Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxx52']rozmawialam autorka tego e-maila,ktora powiadomila ,ze gdy pojechala sprawdzic ,pieska juz nie bylo ,ponoc sie ktos nim zajal?:hmmmm:[/quote]
Napisałam do osoby, od której mam tą informację, czekam na odpowiedź od nich co z psiakiem...

Posted

ja też dostałam takiego samego mail z prośbą o pomoc , mam nadzieję że pies żyje. Tragiczne że nikt z okolicy się tym problemem nie zajął przechodząc koło niego codziennie , żyć się odechciewa :(

Posted

[quote name='xxxx52']rozmawialam autorka tego e-maila,ktora powiadomila ,ze gdy pojechala sprawdzic ,pieska juz nie bylo ,ponoc sie ktos nim zajal?:hmmmm:[/quote]

Czy można w jakiś sposób skontaktować się z tą osobą aby dowiedzieć się czegoś więcej?
Ja niestety nic więcej nie wiem. Mam jedynie namiar mailowy na osobę, która mi wysłała informację o piesku, ale od tamtego dnia nie odzywa się i nie odpowiada na moje maile.

Posted

Na razie pewnie nic. Odezwała się dziewczyna,kóra dostała maila o psie i rozesłała go do różnych osób. Ona też nic nie wie, co z nim. Nikt do niej nie pisze w tej sprawie i nie odpowiada na jej maile.

Posted

z tego co wiem psa nie ma w najbliższym schronie, i go tam nie było. Podobno go zabrano z ulicy. Tylko kto i gdzie? Sprawa jest niestety zagadką.

Posted

może go ktoś pozbawił cierpienia w inny sposób :placz: :placz: :placz:

chociaż mam jeszcze cichą nadzieje, że jednak mimo wszystko jego wybawca go objawi nam na tym bądź innym wątku.... :shake: