Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Taaak... Z tym czasem to prawda. Gapa jest u mnie już...7 lat?! A Kola, której dopiero niedawno :evil_lol: szukałam nowego domu zasiedziałą się już ponad 4 lata :-) Miały nasze znajdki trochę szczęścia ;-)

Posted

Czas bardzo szybko leci..
Ostatnio moja teściowa sprzeczała się ze mną, że w grudniu będzie rok, odkąd zaadoptowałam Majunię. A to już przecież 2 latka, sama nie wierzę....:shake:

Posted

Ja muszę sprawdzać w książeczce zdrowia psów kiedy było pierwsze szczepienie bo nie mogę uwierzyć, że te małe pyskate sierściuchy już tak długo są z nami. Ciągle mam wrażenie, że minął rok, może dwa jak mąż przyniósł z pobliskich działek Kolę ze złamaną łapką.

Posted

Ja te zaglądam do książeczek jak muszę podać wiek któregoś z moich futrzaków.
I muszę Wam powiedzieć, że im człowiek starszy tym czas ucieka mu szybciej. Nie wierzyłam w to, jak mówili mi o tym rodzice, ale teraz przyznaję im rację.

Posted

[quote name='tomcug']Czas bardzo szybko leci..
Ostatnio moja teściowa sprzeczała się ze mną, że w grudniu będzie rok, odkąd zaadoptowałam Majunię. A to już przecież 2 latka, sama nie wierzę....:shake:[/QUOTE]
to byly mile dwa lata po prostu

Posted

[quote name='Kamila Proc']to byly mile dwa lata po prostu[/QUOTE]

Nie, to cudowne dwa lata!!!! Majka jest naprawdę niesamowitym pieskiem, nigdy nie miałam takiego przytulaka i tak bezwarunkowo oddanego małego ciałka.:loveu:

A od wczoraj mi choruje, nagła gorączka, zmiany osłuchowe... Leży taka biedna, wieczorkiem znowu zastrzyk. :-(

Posted

[quote name='tomcug']Nie, to cudowne dwa lata!!!! Majka jest naprawdę niesamowitym pieskiem, nigdy nie miałam takiego przytulaka i tak bezwarunkowo oddanego małego ciałka.:loveu:

A od wczoraj mi choruje, nagła gorączka, zmiany osłuchowe... Leży taka biedna, wieczorkiem znowu zastrzyk. :-([/QUOTE]

Mocno ściskamy kciuki za Majeczkę :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na lepsze informacje.

Posted

[quote name='EVA2406']Kacperek pozdrawia swoje wierne fanki :)

[IMG]http://imageshack.us/a/img190/7071/dscn3842.jpg[/IMG][/QUOTE]

A czyja tam goła nóżka w tle? :lol:

Posted

Z Kacperka zrobił się naprawdę kawał chłopa, ale kotem specjalnej troski już zostanie do końca. Nochalek czyścimy regularnie, bo glutek się pokazuje. Rudzielec już się do tego przyzwyczaił i jest ok.

Małgosiu, to nóżka Roksanki :)

Posted

Nie wiem czy to prawa natury, ale wiem, że pies upadabnia się do właściciela, albo na odwrót ;)

Zajrzyjcie tu, proszę:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249139-PODARUJ-ŻYCIE-16-miesięcznemu-Olkowi-MA-TYLKO-PÓŁ-SERDUSZKA!?p=21604778#post21604778[/url]

• 1 month later...
Posted

No, budzimy się z poświątecznego letargu i obiecujemy, że będą zdjęcia Kacperka w świątecznej scenerii, ale rudzielec nie bardzo chciał pozować. Oślepiającemu światłu lampy, powiedział STOP ;)

Posted

To jeszcze musisz trochę, bo myslałam, że dzisiaj uda mi się zgrać zdjęcia, ale nie udało się. Jutro jestem cały dzień w szpitalu, a w środę cały dzień pracuję, ale może wieczorem uda się ;)

Oooo, mam nowy banerek Kacperkowy.
Zoja, pięknie dziękuję :)