martka1982 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 no to super, to znaczy,że troszkę tych ogłoszeń jest........może ludzie nie lubią małych rudzielców?:( Quote
martka1982 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 dotarło do mnie niedawno,że Gryfi i Klon to jedyne dwa psy, którym założyłam wątki na początku swojej bytności na dogomanii, a które dotychczas nie znalazły domów:( Quote
martka1982 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Klon wystąpi w dz, może to coś pomoże.... Quote
Sabina02 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='martka1982']Klon wystąpi w dz, może to coś pomoże....[/QUOTE] Trzymam kciuki, zeby w koncu Klonik znalazl dobry domek.... Juz zdecydowanie za dlugo czeka... :shake: Quote
caryca26 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gryfi i Klon... I to akurat oba tak bliskie memu sercu. Nie no to niedopuszczalne! Działajmy! Wierzę że Dziennik Zachodni pomoże. Zaczynamy od Klona. A potem ogłosimy Gryfiego! Quote
martka1982 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 potwierdzam, w ten piątek Klon w dz Quote
Sabina02 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='martka1982']potwierdzam, w ten piątek Klon w dz[/QUOTE] Oby sie mu tym razem udalo! :kciuki: Quote
martka1982 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 właśnie miałam telefon, nie byłby to jednak dom dla Klona moim zdaniem, po kilku pytaniach państwo sami stwierdzili,że to nie psiak dla nich caryca a my zapewniamy darmowy transport? wiesz,że on żadnej kasy nie ma Quote
caryca26 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Myślę ,że jak z Bingiem wszystko dobrze pójdzie to się podzieli kasą z kumplem by on też dostał swoją szansę... Myślę ,że cioteczki z wątku Binga się z tym zgodzą. Wiadomo ,że mało kto z ludzi będzie skłonny pokryć transport... Quote
martka1982 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 miałam jeszcze 3 telefony w sprawie Klona najsensowniejsi byli państwo na emeryturze, ślązacy co się zowie! odszedł im niedawno psiak ze starości, mają jeszcze sunię i chodzi smutna, więc chcą dla niej towarzysza pan powiedział,że teraz ma tyle czasu,ze chce się psiakami zająć, mówi,że mu krzywdy nie da zrobić, kiedy będzie chciał to będzie w domu, a kiedy nie, to na podwórku ze schroniskiem już rozmawiali. o ile nic się nie zmieni, to zawiozą go te same pracownice schroniska co wcześniej Pyszczolinę i Bingo dam znać jak będę wiedziała coś więcej Quote
Sabina02 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No, na ta adopcje to czekam jak na zbawienie!!! Trzymam kcuki za Klonika! :kciuki: Quote
martka1982 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 jeszcze jedna babeczka zadzwoniła do mnie w sprawie Klona. na szczęście ma internet, więc podałam jej stronę naszego schroniska mówiłam,że Klon jedzie do domu w sobotę a ona na to,że już idzie na stronę, może jak wybierze psiaka, to się załapie na transport..... poczekamy,zobaczymy, może jeszcze jakiś psiak skorzysta.... Quote
Sabina02 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 martka1982 napisał(a):jeszcze jedna babeczka zadzwoniła do mnie w sprawie Klona. na szczęście ma internet, więc podałam jej stronę naszego schroniska mówiłam,że Klon jedzie do domu w sobotę a ona na to,że już idzie na stronę, może jak wybierze psiaka, to się załapie na transport..... poczekamy,zobaczymy, może jeszcze jakiś psiak skorzysta.... Klon juz napewno jedzie w sobote??? Ale super!!!!! :multi::multi::multi: Quote
martka1982 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 tak, jedzie jutro a możliwe,że jeszcze jeden rudy psiak znajdzie domek właśnie w miejsce Klona do tych ludzi, o których pisałam wcześniej Quote
martka1982 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Klonik od wczoraj w domu ponoć od razu wskoczył panu na kolana i tak sobie siedział dziewczyny mówią,że zrobiły jakieś fotki, jak tylko je dorwę, to wstawię:) Quote
Sabina02 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 martka1982 napisał(a):Klonik od wczoraj w domu ponoć od razu wskoczył panu na kolana i tak sobie siedział dziewczyny mówią,że zrobiły jakieś fotki, jak tylko je dorwę, to wstawię:) Huraaaaa!!!!!! :sweetCyb:Nareszcie!!!!! :cunao: :laola: Powodzenia malenki!!!! :bye: Teraz czekamy na fotki! :cool3: PS. A co z tym drugim domkiem? Wybrali jakas inna psine? Quote
martka1982 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 tak, państwo wybrali również rudzielca ale z dłuższą sierścią, wielkości Klona:) Quote
Sabina02 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 martka1982 napisał(a):tak, państwo wybrali również rudzielca ale z dłuższą sierścią, wielkości Klona:) I tez juz pojechal? Quote
Sabina02 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Czyli jednak ludzie lubią małe rudzielce!!! :multi: Quote
martka1982 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 dzisiaj zadzwonię do państwa od Klona, a tymczasem obejrzyjcie sobie fotki z dnia przyjazdu Quote
caryca26 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 W Klonie napewno zakochają się bez pamięci bo to chodząca przylepa:) Quote
martka1982 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 rozmawiałam z panem Klona, będzie chaotycznie bo nie chcę niczego zapomnieć: w niedzielę jedyne co robił na dworze to biegał wzdłuż ogrodzenia i próbował się wydostać, najzwyczajniej w świecie chciał zwiać, ale od poniedziałku już tego nie robi z suczką się dogaduje, nawet do budy wchodzi jeśli i ona wchodzi jak go wołają, to jeszcze nie reaguje, pan mówi,że nadal jest "niewyraźny" ale jest lepiej niż było, bo wcześniej po podwórku chodził wolno i bez przerwy znaczył, a teraz CYTUJĘ: 'dostał drygu aż ogon tańcował za nim" hehe pan mówi,że Klon na kolana wskoczy i przytuli się do każdego w rodzinie, przewraca się na plecy i domaga głaskania po brzuchu w domu szuka zimnego i bardzo dyszy, kładzie się przy drzwiach, na płytkach.... państwo nie za bardzo wiedzieli dlaczego tak się dzieje - wypuścili go na chwilę na dwór ale zaraz wrócił, więc wynika z tego,że woli być w domu, choć jeszcze jego organizm nie jest przyzwyczajony do temp pokojowej jak karpia sprawiali, to zjadł kawał:) pan podsumował: "wszystko elegancko!" próbuje jeszcze dodzwonić się do Trufli ale nie odbierają i Olafa (ten co pojechał tam gdzie Klona chcieli) caryca zadzwonisz do Gryfa? Quote
Recommended Posts