Nadziejka Posted August 14, 2021 Author Posted August 14, 2021 9 godzin temu, Radek napisał: Cały czas jestem Nadziejko. 1 Quote
elik Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 7 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam nocną porą. A ja skoro świt. 1 Quote
elik Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 11 minut temu, Radek napisał: Frekwencja dziś coś nie dopisuje. Bo żar taki z nieba się leje, że trudno przy kompie wysiedzieć 😞 1 Quote
Nadziejka Posted August 15, 2021 Author Posted August 15, 2021 Ja od ranka jako wyjechalam do pracy ,tak dopiero niedwano wrocilam ledwie .... Ale ciesze dziekuje ze Jestescie Prosze serdenki skosztujcie szmpanka z truskaweczka Urodzinkowe Nadziejkowe 1 Quote
Ellig Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Ja od ranka jako wyjechalam do pracy ,tak dopiero niedwano wrocilam ledwie .... Ale ciesze dziekuje ze Jestescie Prosze serdenki skosztujcie szmpanka z truskaweczka Urodzinkowe Nadziejkowe Nadziejko, wszystkiego dobrego dla Ciebie, dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń I pragnień. 1 Quote
Radek Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Bo żar taki z nieba się leje, że trudno przy kompie wysiedzieć 😞 To prawda, koszmarnie było dzisiaj. Quote
elik Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Ja od ranka jako wyjechalam do pracy ,tak dopiero niedwano wrocilam ledwie .... Ale ciesze dziekuje ze Jestescie Prosze serdenki skosztujcie szmpanka z truskaweczka Urodzinkowe Nadziejkowe Nadziejeczko kochana z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, a zdrowia, szczęścia i spokoju najwięcej 1 Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 Dziekuje z calej duszki dziekuje Wam iskierki❤️ Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 6 minut temu, Kamila Proc napisał: Wszelkie pomyslnosci Nadziejko Dziekuje serdenko dziekuje sciskam ogromnie ❤️ Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: to musi byc dobry dzien Dni spokojnosci pelnych i zycia radosci oby jak jak najwiecej nam wszystkim dane bylo Obnizeczki poczarowalalm iskiereczki Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 Dzisij jestesmy samiutency w domku a popoludniu mamy gosci musze na wieksze zakupy..probowalalm dzis pojsc ..ale znow znow i znow.. nogi moje stanely w gardle strach duszacy pojawil znowuz i znowuz i nie poszlam wrocilam trzesaca do domku ale musze pojsc a t jest dosc drogi do przebycia Wczoraj caluni dzionek w haroweczce pracy , a i tak wszytko pozamykane ,bo bym przecie w innym miescie sprawunki poczynila Quote
Ewa Marta Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 Nadziejko, dużo spokoju Ci życzę i poczucia bezpieczeństwa. To chyba teraz dla Ciebie najważniejsze... 1 Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 43 minuty temu, Ewa Marta napisał: Nadziejko, dużo spokoju Ci życzę i poczucia bezpieczeństwa. To chyba teraz dla Ciebie najważniejsze... Calem serduchem najmocniej Diekuje sciskam ❤️ Znow nie poszlam dalej i dalej ale wzielam waleryjanke teraz postaram za chwilke wyruszyc tylko ze to wszytko w srodku jest i jest i bedzie ..nie wiem jak dlugo Na autobus mam z innej strony dosjcia, wiec moglabym ale to mnostwo czasu i drogi do innego miasta na same zakupy przeciez musze odwazyc i pojsc teraz tu tutaj Quote
Nadziejka Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 28 minut temu, Radek napisał: Zaglądam, żeby zostawić dobre myśli. Dziekuje dziekuje bylam iskiereczki no bylam ale polowy nie kupilam co trzeba potem wybiore dalej do sklepu nogi moje szly jakoby chcialy na powrot w tyl i do domku w tempie zolwika szlam matko jedyna ... Quote
Recommended Posts