rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witaj Ciapulko,mam nadzieje,ze nadal dajesz sobie rade z zaspami:razz: Quote
Panca Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ciapus, na facebooku dawno temu zamiescilam zdjecie i historie Ciapulki ,wczoraj odezwala sie zainteresowana nia dziewczyna - czy sunia nadal szuka domu?jesli tak to czy telefon podany w pierwszym poscie jest do Ciebie? Quote
ciapuś Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Chyba już się oswoiłam z myślą że Ciapulka zostaje u mnie :evil_lol: Bardzo dziękuję za wszelką pomoc ale sprawa jest już nieaktualna ps Chyba zwariowałam ale cóż :diabloti: Quote
rita60 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ciapuś napisał(a):Chyba już się oswoiłam z myślą że Ciapulka zostaje u mnie :evil_lol: Bardzo dziękuję za wszelką pomoc ale sprawa jest już nieaktualna ps Chyba zwariowałam ale cóż :diabloti: :multi:wiedzialam:multi:wiecej takich wariatow:razz::loveu: Pisz co jakis czas co u Was:p Quote
ciapuś Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 U nas po staremu Ciapulka to pies obronny :diabloti: więc goni wszystkich i wszystko co się do mnie zbliża. Oczywiście jak przystało na takiego kolosa ;) walczy jak lew.Ostatnio chciała zagryźć amstaffa na spacerze.Dobrze że pan go obronił:evil_lol: bo było by z nim krucho :diabloti: Quote
rita60 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ciapuś napisał(a):U nas po staremu Ciapulka to pies obronny :diabloti: więc goni wszystkich i wszystko co się do mnie zbliża. Oczywiście jak przystało na takiego kolosa ;) walczy jak lew.Ostatnio chciała zagryźć amstaffa na spacerze.Dobrze że pan go obronił:evil_lol: bo było by z nim krucho :diabloti: Biedny amstaff:evil_lol:dobrze,ze ma swojego obronnego pana:loveu: Quote
Panca Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 eee tam zaraz zwariowalas , raczej sie zakochalas:))) jzu pisze do zainteresowanej osoby ze nieaktualne super ze sunia zostanie u Ciebie i nie bedzie miala zlamanego serca z powodu zmiany wlasciciela:) widze ze i tytul watku zostal zmieniony;-) Quote
Energy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ciapuś napisał(a):Chyba już się oswoiłam z myślą że Ciapulka zostaje u mnie :evil_lol: Bardzo dziękuję za wszelką pomoc ale sprawa jest już nieaktualna ps Chyba zwariowałam ale cóż :diabloti: Wiedziałam:evil_lol:bardzo się cieszę:multi: Ciapulka ale masz super domek:loveu: Na pewno nie zwariowałaś, masz po prostu wielkie serce:loveu: Quote
LILUtosi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 :multi: :multi: :multi: I niech Wam się szczęści.... Quote
rita60 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='mimiś']i jakieś zdjęcia by sie obejrzało Oj tak:lol: Quote
ciapuś Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ciapulka jest cudownym rozrabiaczem.W domu jest jej wszędzie pełno.Niestety to prawda że pierwsze miesiące życia psa kształtują jego charakter. Ciapulka na dworze jest ogromnym tchórzem. Bardzo boi się rowerów ,wózków i biegających dzieci.Ostatnio na popołudniowy spacer nie chce wychodzić dalej niż pod klatkę(ale cały czas staramy sie przełamywać jej leki).Ma wiele dziwactw ale może właśnie za to ją tak bardzo kocham. Już kilka razy próbowałam nagrać jak układa się do snu.Bo to cały rytuał ,ale niestety jak tylko zauważy że się nią interesuje to od razu biegnie do mnie i nici z nagrywania.:angryy: Wieczorkiem może znajdę chwilkę i wstawię kilka zdjęć. Quote
rita60 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bo to panienka i jest skromna:pnie chce,zeby ja ktos widział w tak intymnej sytuacji,jak szykowanie sie do snu:razz: Quote
ciapuś Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Wstawiam kilka obiecanych fotek Niestety pogoda nie dopisuje więc nie mogę nagrać filmiku żebyście zobaczyły jak ten mały szaleniec biega a tutaj poranna toaleta ,wzajemne wylizywanie sobie uszu i oczu i kilka zdjęć jak Ciapulka szykuje się do snu ,już zdążyła zrobić bałagan w legowisku a teraz udaje niewiniątko że to nie ona :diabloti: Quote
rita60 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Slicznie dziewczynki wygladaja:multi:poranna toaleta i spojrzenie niewiniatka rewelacyjne:loveu: Quote
ciapuś Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Zobaczcie jakiego mamy nowego kolegę lub koleżankę Quote
rita60 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To jajeczko to dla niego/niej/:razz:czy jest chory/a/ ? Quote
Energy Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cudna, szczęśliwa sunieczka:loveu: A jak chodzi? Quote
rita60 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wyglada jakby leżała na sztucznej trawce:razz:POZDRAWIAMY CIE MALENKA:loveu: Quote
ciapuś Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Nóżki są sztywne ale nie przeszkadza jej to brykać po dworze i ścigać się z moimi pozostałymi psami.Wiele osób dopiero jak się dobrze przyjrzy to zauważa że ona ma coś z tymi nóżkami.Jedyny problem to schody i tego nie da się już przeskoczyć ,jestem skazana na noszenie jej na czwarte piętro do końca jej dni,ale wynagradza mi to ogromną miłością i szaleństwem jakie wniosła do domu. Quote
Recommended Posts