Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale mądra sunia pomyslała, ze moze w koncu ktos ta młodszą czymś zajmie :evil_lol:
i pomysł przygarniecia kolejnego darmozjada nie wydał jej sie taki straszny

ale ....

...rzeczywistośc bywa okrutna i Zywioł nie dośc ze małej nie zaabsorbowałsobą, to jeszcze wyjaDŁ sZARUSI CAŁE JEDZENIE!!!

A ZYWIOŁ MYSLAC ZE JAK BEDZIE UDAWAŁZE TYLKO TAMTEDY PRZECHODZIŁ TO MU TO UJDZIE NA SUCHO CZYMPREDZEJ ODDALIŁ SIE OD DOWODU ZBRODNI

I UCIEKŁA TYM OTO WYJŚCIEM Z LUDZIKIEJ "BUDY " :evil_lol:

SZARUSIA POSZŁA PRZYPILNOWAC CZY NAPRAWDE WYSZEDŁ, JAJĄC NADZIEJE ZE JUZ NIGDY WIECEJ GO NIE ZOBACZY :p

RESTZA ZDJ I RELACJI JUTRO , DZIS JUZ LEDWO WIDZE NA OCZY :oops:

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agamika jestes nie zastapiona, twoje opowiadanie mozna czytac w nieskonczonosc, szkoda ze juz wczoraj padlas. A tak na marginesie to napisze ze minelas sie z powolaniem. :lol:

Posted

Zywioł nie wziął pod uwagę , ze mu to ciężko będzie się schować i Szarusia bardzo szybko go na zewnątrz odnalazła :diabloti:

biedny Zywioł , przyciśnięty do muru , juz prawie sie przyznał , ze to on wyjadł jej jedzenie .. ale ... zastosował dywersję :angryy: i

obsikałkanapę

obsikał drewno do kominka
(bedzie miało ciekawy "aromat" na zimę :evil_lol: )

i rozesmiany przyleciał do mnie poopowiadać jak to sie sprytnie wywinał Szarusi

nie zauważył przy tym ze ona lezy obok :diabloti: ... na jego szczęście jednak jest to bardzo mądra sunia i stwierdziła ze z głuptokiem nie bedzie sie o miske ganiac :loveu: .. kochana dziewczyna

atak oto to sprytne psie wyście wygląda podczas uzywania , dziewczyny baaardzo sie przejęły rolą gospodyn i postanowiły Zywioła nauczyć , jak korzystać z tej dogodności

Posted

Poprosiłam dziewczyny żeby stanęły do zdj z Żywiołem .. niestety pięknotka ( której imie mi uleciało :oops: ) stwierdziła ze z takim rozczocharncem nie bedzie sie publicznie pokazywac :roll: ..ZSarusia stneła, ale ...

"tyle wystarczy ? naprawde musze blizej ? "

"no dobra , głowe moge trocxhe przesunąć "

a niunia pieknie za to sama pozowała :loveu:

"Hej Ty, duzy, co tak jak głab siedzisz ? choinkę udajesz ? "

"no ja do Ciebie mówię , RUSZ SIĘ STAMTĄD !

Posted

:eek2::eek2::eek2: aaaaaa, nie po mnie głąbie

"Ja CI jeszcze pokażę "

ale na razie za Szarusia bezpieczniej :lol:

a co Zywioł na to wszystko ????

APOOOOOORT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

i APORT

I OD NOWA

I ZNOWU

....

W KOŃCU MUSIAŁYŚMY OPUŚCIĆ NOWY DOM ZYWIOŁKA :-(:oops:..CHOĆ MOGĘ NAPISAĆ ZE Z LEKKIM SERCEM :loveu: ....

NOWA PANI ZYWIOŁA BYŁA CAAAAAAAŁY DZIEN "ZADRECZANA APORTEM :lol: OCZYWISCIE BYLI JUZ PIERWSZEGO DNIA GOŚCIE POZNAC NOWEGO DOMOWNIKA , ODBYŁO SIE OGNISKO :) NA KTÓRE TO ZYWIOŁDZIELNIE NZANOSIŁ GAŁĘZI :cool3: ...

ON PRZYNPOSIŁ JE DO APORTU, PANI MAŁGOSIA KAZŁĄ MU ZOSTAWIAC TO ON LECIAŁ PO NASTEPNEGO "PATYCZKA" ... :evil_lol:

ZYWIOŁBYŁ ZACHWYCONY GOŚCMI, W TYM SZCZEGÓLNIE DZIECIACZKIEM (dwunoznym ) , KTÓRY PEWNIE JAK TROSZKE PODROSNIE BEDZIE DOKAZYWAŁ Z zYWIOŁEM NIE RAZ NIE DWA :loveu:

mordka kochana :loveu:

Zywioł dopiero koło 20 się zmęczył i zasnął przy nogach swojej Pańci :loveu:,

za nami troszkę popołakał , poszukał, gdzie to sie schowałyśmy , ale w takimraju szybko mu smutki miną , mysle ze juz mu mineły ;)

i oficjalnie Zywioł zmienił imie na ... .......FRANEK :lol: ...

ja co prawda jakos niemogę sie przestawić, i dla mnie Zywioł zawsze Zywiołem będzie :oops:

Posted

Agamika przepięknie zdałaś nam relację z pierwszego dnia pobytu Franka w SWOIM WYMARZONYM domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: aż mi się łezka w oku zakręciła, mamy kolejny HAPPY END :loveu:

Posted

Agamika wspaniala opowiesc, cudowne zakonczenie, dla mnie Zywiol tez pozostanie Zywiolem, za to bardziej bedzie nam brakowalo Twoich opisow niz Zywiola bo on lepiej trafic nie mogl. :shake: Zeby sie z Toba nie rozstawac :shake: musimy Ci znow cos podrzucic :evil_lol:

Posted

Piękna fotorelacja :loveu:, aż się spłakałam ze wzruszenia...
Powodzenia Żywiołowy Franusiu!!! :thumbs:
A czy nowa Pani Franka korzysta może z internetu i jest szansa na bezpośrednie relacje z tego Psiego Raju? :razz:

Posted

bno tak mi sie jakoś kojarzy, ale jako ze jedynym moim talentem jest zdolność do natychmiastowej utraty z pamięci imion :oops: to wolałam sie nie wychylać

a wątek oczywiście przekaze nowej mamie Franka vel Zywioła

a co do mojego czasu hotelowego, to został tam takie jeden mały kudłacz który baardzo go potrzebuje :-(.. biduś spędził zycie w komórce zabitej dechami i baardzo nie chce uwierzyć, ze spacery są fajne, ze ludzie są fajni ... dzikusek mój kochany ...

• 4 weeks later...
Posted

Koźnice Wielkie :) rzut beretem od Wieliczki.

Ada- jej czy doszła do Ciebie moja wiadomość z adresem Pani ZYwioła vel Franka ? zeby to zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie miała ??