Korciaczki Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):One chca zyć , prosze o pomoc bo nie daje rady ponad 600 zł miesieęcznie a w domu mam wiele chorych zwierząt i nie wiem co robić :-(:-(:-( :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nikt tu nie zadląda , leki bardzo dobrze na nie działaja ale za co je kupić , karma tez bardzo droga :-( może ktoś ma odstapic choć trosze vetmedinu 2.5 mg lub vetmedin 5 mg ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nadchodzą tródne chwile dla Taruni , upał jest dla niej bardzo cięzki do zniesiena ... a tez leki za niedługo sie skończą :-(:-(:-( i znów wezme od weta na kreske a one tekie drogie :-(:-(:-( Blagam o pomoc o vetmedin 5mg = życie :-(:-(:-( Quote
nika28 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Błagamy o pomoc... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
MaBo Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 To przykre,że tak mało zagląda do staruszek.Czyzby ich los był obojętny?Nie wiem , czy moja pprzednia wpłata dotarła.Jest informacja o wplywie 100 zł od HaGi.Pytam,bo nie wiem,czy nie pomyliłam sie w przelewie,a chcę nadprogramowo posłać jeszcze 15o zł , ponadto swoją dekarację wpłat comiesięcznie 100 zł.Ale przecież to wszystko za mało .Czy nikogo więcej nie wzrusza los potrzebujących psiaków?Dobrze,że znalazły dom,w którym znalazły opieke i serce.Ale przecież domkowi trzeba pomóc. Quote
Korciaczki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 MaBo- jesteś po prostu ANIOŁEM :loveu::loveu::loveu: anprawdę baaaardzo ci dziękujemy... brak nam słów....DZIĘKUJEMY! Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 MaBo bardzo i to bardzo dziękuje , one tak bardzo chcą żyć i własnie dzięli takim ludziom one zyją i żyć będą :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
MaBo Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Justo,one żyją i są szczęśliwe dzięki takim ludziom,jak Ty i Tobie podobni,którzy zamują się bezpośrednio takimi bidami.Ja cóz - myślę sobie,że gdyby u mnie były ,to przecież karmiłabym je i leczyła,a skoro nie są,to pomagam tak,jak mogę i potrafię.Moje możliwości fizyczne to maksimum 2-3 psy no i może jeszcze kot.A Wy przecież poświęcacie swój czas ,chociaz nieraz jest trudno .Podziwiam Was i cenię.Piszę o Tobie Justo i wielu podobnych Tobie dogomaniakom.Jedno co mnie razi u niektórych, to sklonność do kłótni i złośliwości.Tego nie lubię.Na szczęście na tym watku tego nie ma,a starowinki Twoje są cudne.Oby żyły jak najdłuzej we względnym zdrowiu. Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kochani w miesiacu kwietniu było uzbierane prawie 200 zł a w tym miesiacu już jest 400 zł , kachani bardzo i to bardzo dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou:A moze ktos ma ochote odwiedzić starowinki i poznac na żywo :lol::lol::lol::lol: Quote
Korciaczki Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mabo= wspaniały człowiek :loveu::loveu::loveu::loveu: hop hop Quote
Maliinkaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Justa podaj numer konta na PW. Może nie będa to duże pieniądze ale zawsze coś.:roll: Sama mam znajdkę 16 lat i drugą 14 więc wiem jak chorują ;/ na szczęścia mója 3 sunia jest w miarę młoda i co za tym idzie jeszcze zdrowa jak ryba. Mi na szczęśćie wystrcza na leki a są bardzo drogie :placz: Pozdrawiam P.S. -> Jak zamieszczone zostały zdjęcia to od razu mi się mój Rex przypomniał, podobny był do tej owczarki tylko troszkę wiekszy i też bardzo chorował :( Niestety juz nie żyje od 3 lat :placz: Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maliinkoo bardzo , bardzo dziwkuje i juz podaje na PW nr konta :):):) Wiem jak cięzko jest jak odchodzi ukachany zwierzak , ja mam kilka takich zwierzaków w stanie powaznym ( mam też koty ) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Tarunia 3 razy zwymiotowała żółtą piana , chyba od watroby i jest osłabiona :(:(:( Myszka OK Quote
Korciaczki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Zakładając ten wątek nie wieżyłyśmy, że uda się co kolwiek uzbierać. Cieszyłyśmy się z deklarowanego 10zł, bo świadczyło to że jednak są ludzie którym nie jest obojętny los seniorów. A teraz proszę... tyle wspaniałych ludzi, tyle pomoc... Jesteście CUDOWNI!!!!! Taruniu zdrowiej!!!!! Quote
Maliinkaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Poszło :) Jak bede miała jakoś niedługo więszy przypływ gotówki to napewno wspomogę...;) mało bo mało (bo nie 100 zł) ale to już coś jak sie zbierze więcej osób :) Pozdrawiam i niech dziewczyny sie trzymają :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maliinkaa dla moich strowinek nawet najmniejsza pomoc jest wielka pomoca , bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu: Tarunia jest dzis nadal bardzo osłabiona ale juz nie wymiotuje ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tarunia tak bardzo boi sie burzy że jakby mogła to by pod wanne weszła a Myszka juz mało co słyszy inie przejmuje sie burzą ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Od wczoraj mam 4 kociaki w tym 3 maleńkie - nie są samodzielne i kochana Tarunie im matkuje , myje buzinki i brzuszki . Nie wiem co ja bym bez tej kochanaej Tauni zrobiła , oj nie wiem . Tarunia mimo wieku i chorób tak bardzo mi pomaga przy opiece nad kocietami ... i my ludzie musimy jej pomoc przejść przez te choriby jak najmniej boleśnie ... Quote
Korciaczki Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MaBo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kochana Tarunia !Oby żyła nam jaknajdłużej,ale potrzebna jest jej ludzka pomoc.Tą najwazniejsza już ma,bo ma Ciebie Justo, i Korciczka,który dba o wątek.Ale przecież potrzebna jest jeszcze inna pomoc,którą mogą dać - choćby najmniejszą (ale grosz do grosza...)-wszyscy Ci , którym nie jest obojętne zdrówko dzielnej mamusi kociej .I maleńki Pedro i kociaczki też mnie wzruszają.Im też się coś ode mnie należy.A skoro nie mogę inaczej,więc postaram się w poniedziałek coś przysłać. A tak naprawdę Justo kazdy mój przelew przeznacz na to,co w danej chwili jest potrzebne.Wszystkie Twoje Zwierzątka są mi bliskie,chociaż tak daleko. Quote
Korciaczki Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 MaBo :modla::modla::modla::modla::modla: Dzięki takim ludziom ja Ty chce się żyć:angel: A Tarunia jest naprawdę cudowna Za każdym razem wita nas z takim samym entuzjazmem, mimo że czasem nie ma siły... Quote
MaBo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nie zastydzaj mnie Korciaczki - chce się żyć dzięki takim ludziom,jak Ty , Justa i inni ,którzy oddają swój wolny czas zwierzaczkom.A ja - cóż - ot po prosu jedni lubią alkohol i papierosy , inni modne ciuchy i wycieczki zagraniczne i na to wydają , a ja wolę na pomoc zwierzakom .Jestem przy tym trochę jak struś - nawet jak brałam kotkę i sunię ze schroniska,to nie byłam w stanie pójść między boksy i wśród tylu potrzebujących wybrać te dwa zwierzaki.Poprosiłam więc o przyprowadzenie takich,które najgorzej znoszą schronisko,bez żadnych wymogów co do wyglądu.Dwa pozostałe psy trafiły do mnie,no bo były w sytuacji bez wyjścia.Dlatego chylę czoło przed takimi osobami,jak Wy,bo najtrudniej jest patrząc w błagalne spojrzenie ratowanych zwierzątek,czasem przegrać.Jestescie Wielkie ! Quote
Recommended Posts