piechcia15 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Marley ma ok 3 lat, z czego prawie od roku jest w schronisku:( Jest wykastrowany. Z rottweilera ma niewiele, może troche głowe no i umaszczenie :) W kwietniu po raz pierwszy dopiero wyszedł na spacer, ponieważ nikt do tej pory nie mógł dac sobie z nim rady:) Chłopak jest bardzo silny, energiczny no i.... skoczny!Moim zdaniem ma ADHD :):cool3::cool3::lol::lol: Na spacerze można porównać go do ....burzy:) wszędzie go pełno:)Skacze, tarza się w trawie, podszczypuje za nogawkę, nie umie usiedzieć w miejscu. Jest raczej agresywny w stosunku do innych zwierząt. Przydała by mu sie porządna dawka tresury i stanowcza ręka właściciela. Uwielbia smakołyki, ale nawet dla nich nie jest w stanie choć na chwilę usiąść:) Szkoda psa...bo siedzi w bardzo małym boksie, który zupełnie go ogranicza. Na dodatek jego boks jest w takim miejscu, że mało który odwiedzający chce tam wchodzić... :( Chłopak praktycznie przez cały czas swojego pobytu w schronie nie miał żadnych obserwatorów i osób zainteresowanych :( Kontakt w sprawie psa: 793 046 770 (tylko po godz. 17:00) lub 692486565 mail: [email protected] Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Podniosę mojego schroniskowego ulubieńca :lol: To naprawdę wspaniały psiak! Ja go wprost ubustwiam; jego temerament, niezależnosć, to jaki jest skoczy, energiczy i wesoły... W czwartek byłam zachwycona gdy dzięki Magdzie (która być może miała już dość mojego trucia :evil_lol:) mogłam z nim isć na spacer.... Psiak jest boooski!!!! Quote
piechcia15 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 jak taki piękny pies może nikogo nie zainteresować????????? serce mi pęka:placz::placz::-o:-o Quote
kasia14 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Fakt - Marley jest piękny... tłumów nie ma, zapewne dlatego, że jakoś sobie radzi... Swoją drogą to przykre, że jak z psem wszystko ok, jest idealny wręcz, to długo musi czekać na dom, bo na pierwszy ogień ida psy pokrzywdzone, w dużej potrzebie. Nawet nasz Plastuś - strasznie szybko poszedł do adopcji. Chociaż ja to rozumiem... Bo przecież nie można zostawić umierającego psa bez pomocy. Quote
piechcia15 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 nic...zero zainteresowania, ani pół spojrzenia odwiedzających:( to smutne Quote
Cieplutkaa. Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Piechcia nie załamuj się ;) Trzeba trochę pozapraszać ludzi.... Znaleźć kogoś kto mógłby trochę ogłoszeń porobić ( i je odnawiać co jakis czas), znaleźć miłośników itd.... Żrobić zamieszanie wokól Marleyka cudnego ;) I ruszy.... Wystarczy looknąć na wątek Marcela i Aresa?! U Ares na początku 0 zainteresowanie, a do Marcela od razu pozapraszałam.... I teraz do hoteliku jedzie :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Eyyy no... Do domku Marley - ile możesz czekac?????:shake: Quote
Spinca Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Reczywiście od razu uśmiech na twarzy jak się patrzy na Marleya :) Ma diabełki w oczach :) Domki! W kolejce się ustawiać! Quote
mgie Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 piechcia15 napisał(a):nic...zero zainteresowania, ani pół spojrzenia odwiedzających:( to smutne A jest przynajmniej ogłaszany? Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Marley był dzisiaj na spacerze, był grzeczny, nie zaczepiał nikogo, wyszalał się w trawie. Naprawdę fajny pies z niego, przyjazny, nieagresywny. Lubi się bawić, tarzać w trawie i przytulać. Nie nadaje się raczej do mieszkania ze względu na żywiołowość i gabaryty, powinien zamieszkać w domu z ogrodem. To super pies-przyjaciel! Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 wariactwo w trawie :loveu: leeeecęęęę do ciebie:evil_lol: lubimy się przytulać i odpoczynek w trawie Quote
andzia69 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 a moze ogłaszać tego pięknisia jako mixa szwajcarskiego psa pasterskiego?:cool3: bo ludzie boją się rottków jak i bullowatych...może to coś pomoże? to jest spp: Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 andzia dobry pomysł :evil_lol: tylko ten szwajcar to chyba taki średniak? a nasz Marley to duuuży chłopak ;) Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 i jeszcze Marley w całej okazałości YouTube - P1160111 Quote
andzia69 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 nikt do pieknisia dzisiaj nie zaglądnął:shake: Quote
piechcia15 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 myślę że można go spokojnie ogłosić jako SPP:) tylko kto go przejmuje na allegro??ja w swoich ogłoszeniach pododaje fotki nowe i aktualny opis. Chyba zdarzy się cud jak on znajdzie dom:( nie mogę patrzeć jak on siedzi w tej maleńkiej klatce!!:( Quote
kasia14 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Piechcia - dlaczego cud? To na prawdę fajny, młody pies a do tego urodą też nie gardzi - myślę, że przy dobrym ogłaszaniu szybko znajdą się jakieś ludziska dla niego stworzeni - mam nadzieje, że przeczucie mnie nie myli... Aga - sory, nie mam ostatnio weny twórczej ;) ale na dniach coś dla Marley'a sklicę... Swoją drogą, świetnie to imie do niego pasuje, mam wrażenie, że z charakteru jest bardzo podobny do filmowego/książkowego labka... i z tym błyskiem w oku tez ;) Quote
piechcia15 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 napisałam, że cud bo nikt na niego nie zwraca uwagi:( już nie wspomnę o tym że w schronisku nawet go nie pokazują odwiedzającym!!Przez to skakanie i mega wielką energię mają go za oszołoma! Cała nadzieja tylko w naszych ogłoszeniach...więc bierzmy się do roboty!! Quote
modliszka84 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 MARLEY - mix szwajcarski pies pasterski! (631253735) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kasia14 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Marley, do domu!:mad: e-zwierzak.pl kupiepsa.pl kokosy.pl dwukropek.pl polskastrefa adopcjapsa.pl psy.pl otopies.pl kupsprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl eoferty.com ojej.pl ale.gratka.pl - u piechci15 adopcje.org - u madzik77 allegro.pl - u modliszka84 Quote
Recommended Posts