elik Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 7 minut temu, Radek napisał: Takie miejsce jest najlepsze do życia. Przeprowadzałam się kilka razy, aż wreszcie stwierdziłam, że takiego miejsca do życia szukałam. Już nie szukam 🙂 1 Quote
elik Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Coraz mniej czasu na zakupy... Dlatego 1 Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Dziś ostatnia szansa na zakupy. To dzisiaj już koniec??? Szkoda 😞 Quote
Radek Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 3 godziny temu, elik napisał: To dzisiaj już koniec??? Szkoda 😞 Zawsze się za szybko kończą. 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Podrzucę 🙂 Szczególnie ważne w ostatnim dniu bazarku. Może jeszcze ktoś coś wypatrzy. Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 matko jedyno kochane serca potrzebuje potrzebuje pomocy boje ogromnie o zycie mojej psinuni i moje.... boje oddychac nawet Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 14 minut temu, Nadziejka napisał: matko jedyno kochane serca potrzebuje potrzebuje pomocy boje ogromnie o zycie mojej psinuni i moje.... boje oddychac nawet Nadziejko, co się dzieje??? Z jakiego powodu się boisz??? Jakiej pomocy potrzebujesz??? Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 ciociu ja nawet pisac boje napasci na spacerekach grozby ale takie ze mnie i moja sunie rozedrze na strzepay ze nas pocwiartuje ze mam sie gortowac na smierc.... ze jego zemsta bedzie taka ze mnie beda spalona zbierac i moje scierwa zwierzeta....nawet nie jestm w stanie napisc wszyckiego... Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 my na 1 szym pietrze... zadnej obrony zadnego obroncy przy nas ... Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 dzwonilam do pana starszego jednego jak zdolalam do domku...ale odradzil natychmiat policje , bo zeby nie zaogniac w dzisiejszych czasach porabancy maszeruja i smieja sie wszytkim w nos ... a policja nie jest w stanie nic czasem nic...boc nic nie moze Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Może zgłoś to na policję Nadziejko. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 4 minuty temu, Nadziejka napisał: dzwonilam do pana starszego jednego jak zdolalam do domku...ale odradzil natychmiat policje , bo zeby nie zaogniac w dzisiejszych czasach porabancy maszeruja i smieja sie wszytkim w nos ... a policja nie jest w stanie nic czasem nic...boc nic nie moze Ale policja po to jest. Może jak porozmawiają, ostrzegą, że takie groźby są karalne, to może facet się opanuje. Jakieś kroki chyba trzeba podjąć. Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Ciociu od mial jakis mord w oczach ... matko jedyno matko ziemio ... to jest straszne wszytko ....straszne boc nie wiemy jak i gdzie nas dopadnie koszmar koszmarow a jeszcze dzis dowiedzialam tel ,slalam smska do naszej Aneci yucca ...odpisal maz Aneci ze odeszla umarla nasza Anecia w lutym Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 zawsze staram zchodzic z drogi kazdemu i na kazdem kroku i staram omijac daleko wszelkie podejrzane typy...nie uniknelma nie matko normalnie noje boje sie trzese cala ale jutro z ranak moze wybiore na komisariat .... ale przeciez ochrony nam nie dadza .... jak beda nasze spacereczki teraz ...jak Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Ciociu od mial jakis mord w oczach ... matko jedyno matko ziemio ... to jest straszne wszytko ....straszne boc nie wiemy jak i gdzie nas dopadnie koszmar koszmarow a jeszcze dzis dowiedzialam tel ,slalam smska do naszej Aneci yucca ...odpisal maz Aneci ze odeszla umarla nasza Anecia w lutym Przeczytałam o tym na innych wątkach. Bardzo smutna wiadomość 😞 Quote
elik Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 3 minuty temu, Nadziejka napisał: ale jutro z ranak moze wybiore na komisariat .... ale przeciez ochrony nam nie dadza .... Ja bym poszła. Ochrony nie dadzą, ale mogą z nim porozmawiać. Niech się nie czuje taki wszechmocny. Może go to powstrzyma. Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Przeczytałam o tym na innych wątkach. Bardzo smutna wiadomość 😞 nasza Anecia bardzo piekny duchem czlowiek , zawsze leciala ku pomocy od lat walczyla bardzo dzielnie z ciezka wyniszcajaca choroba Quote
Recommended Posts