Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Dodałam gila i gazetki! Zakładki i koc elektryczny dla Kody do 17.07. do 20.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.07.2023 o 10:20, Jo37 napisał:

Poproszę 14a za CW

Dnia 12.07.2023 o 13:42, Jo37 napisał:

Nie wiem dlaczego się nie pokazało przypomnienie, że nie mam zaznaczonego 14a.

Bo ślepa wrona jestem i przegapiłam 😄

Już zaznaczam.

Posted

A część mulinek, które kupiłam na bazarku u Poker, wygląda aktualnie tak (i jeszcze będzie jedna czerwona mulinka od Guccio, tylko jeszcze jej tu nie ma)

1.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 12.07.2023 o 23:09, Poker napisał:

Piękne kiciusie.

Dziękuję. Haftują się w kocim towarzystwie na balkonie 😄 Straaasznie  jestem ciekawa, co guccio z nimi wyczaruje 🙂

2.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 12.07.2023 o 23:12, Isiak napisał:

Dziękuję. Haftują się w kocim towarzystwie na balkonie 😄 Straaasznie  jestem ciekawa, co guccio z nimi wyczaruje 🙂

2.jpg

Piękne kotki. Wszystkie 😍

Posted
Dnia 13.07.2023 o 09:35, Poker napisał:

Isiaczku,  nie haftują SIĘ tylko TY je haftujesz.

Pokerku, ten wzór jest tak prosty jak dziecięca kolorowanka, a do tego daje możliwość dowolnych wariacji kolorystycznych. W dodatku na grubszej kanwie (54 krzyżyki na 10 cm), więc igła sama wskakuje w odpowiednie miejsce. Dlatego mam wrażenie, że koty same się haftują, bo to czysta przyjemność 🙂

Posted
Dnia 13.07.2023 o 05:31, Iv_ napisał:

Piękne kotki. Wszystkie 😍

Buraska to znajdka przygarnięta z gabinetu weterynaryjnego, miała około 5 miesięcy. Rudy kocur zgarnięty z krzaków pod blokiem po miesiącu oswajania, wieeelki i bardzo chory. To znaczy był chory. Przeziębiony pęcherz, zapalenie oskrzeli, odmrożone opuszki łapek.

• Like 1
Posted
Dnia 13.07.2023 o 14:42, Isiak napisał:

Buraska to znajdka przygarnięta z gabinetu weterynaryjnego, miała około 5 miesięcy. Rudy kocur zgarnięty z krzaków pod blokiem po miesiącu oswajania, wieeelki i bardzo chory. To znaczy był chory. Przeziębiony pęcherz, zapalenie oskrzeli, odmrożone opuszki łapek.

Złe historie ze szczęśliwym zakończeniem 🥰

Posted
Dnia 13.07.2023 o 22:46, Isiak napisał:

A czy byłby ktoś zainteresowany gazetkami z wzorami haftów?

Ja byłabym zainteresowana. Wyszywam od czasu do czasu i lubię. Mam kilka czasopism z haftami, chętnie obejrzę coś nowego.

Posted
Dnia 14.07.2023 o 09:00, Grażka123 napisał:

Ja byłabym zainteresowana. Wyszywam od czasu do czasu i lubię. Mam kilka czasopism z haftami, chętnie obejrzę coś nowego.

Super! A co już masz? Ja mam tego sporo i zastanawiam się, jak to zaprezentować... Mam Haft Gobelinowy, Kram z Robótkami, Hafty Polskie, Igłą Malowane. Całe roczniki... Może zrobić bazarek z gazetkami?

Posted
Dnia 14.07.2023 o 09:09, Isiak napisał:

Super! A co już masz? Ja mam tego sporo i zastanawiam się, jak to zaprezentować... Mam Haft Gobelinowy, Kram z Robótkami, Hafty Polskie, Igłą Malowane. Całe roczniki... Może zrobić bazarek z gazetkami?

Trudno powiedzieć czy jeszcze ktoś będzie zainteresowany. Proponuję dopisać do tego bazarku, masz na pierwszej stronie zapas. Napisz proszę jakich chcesz się pozbyć i w jakiej cenie. Chyba najbardziej lubię Hafty Polskie.

Posted
Dnia 14.07.2023 o 09:09, Isiak napisał:

Dnia 14.07.2023 o 09:37, Grażka123 napisał:

Trudno powiedzieć czy jeszcze ktoś będzie zainteresowany. Proponuję dopisać do tego bazarku, masz na pierwszej stronie zapas. Napisz proszę jakich chcesz się pozbyć i w jakiej cenie. Chyba najbardziej lubię Hafty Polskie.

Ja chętnie też pomyszkuje i na pewno coś wybiorę .

Posted
Dnia 14.07.2023 o 09:37, Grażka123 napisał:

Dnia 14.07.2023 o 09:41, mdk8 napisał:

Ja chętnie też pomyszkuje i na pewno coś wybiorę .

Dobrze, to dołożę dzisiaj. Gazetki są w dobrym stanie, jedynie kilka jest nieco sfatygowanych. Myślę, że cena 2 zł mogłaby być?

Posted
Dnia 14.07.2023 o 17:55, Poker napisał:

weekend się zaczął, pewnie roboty polowe w ogródkach 

Ja właśnie podlewam swoje hektary w doniczkach i skrzynkach