Jump to content
Dogomania

Dunia ma już swoich Ludzi i swój wspaniały DS :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.

Recommended Posts

Posted

Trzeba ją lepiej poznać. Na początku może być słodka, a potem pokazać różki. Niech się nieco zadomowi i pokaże prawdziwe oblicze  🙂 

Posted
Dnia 19.10.2023 o 11:39, Sowa napisał:

To może już ogłaszajcie? Zanim zwiąże się za bardzo z opiekunką

Rozmawiałyśmy z elik o tym jeszcze jak sunia była w schronisku i rzeczywiście nie ma na co czekać. Sunia ma same zalety i jak najszybciej powinna mieć swojego człowieka.🙂 Mam sporo fajnych zdjęć od Rude ZŁO jeszcze ze spacerów w schronisku,   które z powodzeniem można wykorzystać w ogłoszeniach. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Poczekam jeszcze moment na wieści z hoteliku i zrobię suni olx na Warszawę, zobaczymy😉 Z tego co pamiętam to ona ma ok 3 - 4 lat, ale trzeba sprawdzić w książeczce ...

Posted
Dnia 19.10.2023 o 12:00, Tola napisał:

Poczekam jeszcze moment na wieści z hoteliku i zrobię suni olx na Warszawę, zobaczymy😉 Z tego co pamiętam to ona ma ok 3 - 4 lat, ale trzeba sprawdzić w książeczce ...

Magda poda, ale na razie jest poza domem. Jak wróci sprawdzi w książeczce i poda.

Zdjęcia są wprost rewelacyjne Martusiu  🙂  👍🏼 

• elik changed the title to Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.
Posted
Dnia 19.10.2023 o 12:32, elik napisał:

Magda poda, ale na razie jest poza domem. Jak wróci sprawdzi w książeczce i poda.

Zdjęcia są wprost rewelacyjne Martusiu  🙂  👍🏼 

Tak jak napisałam SMS-em sunia ma wpisane w książeczkę 3 lata.

Posted

W bazarku imiennym, za który bardzo serdecznie dziękuję agat21 i wszystkim biorącym w nim udział, sunia dostała imię Dunia.

Jest bardzo ważne, aby  w tytule przelewu wpłacanych deklaracji na konto Fundacji znalazł się nick wpłacającego  i imię suni Dunia.

Posted
Dnia 16.10.2023 o 11:20, elik napisał:

Kolejna dobra wiadomość, po tej, że już we środę sunia pojedzie do hotelu, to ta, że deklaracje dla suni można wpłacać na konto

Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA
ul. Spadek 45
22-400 Zamość
97 2030 0045 1110 0000 0200 1700

W tytule przelewu chwilowo proszę pisać: dla Hienki + nick.  Chwilowo, bo po ustaleniu imienia w tytule bardzo proszę pisać ustalone imię. 

Sumę dokonanych wpłat będzie można odliczyć od podstawy opodatkowania za rok bieżący.  

Wpłaciłam 17.10 stałą 20zł za październik. 

• Like 1
Posted
Dnia 23.10.2023 o 08:54, sonia71 napisał:

Bardzo dziękuję  ❤️  🌺  Tola powiadomi o wpłacie i uzupełnię rozliczenie Duni  🙂    

EDIT
W pierwszym poście tego wątku, po ustaleniu dla suni imienia, zmieniłam zapis w pierwszym poście, ale zapomniałam zmienić go w poście z dnia 16.10. Sunia ma na imię Dunia i bardzo Cię proszę o taką informację w tytule przelewu w następnych wpłatach.
Aktualnie jest taki zapis w pierwszym poście tego wątku.
Jest bardzo ważne, aby  w tytule przelewu wpłacanych deklaracji na konto Fundacji znalazł się nick wpłacającego  i imię suni Dunia.

To ważne, bo na konto Fundacji ZEA wpływa wiele wpłat i bez prawidłowego opisania przelewu może dojść do pomyłki.

Posted
Dnia 23.10.2023 o 08:54, sonia71 napisał:

Dnia 23.10.2023 o 17:51, elik napisał:

Bardzo dziękuję  ❤️  🌺  Tola powiadomi o wpłacie i uzupełnię rozliczenie Duni  🙂    

EDIT
W pierwszym poście tego wątku, po ustaleniu dla suni imienia, zmieniłam zapis w pierwszym poście, ale zapomniałam zmienić go w poście z dnia 16.10. Sunia ma na imię Dunia i bardzo Cię proszę o taką informację w tytule przelewu w następnych wpłatach.
Aktualnie jest taki zapis w pierwszym poście tego wątku.

To ważne, bo na konto Fundacji ZEA wpływa wiele wpłat i bez prawidłowego opisania przelewu może dojść do pomyłki.

Zaraz postaram się z telefonu wpisywać wpłaty, chociaż nie będzie to zrobione przejrzyście. Laptopa nadal nie odzyskałam. Może jutro...Dzisiaj miał być na 17 i niestety nie zrobili. 

Posted

Wpłaty dla Duni, bardzo dziękujemy🌺💓🌺💗🌺:

20 zł - Nesiowata,

50 zł - mari23,

30 zł - siostra elficzkowej,

20 zł - Sonia 71,

20 zł - Livka,

50 zł - Mruczka,

20 zł - Ellig 

• Like 1
Posted
Dnia 23.10.2023 o 21:30, Tola napisał:

Zaraz postaram się z telefonu wpisywać wpłaty, chociaż nie będzie to zrobione przejrzyście. Laptopa nadal nie odzyskałam. Może jutro...Dzisiaj miał być na 17 i niestety nie zrobili. 

Dnia 23.10.2023 o 21:44, Tola napisał:

Wpłaty dla Duni, bardzo dziękujemy🌺💓🌺💗🌺:

20 zł - Nesiowata,

50 zł - mari23,

30 zł - siostra elficzkowej,

20 zł - Sonia 71,

zł - Livia,

50 zł - Mruczka,

20 zł - Ellig 

Dnia 23.10.2023 o 21:46, Tola napisał:

Wyjatkowo nie wpisuję dat przy wpłatach, ale na telefonie mam problemy😏

Bardzo dziękuję Martusiu, już wpisuję w post rozliczeniowy  🙂 

Posted
Dnia 23.10.2023 o 22:52, Radek napisał:

Wspaniałe zdjęcia. 

Tak, zdjęcia Dziewczyny zrobiły doskonałe. Wielkie dzięki   merci1.png.f71a5cba9d80ce3b79040481a8148a7f.png

• Like 1
Posted

Zdjęcia piękne, Magda bardzo chwali sunię, a ja bardzo proszę o tekst do ogłoszenia. Szkoda żeby zajmowała miejsce w hotelu, jeśli już mogłaby cieszyć się własnym człowiekiem, a człowiek nią  🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 25.10.2023 o 09:41, elik napisał:

Bardzo dziękuję Martusiu, już wpisuję w post rozliczeniowy  🙂 

Mam już laptop i sporo planów  z nim związanych na dzisiejszy wieczór😁. Postaram się  uzupełnić daty wpłat i zrobić pierwsze olx Duni😘