Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku od 03.04.09. Mieszaniec husky'ego. Żywiołowy, potrzebuje dużo ruchu. Nie lubi innych psów. Do ludzi nastawiony raczej pozytywnie. Ma ok. 3 lat. Jest mocno wychudzony. :(
Jego numer to 393/09.

DT pilnie potrzebne!!!!

Posted

Myślę, że jego wychudzenie mogło się wziąć z długiego błąkania/biegania. W schronie pewnie nabierze masy. Tym bardziej, że w boksie jest sam, więc nikt nie będzie mu podjadał.

Posted

maciaszek napisał(a):
Myślę, że jego wychudzenie mogło się wziąć z długiego błąkania/biegania. W schronie pewnie nabierze masy. Tym bardziej, że w boksie jest sam, więc nikt nie będzie mu podjadał.

To dobrze, że jest sam w boksie :cool1:

Posted

[quote name='maciaszek']A może by ludzi od husky'ch poinformować?
Będę w piątek w schronie, dowiem się czy pies jeszcze jest.

Maciaszku, powiadomię :) muszę mieć ciut więcej czasu, bo teraz mam taki młyn...

Posted

Husky_adopcje napisał(a):
kurcze ale bida... serce sie kraja. trzeba mu koniecznie pomóc. czy przez święta Wasz schron jest czynny??? a jeśli tak to w jakich godzinach?
Schronisko jest czynne tylko w wielką sobotę, od 7.00 do 12.00. W niedzielę i poniedziałek nieczynne.
Psa i tak nie można teraz zabrać, bo jest na kwarantannie. Może właściciel go odbierze? Kwarantanna kończy się 18 kwietnia i wtedy pies będzie do wydania. No chyba, że znalazłby się dom tymczasowy w Katowicach albo bliskiej okolicy - wtedy pies zostałby wydany w trakcie kwarantanny, ale jej końca musiałby doczekać w dt i nie mógłby być wtedy wydawany.

Posted

Husky_adopcje napisał(a):
kurcze ale bida... serce sie kraja. trzeba mu koniecznie pomóc. czy przez święta Wasz schron jest czynny??? a jeśli tak to w jakich godzinach?

Jakiś pomysł ? :razz:

Posted

Kwarantanna psa kończy się 18.04. Na razie nikt się po niego nie zgłosił. Niby zostało jeszcze kilka dni, ale chyba można już zacząć robić ogłoszenia.
Ktoś z dogomaniaków musiałby zaoferować swój numer telefonu i pomoc w rozmowach z chętnymi. Namiarów na schron dać nie możemy. Choćby dlatego, że oni nie będą robić przesiewu domków ani wizyt przedadopcyjnych.

Posted

karolina1 napisał(a):
Śliczny pies?

Robić ogłoszenia??? Jak tak to na kontakt z nim jakiś tel czy coś????

Można podać choćby moje!!! tel. 506 493 005.

Posted

maciaszek napisał(a):
Jak dobrze pójdzie to może będzie dt dla chudziaka :). Czekam na wieści. Jak coś będę wiedziała, dam znać.

Oooo :D a u kogo?