martka1982 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Klon ma się dobrze. Chodzi na spacerki, czasem burknie coś na inne psy, a tak ogólnie to jest pełen energii, której niestety nie ma jak spożytkować w schronisku a domku jak nie było, tak nie ma:( Quote
martka1982 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Klonu mały pokaż się ludziom!! Przecież rude wcale nie jest wredne!! Quote
martka1982 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Z Klonem jest o wiele lepiej - nie musi już jeść z podwyższenia. Je tak jak inne psy - raz dziennie pełną michę z podłogi. Nie może po prostu jeść suchej karmy, kości albo czegoś co jest w dużym kawałku. Maszaberla zatem prośbę do Ciebie - czy mogłabyś zmienić tekst w allegro Klona? Żeby nie było już napisane,że musi jeść z podwyższenia i małymi porcjami. Po prostu nie może jeść dużych kawałków i suchej karmy (a jeśli suchą to najpierw rozmoczoną w wodzie). Quote
Sabina02 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 martka1982 napisał(a):Z Klonem jest o wiele lepiej - nie musi już jeść z podwyższenia. Je tak jak inne psy - raz dziennie pełną michę z podłogi. Nie może po prostu jeść suchej karmy, kości albo czegoś co jest w dużym kawałku. Maszaberla zatem prośbę do Ciebie - czy mogłabyś zmienić tekst w allegro Klona? Żeby nie było już napisane,że musi jeść z podwyższenia i małymi porcjami. Po prostu nie może jeść dużych kawałków i suchej karmy (a jeśli suchą to najpierw rozmoczoną w wodzie). Zmieniłam te informacje a Alegratce... Czy wciąż cisza w sprawie Klonika? Quote
Karolcia_ko5 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Sabina02 napisał(a):Zmieniłam te informacje a Alegratce... Czy wciąż cisza w sprawie Klonika? Niestety cisza.. :-( Nic mi nie wiadomo, żeby ktoś się nim interesował. Quote
Sabina02 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ogłosiłam Klonika jeszcze tu: :lol: HiperOgłoszenia Już wcześniej był tu ogłoszony, ale ogłoszenie było bez fotek i już wygasło, wiec teraz ma nowe z fotkami. :lol: Quote
martka1982 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dzięki Sabina:) Muszę się dopytać w schronie czy Klon jest jeszcze w jakiś szczególny sposób karmiony. Ogólnie biega już z innymi psami i chyba je razem z nimi, nie wiem. Mały bardzo spokorniał i posmutniał. Jest osowiały jak nigdy dotychczas:( Quote
Martusia7 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zrobiłam mu ogłoszenia na e-gretce i eofertach Quote
martka1982 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Sabina! Klon jest już całkowicie zdrowy! Wszystko mu się zagoiło, je normalnie razem z innymi psami i nie ma już żadnych problemów:) Usuń proszę informacje o jego kłopotach z ogłoszeń. Teraz, mam nadzieję, jego szanse się zwiększą:) Quote
Sabina02 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 martka1982 napisał(a):Sabina! Klon jest już całkowicie zdrowy! Wszystko mu się zagoiło, je normalnie razem z innymi psami i nie ma już żadnych problemów:) Usuń proszę informacje o jego kłopotach z ogłoszeń. Teraz, mam nadzieję, jego szanse się zwiększą:) Zmienilam tekst we wszystkich ogloszeniach, w ktorych mozna robic edycje. Prosze przeczytaj tekst np. z Alegratki i daj mi znac czy tak moze byc: :lol: Alegratka Quote
martka1982 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Klon bardzo się zmienił, nie dość,że po prostu wyzdrowiał, to również ( a to także ważne) nauczył się żyć w grupie innych psów. Przez długi okres czasu po prostu nie tolerował innych facetów na swoim terenie - teraz biega i żyje wśród nich i jest po prostu dobrze. Zmądrzał ten nasz Klon! Tylko domu brak! Quote
Sabina02 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A ja tak jakoś szybko zerkenlam na tytul watka i zle go przeczytalam. Przeczytalam "jest w" zamiast "szuka"... i juz sie tak ucieszylam. :-( Quote
Martusia7 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dodałam go do jednego ogłoszenia w dziale przygarnę psa. Czy możecie mi napisać: 1. czy jest możliwość dowozu do Bydgoszczy? 2. Jakie są warunki adopcji? Zaznaczenie tego jest konieczne przy tej ofercie. Quote
martka1982 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Martusia7 napisał(a):Dodałam go do jednego ogłoszenia w dziale przygarnę psa. Czy możecie mi napisać: 1. czy jest możliwość dowozu do Bydgoszczy? 2. Jakie są warunki adopcji? Zaznaczenie tego jest konieczne przy tej ofercie. 1. Tak, jest możliwość 2. Warunkiem adopcji jest rozmowa ze schroniskiem (czasem również wizyta przedadopcyjna) i podpisanie umowy adopcyjnej Quote
Recommended Posts