Justa&Zwierzaki Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tarunia juz prawie wcale nie trzyma moczu :-(:-(:-( i jest osłabiona , apetyt ma też słabszy :-(:-(:-( Quote
nika28 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bardzo, bardzo prosimy o POMOC !!! :placz: :-( :placz: Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tarunia dostała dzis zastrzyk i jutro tez dostanie , nadal czuje sie źle :-(:-(:-( Boje sie o nią , taka pogoda jest bardzo zła dla sercowców :-(:-(:-( Dobrze że mam wyrozumiałych wetów i moge na kreske ale takich chorych zwierząt mam kilka , nie tylko Tarunia i Myszunia . Ozzi z S.U.K i niewydolnoscia nerek . Miki z S.U.K. . Zuzu z grzybicą . Sissi z ropnym guzem i zapaleniem pecherza to tylko kilka kotów ktore ratuje i dlatego dług u weta bardzo szybko narasta :(:(:( Błagam pomóżcie ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Tarunia czuje sie po zastrzykach lepiej :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Niestety z Tarunia jest znów gozej , rano miała atak duszności , podałam krople i inne leki jak zawsze a od wieczora znów dostaje zastrzyki i tak będzie do niedzieli :(:(:( boje sie o nia :(:(:( Quote
mimiś Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Nikt tu nie zaglada :-(:-(:-( zagląda, i martwimy się o psinkę.. Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wpłyneły dwie wpłaty , jedna 20 zł a druga 50 i chce bardzo i to bardzo podziekować za pomoc :loveu::loveu::loveu: A Tarunia podczas podawania zastrzyków czuje sie w miare dobrze ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czy ktoś jeszcze pomoże , ponad 600 zł miesięcznie potrzeba na leki i karme lecniczą :(:(:( Quote
Maliinkaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Coś dorzuce. Tak jak obiecałam ostatnim razem że bede w miare możliwości zagladać i postaram sie pomóc, mało bo mało ale zawsze coś...... :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo dziękuje , wczoraj byłam u weta i wziełam incurin ( choć nie zastrzymuje u Taruni moczu w 100% ) i recepte na hepargen ( lek na watrobe ) Tarunia po zastrzykach czuje sie lepiej ale zaczyna sie buntowac przy podawaniu leków , aż popiskuje jak chce jej e leki podać :shake: Quote
Korciaczki Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maliinkaa napisał(a):Coś dorzuce. Tak jak obiecałam ostatnim razem że bede w miare możliwości zagladać i postaram sie pomóc, mało bo mało ale zawsze coś...... :) Baaaaaaardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 MaBo przysłała 150 zł i bardzo bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tarunia mimo leków na nietrzymanie moczu to niestety coraz mocniej nie trzyma ale jak by nie brała incunu to by wcale nie trzymała :( ale ogólny jej stan sie poprawił :loveu::loveu::loveu: Myszka jak bierzeleki czuje sie OK Byłyśmy wczoraj na spaczerze i odwiedziłyśmy moja koleżanke Lodzie z psinkami , ale były szczęsliwe bo tam jest ogródek a Tarunia uwielbia sie wylegiwac na trawie a że ja mieszkam w bloku to nie ma ogródka ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Myszeczka od wczoraj lekko sie zatacza , nie wiem dlaczego i wczoraj na wieczornym spacerze sie przewróciła i oby to nie było nic poważnego :( A Tarunia po tyxh zastrzykach czuje sie dobrze i ciesze sie że nie ma upału bo Tarunia bardzo źle go znozi ... Quote
Recommended Posts