Radek Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Wszyscy albo wczasują się, albo pracują. Wczasowanie widać w ruchu na bazarkach. Mniejszy, niż zwykle jest. Quote
elik Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Jedni się urlopują, drudzy intensywnie pracują i też z czasem u nich krucho 😞 Quote
Radek Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Jednio się urlopują 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: A inni leniuchują:D Obydwa przypadki to ja 🙂 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Ale super psiak. Quote
Nadziejka Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 Wzajemnie serdecznie zasylam wszystkim 1 Quote
Nadziejka Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 18 godzin temu, Radek napisał: Wczasowanie widać w ruchu na bazarkach. Mniejszy, niż zwykle jest. 5 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. 14 godzin temu, Tyśka) napisał: A inni leniuchują:D 16 godzin temu, elik napisał: Jedni się urlopują, drudzy intensywnie pracują i też z czasem u nich krucho 😞 Wyczarowany mnostwo roznosci dla osieroconej porzuconej Sali i dla Dino Dinusia 15.08 Zajrzyj Sercem! Iskierki zapraszam zapraszam z calej duszy na kramik i na watus Quote
Besia11 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Dzień dobry zestaw ze sercem za 15 zł proszę :) 1 Quote
Nadziejka Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 7 godzin temu, Besia11 napisał: Dzień dobry zestaw ze sercem za 15 zł proszę :) Besiu Besiu Stokrosci Ogromnie Klaniam Dziekuje! Pozdrawienia zasylam Wszelkie Zestaw ozdoby Num 4 a piekna nowa rameczka serce i stojaca i wiszaca jest b serce ratanowa ozdoba nowe c piekny ozdobny i duzy lampion metalowy azurkowy nowy w srodku pojemniczek maly szklany na swieczuske Quote
Radek Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Wedrujemy wszytcy razem Na samą górę. Quote
elik Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Nareszcie i ja dopadłam kompa! Cały dzień ciężko pracowałam, bo jutro i pojutrze będziemy mieli gości. Goście to fajna sprawa, tylko gdy nie utrzymuje się porządków na bieżąco, a nie utrzymuje się, to trzeba się przed przybyciem gości ciężko napracować. Ale potem ileeeeee przyjemności 🙂 Quote
Nadziejka Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 19 minut temu, elik napisał: Nareszcie i ja dopadłam kompa! Cały dzień ciężko pracowałam, bo jutro i pojutrze będziemy mieli gości. Goście to fajna sprawa, tylko gdy nie utrzymuje się porządków na bieżąco, a nie utrzymuje się, to trzeba się przed przybyciem gości ciężko napracować. Ale potem ileeeeee przyjemności 🙂 Ciocia nie przepracuj sie i nie objadaj ..ojjjj 1 Quote
Recommended Posts