Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='martka1982']Klon wystąpi w dz, może to coś pomoże....[/QUOTE]

Trzymam kciuki, zeby w koncu Klonik znalazl dobry domek.... Juz zdecydowanie za dlugo czeka... :shake:

Posted

właśnie miałam telefon, nie byłby to jednak dom dla Klona moim zdaniem,

po kilku pytaniach państwo sami stwierdzili,że to nie psiak dla nich

caryca a my zapewniamy darmowy transport? wiesz,że on żadnej kasy nie ma

Posted

Myślę ,że jak z Bingiem wszystko dobrze pójdzie to się podzieli kasą z kumplem by on też dostał swoją szansę... Myślę ,że cioteczki z wątku Binga się z tym zgodzą.
Wiadomo ,że mało kto z ludzi będzie skłonny pokryć transport...

Posted

miałam jeszcze 3 telefony w sprawie Klona
najsensowniejsi byli państwo na emeryturze, ślązacy co się zowie! odszedł im niedawno psiak ze starości, mają jeszcze sunię i chodzi smutna, więc chcą dla niej towarzysza
pan powiedział,że teraz ma tyle czasu,ze chce się psiakami zająć, mówi,że mu krzywdy nie da zrobić, kiedy będzie chciał to będzie w domu, a kiedy nie, to na podwórku
ze schroniskiem już rozmawiali. o ile nic się nie zmieni, to zawiozą go te same pracownice schroniska co wcześniej Pyszczolinę i Bingo
dam znać jak będę wiedziała coś więcej

Posted

jeszcze jedna babeczka zadzwoniła do mnie w sprawie Klona. na szczęście ma internet, więc podałam jej stronę naszego schroniska
mówiłam,że Klon jedzie do domu w sobotę a ona na to,że już idzie na stronę, może jak wybierze psiaka, to się załapie na transport.....

poczekamy,zobaczymy, może jeszcze jakiś psiak skorzysta....

Posted

martka1982 napisał(a):
jeszcze jedna babeczka zadzwoniła do mnie w sprawie Klona. na szczęście ma internet, więc podałam jej stronę naszego schroniska
mówiłam,że Klon jedzie do domu w sobotę a ona na to,że już idzie na stronę, może jak wybierze psiaka, to się załapie na transport.....

poczekamy,zobaczymy, może jeszcze jakiś psiak skorzysta....

Klon juz napewno jedzie w sobote??? Ale super!!!!! :multi::multi::multi:

Posted

martka1982 napisał(a):
Klonik od wczoraj w domu
ponoć od razu wskoczył panu na kolana i tak sobie siedział
dziewczyny mówią,że zrobiły jakieś fotki, jak tylko je dorwę, to wstawię:)

Huraaaaa!!!!!! :sweetCyb:Nareszcie!!!!! :cunao:

:laola:

Powodzenia malenki!!!! :bye:

Teraz czekamy na fotki! :cool3:

PS. A co z tym drugim domkiem? Wybrali jakas inna psine?

Posted

rozmawiałam z panem Klona, będzie chaotycznie bo nie chcę niczego zapomnieć:

w niedzielę jedyne co robił na dworze to biegał wzdłuż ogrodzenia i próbował się wydostać, najzwyczajniej w świecie chciał zwiać, ale od poniedziałku już tego nie robi
z suczką się dogaduje, nawet do budy wchodzi jeśli i ona wchodzi
jak go wołają, to jeszcze nie reaguje, pan mówi,że nadal jest "niewyraźny" ale jest lepiej niż było, bo wcześniej po podwórku chodził wolno i bez przerwy znaczył, a teraz CYTUJĘ: 'dostał drygu aż ogon tańcował za nim" hehe
pan mówi,że Klon na kolana wskoczy i przytuli się do każdego w rodzinie, przewraca się na plecy i domaga głaskania po brzuchu
w domu szuka zimnego i bardzo dyszy, kładzie się przy drzwiach, na płytkach.... państwo nie za bardzo wiedzieli dlaczego tak się dzieje - wypuścili go na chwilę na dwór ale zaraz wrócił, więc wynika z tego,że woli być w domu, choć jeszcze jego organizm nie jest przyzwyczajony do temp pokojowej
jak karpia sprawiali, to zjadł kawał:)
pan podsumował: "wszystko elegancko!"

próbuje jeszcze dodzwonić się do Trufli ale nie odbierają i Olafa (ten co pojechał tam gdzie Klona chcieli)
caryca zadzwonisz do Gryfa?