Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Ciapus, na facebooku dawno temu zamiescilam zdjecie i historie Ciapulki ,wczoraj odezwala sie zainteresowana nia dziewczyna - czy sunia nadal szuka domu?jesli tak to czy telefon podany w pierwszym poscie jest do Ciebie?

Posted

Chyba już się oswoiłam z myślą że Ciapulka zostaje u mnie :evil_lol:
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc ale sprawa jest już nieaktualna

ps
Chyba zwariowałam ale cóż :diabloti:

Posted

ciapuś napisał(a):

ps

:multi:wiedzialam:multi:wiecej takich wariatow:razz::loveu:
Pisz co jakis czas co u Was:p

Posted

U nas po staremu Ciapulka to pies obronny :diabloti: więc goni wszystkich i wszystko co się do mnie zbliża.
Oczywiście jak przystało na takiego kolosa ;) walczy jak lew.Ostatnio chciała zagryźć amstaffa na spacerze.Dobrze że pan go obronił:evil_lol: bo było by z nim krucho :diabloti:

Posted

ciapuś napisał(a):
U nas po staremu Ciapulka to pies obronny :diabloti: więc goni wszystkich i wszystko co się do mnie zbliża.
Oczywiście jak przystało na takiego kolosa ;) walczy jak lew.Ostatnio chciała zagryźć amstaffa na spacerze.Dobrze że pan go obronił:evil_lol: bo było by z nim krucho :diabloti:

Biedny amstaff:evil_lol:dobrze,ze ma swojego obronnego pana:loveu:

Posted

eee tam zaraz zwariowalas , raczej sie zakochalas:)))
jzu pisze do zainteresowanej osoby ze nieaktualne
super ze sunia zostanie u Ciebie i nie bedzie miala zlamanego serca z powodu zmiany wlasciciela:)
widze ze i tytul watku zostal zmieniony;-)

Posted

ciapuś napisał(a):

ps

Wiedziałam:evil_lol:bardzo się cieszę:multi:
Ciapulka ale masz super domek:loveu:
Na pewno nie zwariowałaś, masz po prostu wielkie serce:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Ciapulka jest cudownym rozrabiaczem.W domu jest jej wszędzie pełno.Niestety to prawda że pierwsze miesiące życia psa kształtują jego charakter. Ciapulka na dworze jest ogromnym tchórzem. Bardzo boi się rowerów ,wózków i biegających dzieci.Ostatnio na popołudniowy spacer nie chce wychodzić dalej niż pod klatkę(ale cały czas staramy sie przełamywać jej leki).Ma wiele dziwactw ale może właśnie za to ją tak bardzo kocham.
Już kilka razy próbowałam nagrać jak układa się do snu.Bo to cały rytuał ,ale niestety jak tylko zauważy że się nią interesuje to od razu biegnie do mnie i nici z nagrywania.:angryy:
Wieczorkiem może znajdę chwilkę i wstawię kilka zdjęć.

Posted

Wstawiam kilka obiecanych fotek
Niestety pogoda nie dopisuje więc nie mogę nagrać filmiku żebyście zobaczyły jak ten mały szaleniec biega

a tutaj poranna toaleta ,wzajemne wylizywanie sobie uszu i oczu

i kilka zdjęć jak Ciapulka szykuje się do snu ,już zdążyła zrobić bałagan w legowisku a teraz udaje niewiniątko że to nie ona
:diabloti:

• 4 months later...
Posted

Nóżki są sztywne ale nie przeszkadza jej to brykać po dworze i ścigać się z moimi pozostałymi psami.Wiele osób dopiero jak się dobrze przyjrzy to zauważa że ona ma coś z tymi nóżkami.Jedyny problem to schody i tego nie da się już przeskoczyć ,jestem skazana na noszenie jej na czwarte piętro do końca jej dni,ale wynagradza mi to ogromną miłością i szaleństwem jakie wniosła do domu.