Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia dostaje leki, czekamy na wyniki badań. Jest bezproblemowym psiakiem. Ma około 6 lat. Rodziła, to wyeksploatowana sunia.
Biedny prosiaczek.
Jak tylko troche dojdzie do siebie medycznie - skórnie, będzie gotowa osiedlić się tymczasowo u Kasi i zacznie intensywnie szukac domu.

Pewnie powiecie że ona nie jest ładna. Ale ta biedna mała gdyby nie Iwona skończyłaby pod kołami tira. Ktos wypędził taka psine - widać zrobiła swoje. I won .

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogonek to ma faktycznie jak prosiaczek :diabloti:
musiało się biedactwo wycierpiec, teraz zasługuje na dużo miłości, a jak osobicie uwazam że jest ladna, bo inna taka, ma swoj urok, a jak ja juz do zdrowka pelnego doprowadzimy to cudo z niej bedzie :loveu:

Posted

Zapewniam, że przed goleniem wyglądała lepiej :cool3: ale trzeba było ściąć te dredy i cały syf.
Mała czuję się okay, ale trzeba będzie podleczyć tą skórę, bo nie wygląda to za dobrze.
Nie mam pojęcia jak ją nazwać :roll: Może TIRA? :razz: Pomyślimy jeszcze z Pawłem.

Iwona & co.

Posted

Z takim ogonkiem to stwierdzam ze nigdy stwora u nas nie było :diabloti:

Jednak Pako jest psem otwartym na wszelkie propozycje ;)

Rita czy jestes moze zalogowana na innych typowe terierkowcyh forach? Mozna by sunie powrzucac na takie bo nie kazdy zaglada na dogo a ze ja terierkami normalnie to sie nie zajmuje to takowych stron nie znam

Posted

snuszkak napisał(a):
Z takim ogonkiem to stwierdzam ze nigdy stwora u nas nie było :diabloti:

Jednak Pako jest psem otwartym na wszelkie propozycje ;)

Rita czy jestes moze zalogowana na innych typowe terierkowcyh forach? Mozna by sunie powrzucac na takie bo nie kazdy zaglada na dogo a ze ja terierkami normalnie to sie nie zajmuje to takowych stron nie znam

Jestem zalogowana na forum terierkowym,ale przydalaby sie jakas cioteczka od westow:roll:

Posted

to trzeba taka cioteczke wyszukac :razz: bo ja tylko na ogolny terierkowy ja wrzucilam na dogo i na westy w potrzebie tez na dogo, cioteczki nie przybyły zeby chociaz nasza swinke dopingowac :oops:

Posted

snuszkak napisał(a):
podnosze :p:p:p

szamponik juz czeka na kapiel, grzebien tez, obcinaczka do pazurkow itp :diabloti:

Co u małej,juz po zabiegach w SPA:razz:

Posted

Nareszcie znalazlam ta mala slicznotke :lol: Mialysmy zaszczyt z Asia ja poznac ale widze ze już niedlugo jedzie do DT :multi:. Sunka jest naprawde sliczna, uwielbia się tulic heh mala przylepa z niej:loveu: .Zabralysmy ja na spacerek razem z innym psem i musze przyznac ze szla bardzo ladnie widac było ze musiala już wczesniej chodzic na smyczy ....

Posted

Skóra małej duzo lepsza. Może to uczulenie na pchły, które miała. I pewnie zywienie..

teraz jest już dużo lepiej. Jak tylko Iwona z Pawłem wrócą uzgodnimy - kiedy do weta i kiedy do DT.

Wyglądam zza kojca - kto to przyszedł

Będę pozować - na rękach, jak księżniczka