Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Działkowa dziewczynka ma wielkość amstaffa . :) Ani mniejsza, ani większa. Taki ast,ot co . :D Chyba nie ma ogłoszeń - ja dałam ją na elbląską stronę- ale bez odezwu .

Posted

tu na dogomanii raczej domu nie znajdzie!:shake::shake:
konieczne są ogłoszenia w necie na różnych portalach.
są od tego "specjalistki" , popros którąś z nich o ogłoszenia dla działki bo szkoda by czekała na próżno.

• 1 month later...
Posted

Kana napisał(a):
Zaraz skleję jakiś tekst do ogłszeń i porobie jej kilka ;)

Jesteś wspaniała! :loveu:

Tylko, że chyba nie było tu pisane, że Działka jest głucha. Bardzo ładnie chodzi na smyczy - w ogóle nie ciągnie, bardzo się pilnuje. ;)

Posted

Nie miała robionych żadnych badań, ale to widać. Gdy siedzi w budzie, nie wyjdzie, dopóki nie zauważy człowieka . Na zawołanie też nie reaguje . Ale jest bardzo grzeczna. Chodzi przy nodze, reaguje na gesty typu klaskanie ( wtedy podbiega ) . Zgadza się z samcami, była w boksie z Szarikiem .

Posted

Jakoś mnie to nie przekonuje, no ale w porządku.
Trzeba tylko pamiętać, że jeżeli suka, ma np. tylko częściową utratę słuchu, a w ogłoszeniach napiszecie, że jest głucha, bardzo ograniczycie jej szanse na nowy dom.

• 2 weeks later...
Posted

natalia_aa napisał(a):
A to ciekawe...

PS: Czy ona jest już wysterylizowana?

nie właśnie, bo non stop coś innego wejdzie, gdzie jest zabieg konieczny, jakas złamana noga, psy z guzami czy sterylki zewnętrzne. muszę działkę gdzieś wcisnąć.