sue Posted May 23, 2023 Author Posted May 23, 2023 Dnia 23.05.2023 o 08:17, Nadziejka napisał: Anusiu poslalam z zakonczonego 30 zl Bardzo dziękuję, potwierdzę jak doleci i za bazarek następny Quote
Kamila Proc Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Dnia 23.05.2023 o 12:42, guccio napisał: Ja też idę. fajowo 1 Quote
Nadziejka Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Sercem calem wszelkiego dobruskiego spokojnego dla Was 🍀🍀 1 Quote
sue Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 Mam wpłatę 30 zł z kolejnego bazarku Nadziejki bardzo dziękuję ❤️ Zmorek już dostał 4 x antybiotyk i jakby się ogarnia. Jest troszkę czyściejszy i ucichło trochę furkanie w nosie, myślę więc że działa. Do końca tygodnia trwa jedna kuracja i zobaczymy co dalej. Ale serio, jakoś fajniej wygląda. 2 Quote
Nadziejka Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Dnia 25.05.2023 o 20:31, sue napisał: Mam wpłatę 30 zł z kolejnego bazarku Nadziejki bardzo dziękuję ❤️ Zmorek już dostał 4 x antybiotyk i jakby się ogarnia. Jest troszkę czyściejszy i ucichło trochę furkanie w nosie, myślę więc że działa. Do końca tygodnia trwa jedna kuracja i zobaczymy co dalej. Ale serio, jakoś fajniej wygląda. Tulinkam dzielnego nad dzielnosści tygryska Aniu jak dobrze ze jest u Ciebie jak dobrze Quote
Nadziejka Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Spokojnosci w zdrowiu dla Was Aniu dla calej drużynki tygryskowej Quote
sue Posted June 2, 2023 Author Posted June 2, 2023 Antybiotyk zeżarty. Jest osłuchowo lepiej i ja zauważam że Zmorek przestał kichać/kaszleć. Ale wg wet. to może za jakiś czas wrócić, kocurek przed znalezieniem kilka miesięcy łaził z zapaleniem oskrzeli, a może i czymś gorszym. Gdzieś w połowie czerwca mamy robić badanie krwi, na razie dostaje kapsułki wspomagające wątrobę (10 zł), bo w wynikach pierwszych badań jakie udało się zrobić miał trochę podwyższone parametry wątrobowe. Trzeba później będzie zrobić pyszczek, z tyłu ma kamień nazębny. Trochę jest problemu z jedzeniem przez to jak juz minął pierwszy hajp na zżeranie wszystkiego co popadnie. Do tego test na giardię wyszedł niejednoznaczny + kupa z domieszką śluzu i krwi, przeleczamy tydzień fenbendazolem. Koszt wizyty i lekow 55 zł Quote
sue Posted June 2, 2023 Author Posted June 2, 2023 Zmorek się myje, bo pewnie niektórzy nie wierzą 😞 2 Quote
Nadziejka Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Dnia 2.06.2023 o 17:42, sue napisał: Antybiotyk zeżarty. Jest osłuchowo lepiej i ja zauważam że Zmorek przestał kichać/kaszleć. Ale wg wet. to może za jakiś czas wrócić, kocurek przed znalezieniem kilka miesięcy łaził z zapaleniem oskrzeli, a może i czymś gorszym. Gdzieś w połowie czerwca mamy robić badanie krwi, na razie dostaje kapsułki wspomagające wątrobę (10 zł), bo w wynikach pierwszych badań jakie udało się zrobić miał trochę podwyższone parametry wątrobowe. Trzeba później będzie zrobić pyszczek, z tyłu ma kamień nazębny. Trochę jest problemu z jedzeniem przez to jak juz minął pierwszy hajp na zżeranie wszystkiego co popadnie. Do tego test na giardię wyszedł niejednoznaczny + kupa z domieszką śluzu i krwi, przeleczamy tydzień fenbendazolem. Koszt wizyty i lekow 55 zł Aniu sciskam trzymam za tygrrysia za wszystko. poslalam kotusiowi 55 zl 💓 z kramiku zakonczonego wczoraj.jak doleca to daj znac prosze na baz. Quote
Nadziejka Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Dnia 2.06.2023 o 17:45, sue napisał: Zmorek się myje, bo pewnie niektórzy nie wierzą 😞 Dokladam bluzę,t shirt i krówki.Sercem Dla Lindy 18.06. Sztućce,Serweta Dziergana,Nowe Ksiązki I Niespodzianka.. 💓 zapraszam na niespodzianke dla kocinka tutaj na bazarku Lindeczkowym Kamilka juz byla dziekuje Kamilko dziekuje 1 Quote
sue Posted June 6, 2023 Author Posted June 6, 2023 05.06.2023 - 55 zł z bazarku Nadziejki, bardzo dziękuję Zmorek miał dziś badania krwi. Chciał nas zeżreć, strasznie nie lubi jak się go kłuje. Wyzywał i używał paszczy. Biochemia idealna, w morfologii nadal jest leciutka anemia ale to się z czasem wyrówna. W poniedziałek zabieg na pyszczek. 1 Quote
sue Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 Zmorek raz lepiej raz gorzej z jedzeniem, widać że coś mu tam w pysiu przeszkadza, odkąd jest u mnie troszkę się domył ale teraz znów upaprał się śliną i wygląda jak wcześniej ;( Zmywam go na bieżąco. Dziś na przykład nie pluje i zjadł dużo, ale wczoraj jadł małe porcje i szybko odpuszczał. Sram się trochę tym zabiegiem. Ale będzie się czuł lepiej, wyhodował kamień i zapalenie dziąseł a może nawet coś go tam podrażnia ogólnie. Quote
Nadziejka Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Dnia 10.06.2023 o 13:54, sue napisał: Zmorek raz lepiej raz gorzej z jedzeniem, widać że coś mu tam w pysiu przeszkadza, odkąd jest u mnie troszkę się domył ale teraz znów upaprał się śliną i wygląda jak wcześniej ;( Zmywam go na bieżąco. Dziś na przykład nie pluje i zjadł dużo, ale wczoraj jadł małe porcje i szybko odpuszczał. Sram się trochę tym zabiegiem. Ale będzie się czuł lepiej, wyhodował kamień i zapalenie dziąseł a może nawet coś go tam podrażnia ogólnie. Kocinku sciskam tulam za wszystko 💓 Quote
sue Posted June 11, 2023 Author Posted June 11, 2023 Jutro minie miesiąc odkąd widziałam Bazylego po raz ostatni 😞 Moje wyjątkowe, mądre kociątko Trzymajcie proszę kciuki żeby zabiegł pomógł Zmorkowi się w końcu umyć! Wczoraj i dzisiaj nawet cośtam sobie mył ale co z tego jak znów się poopluwał jak spał ;/ 1 Quote
Recommended Posts