Jump to content
Dogomania

Rozliczony 45 zl ,,PARFUM ..THILLEROW,,nie ma..oj nie ma ...Ale dziele sie tym co mam dla Gajuni 14.05

Recommended Posts

Posted
               Dziekuje wujenku dziekuje 
               Dokladam ksiegę
Num 4 ksiazka ,,Jutro w czas bitwy,o mnie myśl,,
stan nowa  str 416 okladka twarda ladny papier
cena wywol 8 zl           kup teraz plus 2 zl

Jutro, w czas bitwy, o mnie myśl - Javier Marias | okładka          
  • Nadziejka changed the title to ,,PARFUM ..THILLEROW,,nie ma..oj nie ma ...Ale dziele sie tym co mam dla Gajuni 14.05 Zajrzyj Dobrodzieju
Posted

Mnie też a o 16tej jedziemy zdejmować szwy i wreszcie sunia będzie wolna od ubranka, które ją już trochę denerwuje.

• Like 1
Posted
Dnia 10.05.2022 o 13:51, dwbem napisał:

Mnie też a o 16tej jedziemy zdejmować szwy i wreszcie sunia będzie wolna od ubranka, które ją już trochę denerwuje.

🍀💚❤️🍀❤️🍀

Posted
Dnia 10.05.2022 o 12:09, Kamila Proc napisał:

mam to samo

Mógłby być już piątek.

Dnia 10.05.2022 o 13:51, dwbem napisał:

Sunia już pewnie bez szwów.

Posted

Już bez szwów i bez ubranka. A sutki ma większe niż miała moja rottka, która nie rodziła a ta mała pewnie rodziła i to nie raz jak to na wsi. Teraz wreszcie będzie miała spokój. Jest zadowolona, juz bez stresu za to wielka pieszczocha.

• Like 3
Posted
Dnia 10.05.2022 o 18:10, dwbem napisał:

Już bez szwów i bez ubranka. A sutki ma większe niż miała moja rottka, która nie rodziła a ta mała pewnie rodziła i to nie raz jak to na wsi. Teraz wreszcie będzie miała spokój. Jest zadowolona, juz bez stresu za to wielka pieszczocha.

🍀🍀764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...  🍀 🍀  

Ciociu tulamy modlimy z calego serca za Was 
Posted

Podarowałaś jej godną i dobrą starość  🙂 

• Like 2
Posted
Dnia 10.05.2022 o 12:09, Radek napisał:

Mi się jakoś dłuży ten wtorek. 

Ledwo się zaczął, a Wam już się dłuży?

Posted
Dnia 10.05.2022 o 19:05, dwbem napisał:

Dzięki, mam nadzieję, że jeszcze trochę pożyjemy.😀

😍 Marina Fedotova | Advocate-Art | Desenhos de fadas, Arte com fadas ...                                                                                                                                         😍

Posted

Teraz wreszcie będzie miała spokój. Jest zadowolona, juz bez stresu za to wielka pieszczocha.

Wszystkiego dobrego dla Was. 

Dnia 10.05.2022 o 19:53, elik napisał:

Ledwo się zaczął, a Wam już się dłuży?

Ostatnio mam bardzo krótko z czasem. To pewnie dlatego.