Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarunia dostała dzis zastrzyk i jutro tez dostanie , nadal czuje sie źle :-(:-(:-(
Boje sie o nią , taka pogoda jest bardzo zła dla sercowców :-(:-(:-(
Dobrze że mam wyrozumiałych wetów i moge na kreske ale takich chorych zwierząt mam kilka , nie tylko Tarunia i Myszunia .
Ozzi z S.U.K i niewydolnoscia nerek . Miki z S.U.K. . Zuzu z grzybicą . Sissi z ropnym guzem i zapaleniem pecherza to tylko kilka kotów ktore ratuje i dlatego dług u weta bardzo szybko narasta :(:(:(
Błagam pomóżcie ...

Posted

Bardzo dziękuje , wczoraj byłam u weta i wziełam incurin ( choć nie zastrzymuje u Taruni moczu w 100% ) i recepte na hepargen ( lek na watrobe ) Tarunia po zastrzykach czuje sie lepiej ale zaczyna sie buntowac przy podawaniu leków , aż popiskuje jak chce jej e leki podać :shake:

Posted

Maliinkaa napisał(a):
Coś dorzuce. Tak jak obiecałam ostatnim razem że bede w miare możliwości zagladać i postaram sie pomóc, mało bo mało ale zawsze coś...... :)

Baaaaaaardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

MaBo przysłała 150 zł i bardzo bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tarunia mimo leków na nietrzymanie moczu to niestety coraz mocniej nie trzyma ale jak by nie brała incunu to by wcale nie trzymała :(
ale ogólny jej stan sie poprawił :loveu::loveu::loveu:
Myszka jak bierzeleki czuje sie OK
Byłyśmy wczoraj na spaczerze i odwiedziłyśmy moja koleżanke Lodzie z psinkami , ale były szczęsliwe bo tam jest ogródek a Tarunia uwielbia sie wylegiwac na trawie a że ja mieszkam w bloku to nie ma ogródka ...

Posted

Myszeczka od wczoraj lekko sie zatacza , nie wiem dlaczego i wczoraj na wieczornym spacerze sie przewróciła i oby to nie było nic poważnego :(
A Tarunia po tyxh zastrzykach czuje sie dobrze i ciesze sie że nie ma upału bo Tarunia bardzo źle go znozi ...