Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie uważam, żeby mój ton był pretensjonalny. Wątek Marusi opustoszał. Od jakiegoś czasu zaglądam tam tylko ja. A to nie mój wątek. Jednak leży mi na sercu dobro Marusi. Chciałabym mieć pewność, że nic złego z nią się nie dzieje. To wszystko.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamiast wymagać na wątku Promyka (zamiast na PW) załatwiania sprawy nie związanej z nim (jeszcze nie czas na off !!!) to może lepiej zadzwoń sama do schroniska i każ dyrektorce jechać na wizytę poadopcyjną, a następnie spowoduj by oddzwoniła do Ciebie z wynikami kontroli. Łatwo tak najeżdżać na forum na wolontariuszy, że nie nadzorują. Spróbuj sama. Powodzenia.

Posted

Gdybym we wrocławskim schronisku wymagała od biura zrobienia wizyty poadopcyjnej, to by mnie wyśmiali. A gdybym sama chciała i zażądała adresu, to by mnie odesłano do ustawy o ochronie danych osobowych.

Zakończmy temat, bo zaśmieca się.

Posted

[B]Wracając do meritum: ważne, żeby wraz z Promykiem pojechała jego cała dokumentacja medyczna[/B] (rtg, opis operacji, podawane leki, wyniki badań moczu i krwi itd.).

Posted

Z kierwonictwem schroniska, juz ustalone wstepnie odebranie Promyka, z Grzegorzem tez, wstepnie ustalone przekazanie Promyka. Malgos nastapila mala zmiana, corka wyjezdza z Polski 4 stycznia we wtorek. Bedzie u mnie w piatek to omowimy reszte. Poniewaz Grzegorz do Opola ma troche ponad 200 km wiec liczy co najmniej w takich warunkach 4 godziny jazdy. Wstepnie jest ustalone spotkanie w Opolu na godzine 12.00. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to w Berlinie Promyk powinien byc okolo godziny 18.00.

Posted

[quote name='dudson13']trzymam kciuki za powodzenie akcji[/QUOTE]

Dosiego Roku Promyczku....wyglada, ze ci sie poszczesilo....trzymam kciuki za cala akcje...pozdrawiam cioteczki.

Posted

Przygotowania do odjazdu Promyka trwają
wszyscy w schronisku bardzo się cieszą,że taka bida jedzie po nowe lepsze życie,że będzie w dobrych rękach, rehabilitowany, tak jak na to zasługuje:)

Posted

Umowa adopcyjna podpisana, odeslana
Przelew srodkow na chip, paszport i oplate schroniskowa
wyslany
PRO HUND dopelnil wszystkich formalnosci
I wam dziekuje za piekna wspolprace dotyczaca transportu

REKSIU wlasnie dojezdza do DOMKU STALEGO
Na watku KUKIEGO jatka..

Posted

O rany, jakie wspaniałe wieści!:multi:
Ogromnie się cieszę, że los Promyka się w końcu odmieni!
Bądź szczęśliwy Kochany!
A będzie szansa na zdjęcia z nowego domku?

Posted

[INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B]

[COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR]

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

[URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL]
[/INDENT]

Posted

Malgos we wtorek jak juz beda szczesiarze po stonie niemieckiej, corka zadzwoni do Ciebie zeby, umowic sie na przekazanie Promyczka. Tak szczesliwie sie sklada ze chyba jeszcze jedna bida z koninskiego schronu znjadzie domek w Berlinie. Jaka jeszcze szczesciara wyjdzie ze schronu napiszemy we wtorek.:loveu:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Malgos we wtorek jak juz beda szczesiarze po stonie niemieckiej, corka zadzwoni do Ciebie zeby, umowic sie na przekazanie Promyczka. Tak szczesliwie sie sklada ze chyba jeszcze jedna bida z koninskiego schronu znjadzie domek w Berlinie. Jaka jeszcze szczesciara wyjdzie ze schronu napiszemy we wtorek.:loveu:[/QUOTE]

więc czekamy na ostateczną decyzję:)

Posted

Martka w poniedzialek bedzie podjeta ostateczna decyzja, wtedy po raz kolejny skontaktuje sie z kierowniczka schronu, zeby omowic warunki adopcji, umowy itd.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Martka w poniedzialek bedzie podjeta ostateczna decyzja, wtedy po raz kolejny skontaktuje sie z kierowniczka schronu, zeby omowic warunki adopcji, umowy itd.[/QUOTE]

Czekamy z niecierpliwoscia....Promyczku widzisz co sie dzieje w Nowym Roku!!!!

Posted

jak ja się cieszę, że los się tak do Promysia kochanego uśmiechnal :)
i przy okazji jeszcze jakaś bida z konińskiego schroniska się zalapie :)

Posted

[quote name='Akrum']jak ja się cieszę, że los się tak do Promysia kochanego uśmiechnal :)
i przy okazji jeszcze jakaś bida z konińskiego schroniska się zalapie :)[/QUOTE]

Oby wszystko wypalilo czyli w poniedzialek bedzie wiadomo????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...