Jump to content
Dogomania

Sochaczew-KTO POKOCHA? Kot rosyjski niebieski prosi o dom-MA DOM!!! :)))

Recommended Posts

Posted

Wiem,że to forum psie,ale może ktoś chciałby przygarnąć pięknego kota rosyjskiego niebieskiego?;)
Znajomy dostał kota od znajomych,tamci też dostali od znajomych...:shake:
Jednym słowem kot przechodzi z rąk do rąk jak niepotrzebny przedmiot:-(,nikt go nie chce,nikt go nie kocha,nikt nie ma dla niego czasu:sad:.
Zapytacie dlaczego?przecież to nie jest pies,z którym trzeba wyjść na spacer kilka razy dziennie....no właśnie DLACZEGO nikt go nie chce?!
Nie wiem,po prostu nie wiem.Z relacji obecnego właściciela kot jest czysty,nie brudzi,nie niszczy,jest przytulaśny,ale właściciel wyjeżdża często na kilka dni i kot zostaje w domu sam,bez opieki i z tego właśnie powodu chce go oddać jak najszybciej,nawet jutro:shake:
Kot ma 6 lat,jest wykastrowany,zdrowy.Tyle wiem na dzień dzisiejszy.
A oto bohater wątku
[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/56/03042009535.jpg[/IMG]

[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1161/03042009536.jpg[/IMG]

Poprosiłam Dorcie44 o założenie mu wątku na miau,może tam ktoś się w nim zakocha?
A może tu na dogo ktoś zechce dać domek temu przerzucanemu z rąk do rąk jak rzecz kociakowi?:-(
Nie wiem czy w dobrym dziale założyłam wątek,jeżeli nie to proszę o przeniesienie...

Posted

śliczny :) mój TŻ zawsze chciał kota rosyjskiego niebieskiego ale teraz u mnie przewija się tyle kotów .....zapytam TŻ czy zgodzi się by dać mu DT i na pomorzu szukali byśmy mu domku ale oczywiście nic nie obiecuję.
zaraz idę szukać na miau wątku .

Posted

anielica, wiesz gdzie mieszkam... jak tylko poczujesz się bezdomna zapraszam :P
Właśnie wróciłam ze świąt, jak tylko się rozpakuje i oporządzę napiszę i PW jakieś również poślę :)

• 2 weeks later...