ossa98 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nie uważam, żeby mój ton był pretensjonalny. Wątek Marusi opustoszał. Od jakiegoś czasu zaglądam tam tylko ja. A to nie mój wątek. Jednak leży mi na sercu dobro Marusi. Chciałabym mieć pewność, że nic złego z nią się nie dzieje. To wszystko.
diuna_wro Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zamiast wymagać na wątku Promyka (zamiast na PW) załatwiania sprawy nie związanej z nim (jeszcze nie czas na off !!!) to może lepiej zadzwoń sama do schroniska i każ dyrektorce jechać na wizytę poadopcyjną, a następnie spowoduj by oddzwoniła do Ciebie z wynikami kontroli. Łatwo tak najeżdżać na forum na wolontariuszy, że nie nadzorują. Spróbuj sama. Powodzenia.
diuna_wro Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Gdybym we wrocławskim schronisku wymagała od biura zrobienia wizyty poadopcyjnej, to by mnie wyśmiali. A gdybym sama chciała i zażądała adresu, to by mnie odesłano do ustawy o ochronie danych osobowych. Zakończmy temat, bo zaśmieca się.
diuna_wro Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [B]Wracając do meritum: ważne, żeby wraz z Promykiem pojechała jego cała dokumentacja medyczna[/B] (rtg, opis operacji, podawane leki, wyniki badań moczu i krwi itd.).
Ada-jeje Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Z kierwonictwem schroniska, juz ustalone wstepnie odebranie Promyka, z Grzegorzem tez, wstepnie ustalone przekazanie Promyka. Malgos nastapila mala zmiana, corka wyjezdza z Polski 4 stycznia we wtorek. Bedzie u mnie w piatek to omowimy reszte. Poniewaz Grzegorz do Opola ma troche ponad 200 km wiec liczy co najmniej w takich warunkach 4 godziny jazdy. Wstepnie jest ustalone spotkanie w Opolu na godzine 12.00. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to w Berlinie Promyk powinien byc okolo godziny 18.00.
MalgosMalgos Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzieki wielkie za wspolprace Ada! Moj telefon 0178/7227733 Buzka!
Ada-jeje Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Malgos nr. tel. zapisalam. Po wizycie w piatek mojej corki podam Ci tez na wszelki wypadek jej nr. tel. Trzymamy kciuki za powodzenie akcji.
coronaaj Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='dudson13']trzymam kciuki za powodzenie akcji[/QUOTE] Dosiego Roku Promyczku....wyglada, ze ci sie poszczesilo....trzymam kciuki za cala akcje...pozdrawiam cioteczki.
martka1982 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Przygotowania do odjazdu Promyka trwają wszyscy w schronisku bardzo się cieszą,że taka bida jedzie po nowe lepsze życie,że będzie w dobrych rękach, rehabilitowany, tak jak na to zasługuje:)
MalgosMalgos Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Umowa adopcyjna podpisana, odeslana Przelew srodkow na chip, paszport i oplate schroniskowa wyslany PRO HUND dopelnil wszystkich formalnosci I wam dziekuje za piekna wspolprace dotyczaca transportu REKSIU wlasnie dojezdza do DOMKU STALEGO Na watku KUKIEGO jatka..
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='__Lara']I będzie miał człowieka na stałe :D :D :D[/QUOTE] Promyczku duzo szczescia!!!! Kiedy jedzie?
Ada-jeje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jatki na watkach to juz norma, dlatego lepiej od takich trzymac sie z daleka.
Evelka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 O rany, jakie wspaniałe wieści!:multi: Ogromnie się cieszę, że los Promyka się w końcu odmieni! Bądź szczęśliwy Kochany! A będzie szansa na zdjęcia z nowego domku?
MalgosMalgos Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zdjecia beda i wiadomosci beda Sparalizowany Reksio dotarl do Domku Stalego godzine temu
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR] Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu [URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL] [/INDENT]
Ada-jeje Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Malgos we wtorek jak juz beda szczesiarze po stonie niemieckiej, corka zadzwoni do Ciebie zeby, umowic sie na przekazanie Promyczka. Tak szczesliwie sie sklada ze chyba jeszcze jedna bida z koninskiego schronu znjadzie domek w Berlinie. Jaka jeszcze szczesciara wyjdzie ze schronu napiszemy we wtorek.:loveu:
martka1982 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Ada-jeje']Malgos we wtorek jak juz beda szczesiarze po stonie niemieckiej, corka zadzwoni do Ciebie zeby, umowic sie na przekazanie Promyczka. Tak szczesliwie sie sklada ze chyba jeszcze jedna bida z koninskiego schronu znjadzie domek w Berlinie. Jaka jeszcze szczesciara wyjdzie ze schronu napiszemy we wtorek.:loveu:[/QUOTE] więc czekamy na ostateczną decyzję:)
Ada-jeje Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Martka w poniedzialek bedzie podjeta ostateczna decyzja, wtedy po raz kolejny skontaktuje sie z kierowniczka schronu, zeby omowic warunki adopcji, umowy itd.
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Ada-jeje']Martka w poniedzialek bedzie podjeta ostateczna decyzja, wtedy po raz kolejny skontaktuje sie z kierowniczka schronu, zeby omowic warunki adopcji, umowy itd.[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwoscia....Promyczku widzisz co sie dzieje w Nowym Roku!!!!
martka1982 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Promyczek spędził swoje ostatnie święta i sylwestra tylko w kocim i psim towarzystwie w schronie teraz bedzie juz zupelnie inaczej, z ludziem:)
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jak ja się cieszę, że los się tak do Promysia kochanego uśmiechnal :) i przy okazji jeszcze jakaś bida z konińskiego schroniska się zalapie :)
coronaaj Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Akrum']jak ja się cieszę, że los się tak do Promysia kochanego uśmiechnal :) i przy okazji jeszcze jakaś bida z konińskiego schroniska się zalapie :)[/QUOTE] Oby wszystko wypalilo czyli w poniedzialek bedzie wiadomo????
Recommended Posts