Rybc!a Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Zostałam oddana przez właściciela.. Mój pan wyjechał za granicę, pozostawiając mnie swojej matce.. Jestem młodą, energiczną sunią.. Chcę się bawić.. Pokochałam tę kobietę całym sercem.. Niestety bez wzajemności.. Choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu...Jestem średnia, mam około półtora roku i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko wygłupy! Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo, chociaż w domu wolałabym być jedynym psem... Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. Byłabym idealną przyjaciółką dzieci. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona i zaczipowana. Można mnie również za darmo wysterylizować w jednej z elbląskich lecznic, tuż po adopcji. Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam-Madzia. Kontakt Rybc!a email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
Valeur248 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wariatka kiedy trzeba, spokojna kiedy wymaga sytuacja- Madzi spacerki :diabloti: Quote
Rybc!a Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Pani kierownik nie pozwala mi wychodzić z biura ze względu na gips , więc robię ogłoszenia: alegratka.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ojej.pl petworld.pl adopcjapsa.pl pupile.com e-zwierzak.pl petsy.pl mammisia.pl olx.pl Quote
eduso Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ta śliczna i młoda sunia nie ma jeszcze domu ... ? :shake: Quote
Valeur248 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Z tego co wiem, to Madzi już nie ma w schronisku ;) Quote
Rybc!a Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Sunia ma domek. :) Wspaniały, dom z ogrodem, kolegę owczarka niemieckiego, dzieci, koty :) Quote
Recommended Posts