inka33 Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Książki dotarły. 🙂 Dziekuję Sz. P. Gospopdyni i Aldrumce oraz inkównie! 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Dnia 16.12.2022 o 00:21, inka33 napisał: Książki dotarły. 🙂 Dziekuję Sz. P. Gospopdyni i Aldrumce oraz inkównie! 😄 Dziękuję za wiadomość. Pozdrawiam - szczególne pozdrowienia dla inkówny 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Na koncie jest wpłata od iwna 5702 - z górką 🙂 Ślicznie dziękuję ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted December 20, 2022 Author Share Posted December 20, 2022 Brakuje jednego adresu i jednej wpłaty. Cierpliwie czekam z nadzieją 🙂 a na razie podsumowałam bazarek bez tego jednego zakupu. Dochód z bazarku wyniósł 216,20 zł i taką kwotę dopisałam do weterynaryjnego rachunku Wieczorynki. Dziękuję wszystkim za szybkie wpłaty, adresy i za potwierdzenie odbioru ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccio Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Razem z Wieczorynka bardzo dziękujemy.❤️❤️❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 Mam ostatnią bazarkową wpłatę i ostatni adres - jest to wpłata ( z nadpłatą 🙂 ) od gosia7. Ślicznie dziękuję ❤️ Wpłatę dopisuję do rozliczenia bazarku i rachunku Wieczorynki. Fanty do gosi7 wyślę jak "wstanę na nogi" 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccio Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 10:07, jola&tina napisał: Mam ostatnią bazarkową wpłatę i ostatni adres - jest to wpłata ( z nadpłatą 🙂 ) od gosia7. Ślicznie dziękuję ❤️ Wpłatę dopisuję do rozliczenia bazarku i rachunku Wieczorynki. Fanty do gosi7 wyślę jak "wstanę na nogi" 😉 Trzymam kciuki za szybkie "wstanie"🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 Wysłałam dzisiaj przesyłkę do gosia7. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccio Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 18:33, jola&tina napisał: Wysłałam dzisiaj przesyłkę do gosia7. Czyli pomalutku"stajesz na nogi"🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 Gosia7 potwierdziła już odbiór przesyłki. Czyli bazarek zakończony/rozliczony/potwierdzony 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts