Weronikaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Błona kąpiel, czyli coś co piesy lubią najbardziej :cool3: Tylko potem ciocia Agamika będzie musiała piesa prać :evil_lol: Quote
2010 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :loveu: widać na zdjeciach jaki szcześliwy i beztroski... Quote
agamika Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 mój ubiór .... :evil_lol: .... wystarczy popatrzec co zrobił jak wyszedł z kapieli ... a jaki szcęsliwy po kapieli :P Quote
2010 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ż:loveu:ywiołek uwielbia wodę, kąpiele i kijki..............jak największe... Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Agaminka to juz teraz wiesz dlaczego nadalam mu robocze imie Zywiol :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Serdecznie zapraszam na mega bazar dla ProAnimalsów :loveu: :multi: --------> BAZAREK :smile: <-------- Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Serdecznie zapraszamy na bazarek miedzy innymi dla Zywiolka ktorego koszt miesieczny hoteliku to 450 zl. i jeszcze musimy go wykastrowac. :evil_lol: Quote
2010 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :loveu:ZAPRASZAMY na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-wielki-bazar-na-proanimalsy-do-25-maja-do-godz-18-00-zapraszamy-137853/#post12293197 Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Juz niedlugo nasz Zywiol pozbedzie sie tego co ma najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agamika Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Juz niedlugo nasz Zywiol pozbedzie sie tego co ma najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:ejjj , CHYBA MU UCHA NIE BĘDZIECIE PROSTOWAĆ ?! BO PRZECIEŻ TO JEST W NIM NAJLEPSZE :eviltong: A WCZORAJ UDAŁO MI SIĘ GO ZMĘCZYĆ :cool1:, AZ SIĘ POŁOŻYŁ I PATRZYŁ NA MNIE I PROSIŁ : NO DAJ JUŻ SPOKÓJ Z TYM PATYKIEM :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nie, nie :shake: ucha nie bedziemy mu prostowac ale postaramy sie zeby byl ciutenke lzejszy. :evil_lol: Quote
2010 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :loveu:Hej Żywiołku ! A o czym tu ciotki gadają:evil_lol: A więc USZY DO GÓRY a domek CI zaraz to dogo wywróży ! Quote
Ada-jeje Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nic nie wiemy, ciotka agamika cos nam nic nie pisze ostatnio, mysle ze nie zapomniala o naszym kochanym olbrzymie :shake: Quote
agamika Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 :oops:bo ledwo żyję ostatnio , a Grot z Orzechowców który równiez mieszka w hotelu przysparza mi ostatnio wielu zmartwien :-( - to stary pies którego rodzina sie pozbyła jak babcia (właścielka )poszła do spzitala... w schronisku próbowałsie zagłodsdzić na smierc .. w hotelu przez 5 miesięcy było ok, ale teraz ma nawrót depresji i zaczyna obgryzać ogon :placz: ale na zywoi Zwyioł lata regularnie na dłuuuuuuugie spacery na dłuuuugiej lince. Nawet mam kłopot w związku z tym:cool1:,. bo jak widzi ze to ja go zabieram z bosku to nie może opanować emocji i sie wybija z tego boksu ze ledwo go utrzymuje, dopiero po chwilce sie wycisza :evil_lol: mój aparat siaDŁ , weic nowych fot nie mam, :/ ale mam jeszcze kilka zaległych do wstawienia :evil_lol: acha i Zywioł umie "waruj" za patyczka , ale to juz nie tak chętnie jak "siad"wykonujemy ;). Bardzo ładnie wraca na zawołanie :loveu: (na lince oczywiście) az dziwne ze nikt go jeszcze nie zabrał ... to radosne młode psiesko, ma b.dobry kontakt z ludźmi i zero agresji w ich kierunku . Choć ... ostatnio jak mi przyłozył ogonem w czoło (wiązałam buta ) to wszystkie gwiazdy zobaczyłam, a on tego nawet nie zauwazył :roll: .... Na głowie jedyny slad , to rózowa niewielka blizna , reszta bardzo ładnie zarasta :) . jak uda mi sie "zgrac "z Patią w hotelu to ZYwioł będzie miał cudną sesje :cool3: wynik zabawy zywiołka :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Biedna agamika :evil_lol: nie gniewaj sie, ale usmialam sie zdrowo, jak to te gwiazdy liczylas a Zywiol nawet ich nie widzial :mad: Agamika prosze Cie dopilnuj nam kastracji bo p. Tomek obiecuje a Zywiol ciagle z jajkami biega :angryy: Quote
IKA & SONIA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Foty Żywiołka boskie :loveu::loveu::loveu: wykorzystam je do nowych ogłoszeń :evil_lol: Quote
2010 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :loveu:Prześliczne te fotki, będzie jakaś cudna sesja zdjęciowa z Patią? Fotki mają być jeszcze lepsze? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 staruszek szuka pomocy PILNE ludzie wydzwaniają do Pałki, żeby go zabrał :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-swiat-chca-go-zabic-bo-nikt-go-juz-nie-kocha-dt-pilnie-ok-olkusza-138535/ Quote
agamika Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 o matko ... jak uwielbiam tego psa, tak dzis miałam go ochote własnoręcznie wykastrować i oberwać mu te ucha niedopasowane :mad: ... ale od początku .. we wtorek jak byłyśmy rano w hoteliku na początku spacery byłam STRASZNIE dumna z niego . wyszedł elegancko z bosku, elegancko szedł miedzy boksami ... nie zwracał uwagi a szczekające psy a jednemu ostentacyjnie obsikał róg kojca :oops::cool1: ... na spacerze było jak zwykle )(później wrzucę foty ) , ale ... wracamy ... na podwórku rozmawiam z Panem Tomkeim.. nagle auuuuuaaaa ... Żywioł wyrwami reke i poleciał za kotem :shake::mad: .. ręke odzyskałam wcałości, kot poszybował na drzewo , powiedziaam Zywiołowi co o nim mysle i wrócił do kojca ... ale dzis ... chyba zblizajaca sie ulewa jakos niezbyt dobrze na psy wpływała , bo wszystkei nadpobudliwe jakies były, ale u Zywioa to sie spotengowało ... z góry Lednickiej zjechałam , jadąc na butach jak na nartach za Zywiołem ... co prawda robił on baaaardzo grzecznie co chwila "siad " ale co z tego, ajk zaraz robił " bieeegnęęęęe " ... ledwo zywa dzis z hotelu wróciłam ... puzniej sie uspokoił i spacer odbyłs ie normalnym trybem juz :cool1: tradycynie były patyczki, siad, wruj, przynies, zostaw ( no z tym juz gorzej ) Zywioł został teraz zaszczepiony i kastracja juz jest ustalona :) chyva gdzies za tydzien, albo 2 (przeparzzam, ale ja juz troche spie i mi sie zaczyna wszystko miezać ) . Na foty diabła wcielonego musicie zaczekac do jutra :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Oj cioteczka widac Twoje zmeczenie a na foty chetnie poczekamy jak sie wyspisz :evil_lol: Quote
Recommended Posts