Jump to content
Dogomania

Rozliczony 60 zl Pieknie Dziekuje! Bombka Milka pelna slodkosci dokladam! Wyczarowany Calem Sercem Dla Michu 2.02

Recommended Posts

Posted

Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, że nie będzie przerzutów i jeszcze trochę pożyje.

Ale dwie moje suczki już dosyć dawno nie mialyt do ostatniej chwili żadnych objawów i nagle guz pekał i umierały w męczarniach

z powodu krwotoku więc i tak się cieszę, że ta miała objawy i jest szansa na uratowanie jej życia.

Posted
Dnia 29.01.2022 o 13:23, dwbem napisał:

Moja sunia miała dzisiaj USG a jutro pilna operacja bo ma dwa cieknącw guzy rakowe na śledzionie. Ona ma 11,5 roku więc też się boję tak jak Radek, trzymam kciuki za Gajunię i proszę o to samo dla mojej Emi.

Zaciskam kciuki z całych sił za sunię. Musi być dobrze, nie dopuszczam innej możliwości. 

Posted
Dnia 29.01.2022 o 13:23, dwbem napisał:

Moja sunia miała dzisiaj USG a jutro pilna operacja bo ma dwa cieknącw guzy rakowe na śledzionie. Ona ma 11,5 roku więc też się boję tak jak Radek, trzymam kciuki za Gajunię i proszę o to samo dla mojej Emi.

❤️ ❤️ ❤️ 

omatunku    Ciociu sciskamy stokorc sciskamy za suniateczko i za Ciebie 
Posted
Dnia 29.01.2022 o 14:53, dwbem napisał:

Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, że nie będzie przerzutów i jeszcze trochę pożyje.

Ale dwie moje suczki już dosyć dawno nie mialyt do ostatniej chwili żadnych objawów i nagle guz pekał i umierały w męczarniach

z powodu krwotoku więc i tak się cieszę, że ta miała objawy i jest szansa na uratowanie jej życia.

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...

Z modlitwa za wszystko z modlitwa wszelka Ciociu   a calunkiej duszy
Kochana czy dasz rade finansowo czy moge poslac chocby jakis maly pieniazek? czy ma ktos pomoc Wam kochane?
Posted

Dziękuję za pocieszanie, mam nadzieję, że wszystko się uda, lekarze wyglądają na dobrych, sympatyczni i empatyczni więc chyba postarają się zoperować dobrze.

Posted
Dnia 29.01.2022 o 21:46, dwbem napisał:

Dziękuję za pocieszanie, mam nadzieję, że wszystko się uda, lekarze wyglądają na dobrych, sympatyczni i empatyczni więc chyba postarają się zoperować dobrze.

Niechaj moc wszelka bedzie z Toba i lapunkami Ciociu
Posted
Dnia 29.01.2022 o 21:51, dwbem napisał:

Dzięki. Jak będzie po operacji to się odezwę.

Koniecznie daj znać jak sunia zniosła operację.

Posted
Dnia 29.01.2022 o 22:39, Radek napisał:

Będę czekać na wieści. 

Wszytcy czekamy z modlitwa i nadzieja