agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 jak się miewa działkowa dziewczynka? czy jest ogłaszana? Quote
Rybc!a Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Działkowa dziewczynka ma wielkość amstaffa . :) Ani mniejsza, ani większa. Taki ast,ot co . :D Chyba nie ma ogłoszeń - ja dałam ją na elbląską stronę- ale bez odezwu . Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 tu na dogomanii raczej domu nie znajdzie!:shake::shake: konieczne są ogłoszenia w necie na różnych portalach. są od tego "specjalistki" , popros którąś z nich o ogłoszenia dla działki bo szkoda by czekała na próżno. Quote
Kana Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zaraz skleję jakiś tekst do ogłszeń i porobie jej kilka ;) Quote
Vitka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kana napisał(a):Zaraz skleję jakiś tekst do ogłszeń i porobie jej kilka ;) Jesteś wspaniała! :loveu: Tylko, że chyba nie było tu pisane, że Działka jest głucha. Bardzo ładnie chodzi na smyczy - w ogóle nie ciągnie, bardzo się pilnuje. ;) Quote
Kana Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Napisz mi czy tekst pasuje: Piękna ast. DZIAŁKA. Pozwól jej na nowo żyć! (702799161) - Aukcje internetowe Allegro Jeżeli wszystko ok to bede dalej oglaszac. :diabloti: Jakby cos dodac czy cuś zmienic to wal od razu! :eviltong: Quote
Vitka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kana']Napisz mi czy tekst pasuje: Piękna ast. DZIAŁKA. Pozwól jej na nowo żyć! (702799161) - Aukcje internetowe Allegro Jeżeli wszystko ok to bede dalej oglaszac. :diabloti: Jakby cos dodac czy cuś zmienic to wal od razu! :eviltong: Jak dla mnie to bardzo okej :loveu: Dziękuję!! Quote
Kana Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To fajnie, ze sie podoba :D Trudno mi pisac o psie ktorego sie nie zna :P Quote
Kana Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Działka! Piękna sunia ast. Nie słyszy Twojego wołania! Astkowata sunia Działka! Może Ciebie usłyszy ? - Ogłoszenia gumtree Darmowe ogloszenia darmoweogloszenia.pl Piękna Działka! Daj jej dom! / Psy > Pozostałe - Elbląg Quote
agaga21 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 biedna psina..z pewnością zasłużyła na dobry domek a tu cisza:-( Quote
natalia_aa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Na jakiej podstawie stwierdzono, że Działka jest głucha? Czy miała robione badania BAER'a? Quote
Rybc!a Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Nie miała robionych żadnych badań, ale to widać. Gdy siedzi w budzie, nie wyjdzie, dopóki nie zauważy człowieka . Na zawołanie też nie reaguje . Ale jest bardzo grzeczna. Chodzi przy nodze, reaguje na gesty typu klaskanie ( wtedy podbiega ) . Zgadza się z samcami, była w boksie z Szarikiem . Quote
natalia_aa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jakoś mnie to nie przekonuje, no ale w porządku. Trzeba tylko pamiętać, że jeżeli suka, ma np. tylko częściową utratę słuchu, a w ogłoszeniach napiszecie, że jest głucha, bardzo ograniczycie jej szanse na nowy dom. Quote
Charly Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bosz.jestem u niej codziennie i nawet nie zauwazyłam ze jest glucha:oops::-o muszę to jutro też wypróbować na własne "uszy";) Quote
natalia_aa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A to ciekawe... PS: Czy ona jest już wysterylizowana? Quote
Charly Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 natalia_aa napisał(a):A to ciekawe... PS: Czy ona jest już wysterylizowana? nie właśnie, bo non stop coś innego wejdzie, gdzie jest zabieg konieczny, jakas złamana noga, psy z guzami czy sterylki zewnętrzne. muszę działkę gdzieś wcisnąć. Quote
Recommended Posts