Szczebrzeszyniakom i kotom Alvenki - do 22.11.2023, do godz. 22:00
  • elmas changed the title to ***Dodałam kawę nr 53A, opaskę nr 57A i zestaw do grzańca 59A***Kosmetyki, książki i różności na pomoc Szczebrzeszyniakom i kotom Alvenki - do 22.11.2023, do godz. 22:00