Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, długo już domku nie ma :( w czwartek odwiedziła nas w schronie Bianka, która też ma połamany kręgosłup, ale jak pięknie radziła sobie na wózeczku, żebyście widzieli jak na nim śmigała! :o :o :o

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']No, długo już domku nie ma :( w czwartek odwiedziła nas w schronie Bianka, która też ma połamany kręgosłup, ale jak pięknie radziła sobie na wózeczku, żebyście widzieli jak na nim śmigała! :o :o :o[/QUOTE]

Chyba rozwiazaniem dla Promyczka bylby taki wozeczek...ile takie cos kosztuje...moze masz program Excela albo ktoras z cioteczek zeby miec kontrole nad watkami a wlasciwie wplatami na pieski...jak macie to na [email][email protected][/email]

Posted

[CENTER][B]Błagam[/B] zajrzyjcie do Zafira - [B]ofiary wnyków[/B] :([/CENTER]

[CENTER]Pies został znaleziony [B]z urwaną łapą i pozostałymi ciężko uszkodzonymi[/B].[/CENTER]

[CENTER]Jest po operacji, [B][U]ale nie ma na czym chodzić[/U][/B]. [/CENTER]

[CENTER]Jego sytuacja jest dramatyczna![/CENTER]

[CENTER][B]Czy ktoś ma pomysł, jak pomóc temu biedactwu...?[/B][/CENTER]

[CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/threads/190859-ZAFIR-ofiara-WNYKÓW-URWANA-ŁAPA-bezmiar-CIERPIENIA-drastyczne-PROSIMY-O-POMOC[/URL]-![/CENTER]

Posted

Ogonek musi być regularne pobudzany (przez szczypanie końcówki, nasady ogona, a nawet przez ciągnięcie) żeby nie obumarł, to po pierwsze, a po 2. przy tym pracują zwieracze odbytu, co ma znaczenie w kontroli czynności fizjologicznych, z którą Promyk ma poważne trudności.

Clint:loveu::loveu:

Posted

[quote name='diuna_wro']Ogonek musi być regularne pobudzany (przez szczypanie końcówki, nasady ogona, a nawet przez ciągnięcie) żeby nie obumarł, to po pierwsze, a po 2. przy tym pracują zwieracze odbytu, co ma znaczenie w kontroli czynności fizjologicznych, z którą Promyk ma poważne trudności.

Clint:loveu::loveu:[/QUOTE]

Dieki za info...no to Promysia szczypcie w ten ogonek...ja za daleko bo inaczej chetnie bym poszczypala...

Posted

Mam pytanie....gdzie sa deklaracje dla Promyka i kto wlasciwie zbiera na Promyczka, czy KTOZ w Koninie czy DR. Lucy.
Wiem , ze wplacalam na Promyczka ale nic nie moge na temat wplat, rozliczenia znalesc....pomocy!!!

Posted

a kiedy wpłacałas ostatnio? wplacane bylo na konto tozu w Koninie ale zbieralismy wtedy na rehabilitanta. to bylo dawno temu. potem wątek przez jakiś czas miała koleżanka, potem znowu wrocil do mnie ale nie otrzymywalam informacji aby ktos jeszcze cos wplacał na promyka. napisz mi kiedy wplacilas. poprosze o wyciag z konta. a moze nie dopisalas nicku i wtedy oni mysleli ze jestes spoza dogomanii i nie dali mi znac?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...