Brysio Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Lotek dane osobowe: Imię: Lotek Wiek: 3 lat płeć: pies rasa: mieszaniec wielkość: mały sterylizacja: nie szczepienia: tak numerek: 152BB Charakter i opis: Lotek to trzyletni malutki rudawy samczyk, bardzo uczuciowy i urodziwypiesek. Pragnie oddać swoje serce rodzinie, która otoczy go opieką. Lotek przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej [SIZE=4]Lotuś zgadza się z innymi pieskami, na koty nieustannie szczeka więc dom z kociakami raczej odpada. Ciotki Lotekto bardzo kochany pies ale potrzebuje konsekwencji w wychowaniu on nie potrafi zostawać sam w domu strasznie szczeka, żeby nie było to przyczyną jego powrotu do schroniska Pani która była go zabrac zrezygnowała jak widziała co Lotek robi stał na budzie i drapał w ścianą jakby chciał wyjść ale za ścianą nic nie było Zachowanie trudne do zrozumienia Rodzina która raz zabrała go na spacer też zrezygnowała zabrała innego psa bo Lotek na spacerze szarpał na wszystkie strony uwagi na człowieka absolutnie nie zwracał. Prosimy bardzo, jedyną szansą jest znalezienie DT i popracowanie nad nim. On nie ma szans na adopcje w schronisku;( kontakt w sprawie adopcji: (Monika) kom. 501208670 [email protected] gg 2762302 Bardzo prosimy kochane cioteczki o pomoc w znalezieniu domku!!! Banerki prosto od Paris :diabloti::evil_lol: Smallpati dziękujemy!! :loveu::loveu::loveu: Kolejne zdjęcia na stronie 3 !! Quote
NightQueen Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 kolejne biedacto :-( ale sliczny :loveu: ma pyszczek jak cziłka :evil_lol: Quote
koss Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 BRYSIU -NAPISZ, JAK TO SIĘ STAŁO,ZE TRAFIŁ DO BIDULA, STOSUNEK DO INNYCH PIESÓW, KOTÓW, CHODZENIE NA SMYCZY, ECT. Czy chcesz tekst ogłoszenia ( " powiesze" go na trójmiejskich) ...mam teraz znacznie mniej czasu -kolejny raz zdaję maturę -który ...nie pamietam :evil_lol:..ale pokombinuję ... Quote
Brysio Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu: takich informacji musi udzielic Pianka, poniewaz ona ma bezposredni kontakt z pieskiem;) oczywiście tekst by się przydał;) Quote
Pianka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 koss napisał(a):mam teraz znacznie mniej czasu -kolejny raz zdaję maturę -który ...nie pamietam :evil_lol:..ale pokombinuję ... haha:lol: nie ty jedna:evil_lol: Dziękuje Brysio za pomoc:multi::loveu: dopiero dzisiaj watek powstał a już tyle ciotek się zleciało:-o Brysio dobrego psa sobie wybralaś:lol: Lotek zgadza się z innymi psami, koty-sprawdze jeszcze. Na smyczy potrafi chodzić. Jak dobrze pamietam to trafił do nas z ulicy, czyli niewiadomo co wcześniej się z nim działo. cziłke faktycznie może troche przypomina, ale chyba odrobine większy jest, ale można się tym posłużyć w ogłoszeniach zeby zwiększyć jego szanse na dom. Quote
bullterrierka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 jestem Brysiu śliczne maleństwo,teraz jest prawdziwy wysyp takich śliczności w schroniskach:shake: pianka napisała: cziłke faktycznie może troche przypomina, ale chyba odrobine większy jest, ale można się tym posłużyć w ogłoszeniach zeby zwiększyć jego szanse na dom. to trzeba mu jajka ciachnąć przed adopcją:diabloti: coby pseudohodowców wyelminować Quote
Brysio Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 skoro przypomina Cziłkę to może opchniemy go Paris Hilton:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pokaż się mały wszystkim-hop na pierwszą:multi: Quote
Brysio Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Czekamy na tekst i biorę się za ogłoszenia;) A czy mogę liczyc jeszcze moze na jakies zdięcka Lotka z otwartymi oczkami? Quote
Martali Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ale urocza psinka! :loveu: Jestem pewna, że jak już będzie miał ogłoszenia ktoś się w nim zakocha... Jest śliczny! ;) Quote
bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jak znam Brysio to ogłoszenia będzie miał Lotek na każdym portalu:evil_lol: i moment śmignie do nowego domku lepszej matki chrzestnej sobie nie mógł chłopak wymarzyć:loveu: Quote
bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Brysio napisał(a):Czekamy na tekst i biorę się za ogłoszenia;) A czy mogę liczyc jeszcze moze na jakies zdięcka Lotka z otwartymi oczkami? Brysio Zmień allegro Margolci na allegro LOTKA-ono jest wyróżnione jeszcze przez 7dni-jak odwiedzisz wątek Margolki zobaczysz dlaczego:loveu: Quote
Brysio Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Beatko wspaniała wiadomośc:multi: Dziękuję juz zmieniłam allegro;) Quote
Brysio Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 www.allegro.pl/show_item.php?item=605367265 Quote
iwona213 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 te powroty mnie dobijają najbardziej :placz: Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Niestety Margolcia wróciła z adopcji:-( więc zmieniłam allegro ale Lotek ma juz nowe wyróznione;) www.allegro.pl/show_item.php?item=611817662 Quote
bullterrierka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 iwona213 napisał(a):te powroty mnie dobijają najbardziej :placz: mnie powrót Margolci dobił totalnie-najbardziej nieodpowiedzialnośc ludzi którzy ją adoptowali. Quote
Martali Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Biedna Margolcia. :( Oby Lotkowi się poszczęściło... Quote
Recommended Posts