Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.10.2022 o 19:52, Figunia napisał:

Dobry wieczór, poproszę o nr konta. Chyba, ze jest bez zmian, ale wpłatę na 10 puszek zrobię jutro.

Kochana figunia zawsze nasze zwierzaki wspomoże 🤗😁

• Upvote 1
  • kinga_kinga7 changed the title to DZIĘKUJEMY za wirtualne cegiełki! Mamy dzięki Wam ogrom słomy i puszeczek 🤗
Posted
Dnia 9.10.2022 o 22:42, kinga_kinga7 napisał:

Bazarek zakończył się, mamy uzbieraną super kwotę i za nią, za Wasze ogromne serducho ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY 👏👏 dziękuje m.i. nasza Azylowa staruszka Cher 

A moja słoma nie dotarła ? 🙂 

Posted
Dnia 10.10.2022 o 13:51, limonka80 napisał:

A moja słoma nie dotarła ? 🙂 

Właśnie miałam pisać jeszcze, żeby każdy sprawdził czy jest na liście! Bardzo przepraszam, przeoczyłam, nic nie chce sobie przywłaszczyć ☺️☺️ Po prostu staram się też o darowizny, wysyłam pisma i... czekam jak na szpilkach!!

Posted
Dnia 10.10.2022 o 15:31, kinga_kinga7 napisał:

Właśnie miałam pisać jeszcze, żeby każdy sprawdził czy jest na liście! Bardzo przepraszam, przeoczyłam, nic nie chce sobie przywłaszczyć ☺️

Kochana ! przez myśl by mi nie przeszło przywłaszczenie 😀 ja ostatnio jestem strasznie roztargniona, i pomyślałam, że wysłałam przelew nie wiadomo gdzie 🙄, a poza tym wpłaciłam na konto sprzed roku a przecież mogło się zmienić. 

A Cher jest przecudna . Przetrząsnę swoje puste kieszenie i doślę jeszcze parę złotych na puszeczki dla suni. 

• Like 1