Nadziejka Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Pani Anna Z Rodzinką Dziekuje Serca Dziekuje Num 3 pluszowy wielkuśki hipek nowiutenki za 25 zl! Wujenek Radek Cegielka Szczęścia 10 zl Dziekuje Serce mam na koncie Nesiowata ciocia kup teraz Dziekuje mam na koncie Num 4 chalwa pysznotka duża wanilia 3 zl Lateczkowi dzielnemu a tutaj wątek Latusia 💓 Wszystkie fanty sa wlasnoscia Nadziejkowa Szanowni Drodzy Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa 30 września do godz 20.00 w opcji wywolawcza i kup teraz Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Polecam piekna piekna niezwykla poruszająca ogromnie... Num 1 książka dramat obyczajowy ,,Po Końcu,, stan nowa pachnąca okladka ze skrzydelkami str 504 cena wywol 18 zl kup teraz 20 zl ,,Clare Mackintosh jest autorką bestsellerowych powieści tłumaczonych na trzydzieści pięć języków i sprzedanych w przeszło dwóch milionach egzemplarzy. Zanim zaczęła pisać, pracowała w brytyjskiej policji, a także jako konsultantka do spraw mediów społecznościowych. Obecnie mieszka w Cotswolds z mężem oraz dziećmi. Clare wspiera Towarzystwo Silver Star, organizację charytatywną z Oksfordu, która otacza szczególną opieką matki z powikłaniami medycznymi w okresie ciąży w szpitalu im. Johna Radcliffe’a. Do napisania tej książki Mackintosh dojrzewała ponad 10 lat. Przed 12 laty jej syn poważnie zachorował (zapalenie opon mózgowych) i wobec bezsilności lekarzy i osiągnięć medycyny rodzice musieli podjąć decyzję dotyczącą życia dziecka, kiedy znalazło się ono w stanie krytycznym. Od tamtej pory codziennie rozmyślam, czy dokonaliśmy właściwego wyboru; co by się stało, gdybyśmy poszli inną ścieżką. I właśnie o tym jest "Po końcu" - o decyzji i jej konsekwencjach, o rozdzierających serca rodziców wątpliwościach, o nieustającym zadręczaniu się myślami "co będzie, jeśli…", "co się stanie, gdy…".,, Poruszająca i prowokująca do namysłu powieść. Napisana inteligentnie, jest w niej nadzieja, a zarazem wielki ból. Libby Page Rozdzierająca serce, wspaniale skonstruowana powieść. Rachel Abbott Właśnie skończyłam lekturę niezwykłej, wzruszającej powieści będącej lekcją życia - to absolutny majstersztyk. Każdy powinien ją przeczytać. Jill Mansell Niezwykła lektura trafiająca wprost do naszych dusz, pozostawiająca nas we łzach, a mimo to z nadzieją na lepszą przyszłość. Liz Nugent Od lat nie czytałam książki, która tak głęboko by mną poruszyła. Po końcu wywołuje niewiarygodne emocje: płakałam, a równocześnie czułam się podniesiona na duchu. Pięknie napisana, niezwykła powieść. Kate Hamer Zapadająca głęboko w pamięć i niezwykle poruszająca, powieść ta opowiada o nieskończonej ludzkiej zdolności do miłości i przetrwania nawet w najbardziej bolesnych okolicznościach. Rosie Walsh Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Polecam polecam fajna zawieszeczka na lata cale Num 2 brązowa leciutka z drewienka zawieszka reniferek stan nowa cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Kupila Pani Anna Z Rodzinką Dziekuje Stokrości Serca! za 25 zl Polecam polecam świetny pluszak duży hopcio hipcio Num 3 pluszowy wielkuśki hipek nowiutenki wymiary 40 cm wysokość cena wywol 18 zl kup teraz 20 zl Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Polecam Num 4 chalwa pysznotka duża wanilia cena wywol 2 zl 50 gr kup teraz 3 zl kupila Nesia dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Polecam Num 5 ciastka belVita cena wywol 5 zl kup teraz 6 zl Quote
Nadziejka Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Jeszcze nie zaczęlam tworzyć bazareczku, a już dzwonila Pani Ania moja znajoma, że koniecznie koniecznie tego hipcia ktorego obiecalam na bazareczki że koniecznie musi jego zdobyć! Dziekuje z calego serca i odrazu zaznaczam jako kupiony zdobyty! Pani Anna Z Rodzinką Num 3 kup teraz za 25 zl Dziekuje Serca! Quote
Nadziejka Posted September 23, 2023 Author Posted September 23, 2023 Wujenek Radek Cegielka Szczęścia 10 zl Dziekuje Dziekuje Klaniam Quote
Radek Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Cegiełka dotarła to i ja się zamelduję. 1 Quote
Nadziejka Posted September 23, 2023 Author Posted September 23, 2023 Dnia 23.09.2023 o 22:38, Radek napisał: Cegiełka dotarła to i ja się zamelduję. Serdeczności witam przekazuję Pieknie wujenkowi Dziekuje Cegielka dojdzie chyba w poniedzialek Spokojnego wieczoru Quote
Nadziejka Posted September 24, 2023 Author Posted September 24, 2023 Dobry niechaj będzie wszystkim istotom Witaj wujenneczku Quote
Radek Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Nie mam jak polajkować to chociaż podrzucę. 1 Quote
Nadziejka Posted September 24, 2023 Author Posted September 24, 2023 💓 💓 Wielka modlitwa za psinunia z serca calego zapraszam na kramik Dobreduszki Quote
Radek Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 W niedzielne popołudnie też można kupować. Quote
Radek Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Jeszcze raz na samą górę na koniec weekendu. Quote
Nadziejka Posted September 24, 2023 Author Posted September 24, 2023 Dziekuje serdecznosci spokojnej nocy Wujenku zapraszam 1 Quote
Nadziejka Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 Dnia 25.09.2023 o 08:01, Nesiowata napisał: 4 KT Dziekuje serdenko dziekuje pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 Dnia 25.09.2023 o 08:01, Nesiowata napisał: 4 KT Dziekuje Cioci Dziekuje Pieknie A Pieniążki Już Przybyly Quote
Nadziejka Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 Dnia 23.09.2023 o 22:38, Radek napisał: Cegiełka dotarła to i ja się zamelduję. Pieknie Ogromnie Dziekuje Cegielenka juz przybyla 1 Quote
Recommended Posts