__Lara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 W schronisku od 03.04.09. Mieszaniec husky'ego. Żywiołowy, potrzebuje dużo ruchu. Nie lubi innych psów. Do ludzi nastawiony raczej pozytywnie. Ma ok. 3 lat. Jest mocno wychudzony. :( Jego numer to 393/09. DT pilnie potrzebne!!!! Quote
maciaszek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Myślę, że jego wychudzenie mogło się wziąć z długiego błąkania/biegania. W schronie pewnie nabierze masy. Tym bardziej, że w boksie jest sam, więc nikt nie będzie mu podjadał. Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 maciaszek napisał(a):Myślę, że jego wychudzenie mogło się wziąć z długiego błąkania/biegania. W schronie pewnie nabierze masy. Tym bardziej, że w boksie jest sam, więc nikt nie będzie mu podjadał. To dobrze, że jest sam w boksie :cool1: Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A może by ludzi od husky'ch poinformować? Będę w piątek w schronie, dowiem się czy pies jeszcze jest. Quote
__Lara Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='maciaszek']A może by ludzi od husky'ch poinformować? Będę w piątek w schronie, dowiem się czy pies jeszcze jest. Maciaszku, powiadomię :) muszę mieć ciut więcej czasu, bo teraz mam taki młyn... Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='__Lara']Maciaszku, powiadomię :) muszę mieć ciut więcej czasu, bo teraz mam taki młyn...Jasne, w porządku. Jutro dowiem się czy czasem ktoś go nie odebrał. Quote
Husky_adopcje Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 kurcze ale bida... serce sie kraja. trzeba mu koniecznie pomóc. czy przez święta Wasz schron jest czynny??? a jeśli tak to w jakich godzinach? Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Husky_adopcje napisał(a):kurcze ale bida... serce sie kraja. trzeba mu koniecznie pomóc. czy przez święta Wasz schron jest czynny??? a jeśli tak to w jakich godzinach?Schronisko jest czynne tylko w wielką sobotę, od 7.00 do 12.00. W niedzielę i poniedziałek nieczynne. Psa i tak nie można teraz zabrać, bo jest na kwarantannie. Może właściciel go odbierze? Kwarantanna kończy się 18 kwietnia i wtedy pies będzie do wydania. No chyba, że znalazłby się dom tymczasowy w Katowicach albo bliskiej okolicy - wtedy pies zostałby wydany w trakcie kwarantanny, ale jej końca musiałby doczekać w dt i nie mógłby być wtedy wydawany. Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Husky_adopcje napisał(a):kurcze ale bida... serce sie kraja. trzeba mu koniecznie pomóc. czy przez święta Wasz schron jest czynny??? a jeśli tak to w jakich godzinach? Jakiś pomysł ? :razz: Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Husky_adopcje napisał(a):Lara, Maciaszek- pwOdpowiedź poszła, ale już to wiesz :). Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Moja odpowiedź też poszła ;) Podrzucamy nieboraczka! Quote
karolina1 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Śliczny pies? Robić ogłoszenia??? Jak tak to na kontakt z nim jakiś tel czy coś???? Quote
maciaszek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kwarantanna psa kończy się 18.04. Na razie nikt się po niego nie zgłosił. Niby zostało jeszcze kilka dni, ale chyba można już zacząć robić ogłoszenia. Ktoś z dogomaniaków musiałby zaoferować swój numer telefonu i pomoc w rozmowach z chętnymi. Namiarów na schron dać nie możemy. Choćby dlatego, że oni nie będą robić przesiewu domków ani wizyt przedadopcyjnych. Quote
__Lara Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 karolina1 napisał(a):Śliczny pies? Robić ogłoszenia??? Jak tak to na kontakt z nim jakiś tel czy coś???? Można podać choćby moje!!! tel. 506 493 005. Quote
maciaszek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jak dobrze pójdzie to może będzie dt dla chudziaka :). Czekam na wieści. Jak coś będę wiedziała, dam znać. Quote
__Lara Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 maciaszek napisał(a):Jak dobrze pójdzie to może będzie dt dla chudziaka :). Czekam na wieści. Jak coś będę wiedziała, dam znać. Oooo :D a u kogo? Quote
Recommended Posts