Nadziejka Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Skrzacikowi Forestowi łobuziaczkowi uroczemu Jo37 kup teraz Num 2 ksiazka,,Smierć Last Minute,, za 15 zl Dziekuje pieknie Nesiowata Ciocia Cegielenki Szczescia 10 zl Dziekuje Serce mam na koncie kropka73 Cegielki Szczescia 15 zl Dziekuje Stokrosci mam na koncie Tutaj wątek pieśniczka.. porzuconego ..wygnanego z życia...ktory szczesciem wielkim juz w hoteliku 💓 💓 Wysylam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek lączonych , dla kilku osób naraz kramik potrwa do 13 maja do godz 16.00 w opcji wywolawcza i kup teraz Quote
Nadziejka Posted May 1, 2023 Author Posted May 1, 2023 Polecam Num 1 szklaneczki male nowiutenkie z metalowymi uchwytami 3 szt zapakowane fabrycznie,troche zakurzone dlugo lezaly w pudlach.. 6 cm i ciut wysokosci cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl nowa wywol 3 zl kup teraz 3 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted May 1, 2023 Author Posted May 1, 2023 Polecam komedia kryminalna Swietna! Num 2 ksiazka,,Smierć Last Minute,, stan nowa papier ecru str 464 okladka ze skrzydelkami cena wywol 12 zl kup teraz 15 zl nowa wywol 10 zl kup teraz 13 zl kupila Jo37 za 15 zl dziekuje pieknie! ,,Podkomisarz Rowicki na policyjnej emeryturze chce już tylko spokojnie korzystać z życia. W ramach, rzecz jasna, swojego skromnego budżetu. I trzeba mieć prawdziwego pecha, by dać się dogonić zbrodni akurat na greckich wakacjach, które w dodatku spędza się z bardzo młodą kobietą. Bohater powieści Roberta Ostaszewskiego szybko się przekonuje, że można odejść z policji, ale policja nigdy nie wyjdzie z prawdziwego gliny. Rowicki rozpoczyna swoje śledztwo…,, Quote
Nadziejka Posted May 1, 2023 Author Posted May 1, 2023 Polecam mam takich apaszek kilka Num 3 apaszeczka mala kolorowa stan jak nowa cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted May 1, 2023 Author Posted May 1, 2023 Polecam Num 4 podusia jasiek bielutenki zapakowany fabrycznie nowy 40 cm na 40 cm cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted May 2, 2023 Author Posted May 2, 2023 Polecam polecam Num 5 maly kilim , lub też ozdoba stolu makatka, podkladka stan jak now jest piekny! z fredzlami wymiary cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted May 2, 2023 Author Posted May 2, 2023 Polecam Num 6 bieżnik bialy we wzory szare kolka bardzo dlugi używany stan b dobry plus, bardzo ladny ozdobny bawelna z domieszką cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted May 2, 2023 Author Posted May 2, 2023 kropka73 Cegielenki Szczescia 15 zl Dziekuje Serce Dziekuje Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Dzień dobry, korzystam z chwilowego dostępu do komputera i zapraszam serdecznie bardzo dziękując za bazarek 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted May 2, 2023 Author Posted May 2, 2023 Dnia 2.05.2023 o 13:52, Nesiowata napisał: Cegiełkę za dychę poproszę. Droga Ciociu Dziekuje Wielce Dziekuje Pozdrawiam Mam juz na koncie pieniażki Quote
Recommended Posts