Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoneczek- absolute minimum psa :loveu: całe 26 cm od ziemi :loveu: Śliczna, młoda (rok?), zdrowa, kochana przylepka. Siedziałaby na kolanach, rozdawała buziaczki i zbierała glaski od każdego. Pies minimalny, pies torebkowy, pies podręczny- jakkolwiek beznadziejnie brzmią te określenia. Na każdą powierzchnię. Tylko ogromnej psiej miłości trzeba sprostać- odwzajemnić, by Dzwoneczek już nigdy nie musiała być sama.

Więcej już nic nie napiszę, niech to maleństwo reklamuje się samo:

YouTube - 100 0034

Sunia przebywa w przytulisku w Dabrówce pod Wejherowem. Namiary na mnie: 511- 096- 432, [email protected]

Posted

Dzwoneczek została dzisiaj adoptowana. Trafiła do rodziny z niepełnosprawną dziewczynką- wszystko wskazuje na to, że będzie głaskana i noszona na rękach :loveu: Narazie tygodniowy okres próbny :) po świętach ostateczna decyzja.

Posted

Madallena napisał(a):
super!
Kurde, takie maleństa mają szansę na domki :( to bardzo fajnie, ale co z tymi dużymi :placz:

Och, niestety- dużym jest chyba trudniej... choć to też nie reguła. Moja wątkowa jamniczka wciąż czeka na domek, a myślałam, ze jest z tych, które dom znajdują natychmiast...:-(

Posted

Lara- wulkan energii- zrobienie jej zdjęć graniczy z cudem. Ma około roku, jest malutka (28 cm) za to wszędzie jej pełno, lubi się przytulać. Kiedy wyjmowałam z jej boksu innego pieska, by zabrać go na spacerek, usiłowała przecisnać sie przez kraty, byle tylko dostać sie do mnie. Uwiebia być w centrum uwagi.