Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wiem,że to forum psie,ale może ktoś chciałby przygarnąć pięknego kota rosyjskiego niebieskiego?;) Znajomy dostał kota od znajomych,tamci też dostali od znajomych...:shake: Jednym słowem kot przechodzi z rąk do rąk jak niepotrzebny przedmiot:-(,nikt go nie chce,nikt go nie kocha,nikt nie ma dla niego czasu:sad:. Zapytacie dlaczego?przecież to nie jest pies,z którym trzeba wyjść na spacer kilka razy dziennie....no właśnie DLACZEGO nikt go nie chce?! Nie wiem,po prostu nie wiem.Z relacji obecnego właściciela kot jest czysty,nie brudzi,nie niszczy,jest przytulaśny,ale właściciel wyjeżdża często na kilka dni i kot zostaje w domu sam,bez opieki i z tego właśnie powodu chce go oddać jak najszybciej,nawet jutro:shake: Kot ma 6 lat,jest wykastrowany,zdrowy.Tyle wiem na dzień dzisiejszy. A oto bohater wątku [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/56/03042009535.jpg[/IMG] [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1161/03042009536.jpg[/IMG] Poprosiłam Dorcie44 o założenie mu wątku na miau,może tam ktoś się w nim zakocha? A może tu na dogo ktoś zechce dać domek temu przerzucanemu z rąk do rąk jak rzecz kociakowi?:-( Nie wiem czy w dobrym dziale założyłam wątek,jeżeli nie to proszę o przeniesienie... Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Podniosę,może ktoś się zakocha?:razz: A może ktoś zrobi allegro:modla: Quote
Kana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [B]To kot rosyjski niebieski ;)[/B] Ale jest śliczny ;) Trzymam kciuki za znalezienie domku. Quote
łolkiee Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 piękny kotuś, oby tylko nie zobaczyła go Mira :lol: Quote
Lionees Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Kana'][B]To kot rosyjski niebieski ;)[/B] Ale jest śliczny ;) Trzymam kciuki za znalezienie domku.[/quote] Już poprawiłam,dzięki:loveu: Quote
Lionees Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Koteczek16']piękny kotuś, oby tylko nie zobaczyła go Mira :lol:[/quote] No racja:grin:;) Quote
kinga-kinia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 śliczny :) mój TŻ zawsze chciał kota rosyjskiego niebieskiego ale teraz u mnie przewija się tyle kotów .....zapytam TŻ czy zgodzi się by dać mu DT i na pomorzu szukali byśmy mu domku ale oczywiście nic nie obiecuję. zaraz idę szukać na miau wątku . Quote
kinga-kinia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nie mogę znaleźć na miau tego wątku ...super że kocio znalazł już domek :) Quote
Rybka. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jeżeli kociak dalej szuka domu to będę miała kilka pytań :) Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Jest już kilka chętnych domków:multi: Kurcze,żeby psiaki tak migiem znajdowały swoich ludzi... Jak domek będzie wybrany to dopiero zamknę wątek;) Quote
Lionees Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kto chętny na kotka,no kto?Niby było kilka domków,miały się namyślić...i się chyba rozmyśliły:roll::shake: A kotek czeka:-( Quote
anielica Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jakby Rybka. sama kotka chciała, to lepszego domu ze świecą szukać!!! Sama bym się Rybce. do adopcji oddała :cool3: Quote
Rybka. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 anielica, wiesz gdzie mieszkam... jak tylko poczujesz się bezdomna zapraszam :P Właśnie wróciłam ze świąt, jak tylko się rozpakuje i oporządzę napiszę i PW jakieś również poślę :) Quote
dorobella Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Czy kot ma domek... bo pytają na miau ? A pyta dobry domek :) Quote
Rybka. Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kot został zaadoptowany przeze mnie. Jeszcze przed majówką zabiorę go do mojego rodzinnego domu, gdzie mam nadzieję dożyje spokojnej starości :) Quote
Lionees Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Potwierdzam,kotek idzie do Rybki:loveu: Quote
Recommended Posts