Nadziejka Posted September 6, 2023 Author Posted September 6, 2023 Dnia 5.09.2023 o 20:21, Koki-99 napisał: Wysłany przelew do Izy w kwocie 109 zł ❤️ 💓 💓 Quote
Nadziejka Posted September 6, 2023 Author Posted September 6, 2023 Dokladam Polecam polecam cudne trwale Num 0001 Souvre Continental 100 mll perfumy opakowanie troszenkę naderwallam Zapach piekny ujmujący , b trwaly i mocny polecam z serca Dla mnie są troszkę za mocne cena wywol 22 zl kup teraz 28 zl ,,Opis produktu Na ogromnym i różnorodnym kontynencie żyje się szybko, i intensywnie. Perfumy Asie dodadzą każdej chwili aury tajemniczości, pozwalając Ci wyróżnić się w tłumie. Jeśli jesteś ciekawa, co przyniesie podróż do odległej Azji, sięgnij po swoje wonne DNA zamknięte w pięknym flakonie. Podróżuj jak najczęściej – zgubienie się w nowym miejscu pozwoli Ci odnaleźć siebie. Le parfum d’Afrique Kolejny kontynent, jaki pragniemy odwiedzić, to Afryka. Znajdź sprzymierzeńca w perfumach z nieokiełznanego zakątka świata! Z takim towarzyszem podróży czas płynie szybciej. Egzotyczna mieszanka różowego pieprzu, kawy, migdałów i wanilii doda Ci siły podczas wypraw w nieznane. Już nie musisz ukrywać swojej dzikiej natury. Uwolnij ją! Głowa: jabłko, cedr Serce: biała róża, bambus, jaśmin Baza: ambra, piżmo,, NUTY GŁOWY: jabłko, cedr NUTY SERCA: biała róża, bambus, jaśmin NUTY BAZY: ambra, piżmo Quote
Nadziejka Posted September 7, 2023 Author Posted September 7, 2023 Witamy się witamy a witając pozdrawiamy zapraszamy Quote
Nadziejka Posted September 7, 2023 Author Posted September 7, 2023 💓 zapraszam ogromnie serdecznie Quote
Nadziejka Posted September 8, 2023 Author Posted September 8, 2023 Dobrodzieje Przybądzcie Proszę Na Pomoc Lapeczkom U Jaagi Naszej.Księgi,Shaggy,Pisaki 20.09 💓 zapraszam z serca calego Quote
koja Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę cegiełkę za 50 zł. 3 Quote
Koki-99 Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Dnia 8.09.2023 o 15:02, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę cegiełkę za 50 zł. 🌺😺🌺 1 Quote
Koki-99 Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Przyszły moje książki, serdecznie dziękuję 🌺 Zrobiłam przelew za koszty wysyłki 1 Quote
Recommended Posts