elmas Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 A co mi tam, zajrzę na bazarek, choć dzieci nie posiadam 🙂 Quote
Aldrumka Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 2 godziny temu, elmas napisał: A co mi tam, zajrzę na bazarek, choć dzieci nie posiadam 🙂 Zawsze to zachętą dla innych, dziękuję Quote
plastelina Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Ciuszki śliczne , niestety już za małe na moje dzieci. Aldrumko jeśli jeszcze masz książeczki dla dzieci które kiedyś wylicytowalam , to dodaj do tego bazarku, może akurat komis się spodobają. Quote
Aldrumka Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 42 minuty temu, plastelina napisał: Ciuszki śliczne , niestety już za małe na moje dzieci. Aldrumko jeśli jeszcze masz książeczki dla dzieci które kiedyś wylicytowalam , to dodaj do tego bazarku, może akurat komis się spodobają. Oczywiście, czekają na Ciebie :). Czyli nie chcesz, że by je wysyłać ? Dziękuję. Dodam jeszcze 2 większe kurteczki, dam znać :) Quote
plastelina Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 13 minut temu, Aldrumka napisał: Oczywiście, czekają na Ciebie :). Czyli nie chcesz, że by je wysyłać ? Dziękuję. Dodam jeszcze 2 większe kurteczki, dam znać 🙂 Tak, przekaż na bazarek i daj znać jak będą już kurtki, dzięki . Quote
Aldrumka Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 58 minut temu, elmas napisał: Podniosę 🙂 Super Quote
Aldrumka Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 4 godziny temu, elmas napisał: Popołudniowa wizyta 🙂 59 minut temu, elmas napisał: Bazarek z powrotem na pierwszą stronę 🙂 Dziękuję, zaraz coś jeszcze dodam :) Quote
lunarmermaid Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Poproszę jeszcze 61 a, 19 a i b, 2 b, 3 b, 5 b, 10 b. Quote
Aldrumka Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 9 godzin temu, lunarmermaid napisał: Poproszę jeszcze 61 a, 19 a i b, 2 b, 3 b, 5 b, 10 b. Dziękuję, zapiszę nieco później :) Quote
Tianku Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 hops 🙂 Aldrumko dziękuję w imieniu Argusia za kolejny bazarek 1 Quote
mari23 Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Jakie cudne, słodkie ciuszki!!! :) ale..... 4 miseczki karmy poproszę :) Quote
Tyśka) Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Poproszę: nr 6 a, 27 c , 61 b - z innymi jedna ciocia mnie ubiegła :p Jakbyś planowała w niedługim czasie podobny bazarek to poproszę Cię o odłożenie tych rzeczy tylko i wysłanie wspólnie. Będzie łatwiej jak już będzie wiadoma płeć, bo na razie maleństwo uparcie zaciska nóżki. Quote
Aldrumka Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: Jakie cudne, słodkie ciuszki!!! 🙂 ale..... 4 miseczki karmy poproszę 🙂 bardzo dziękuję, tym bardziej, że mam wrażenie, ze bez bazarków i tak dokładasz do utrzymania Argusia 47 minut temu, Olena84 napisał: Cegiełkę za 10zł prosze bardzo dziękuję Quote
Aldrumka Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 58 minut temu, Tyśka) napisał: Poproszę: nr 6 a, 27 c , 61 b - z innymi jedna ciocia mnie ubiegła 😛 Jakbyś planowała w niedługim czasie podobny bazarek to poproszę Cię o odłożenie tych rzeczy tylko i wysłanie wspólnie. Będzie łatwiej jak już będzie wiadoma płeć, bo na razie maleństwo uparcie zaciska nóżki. dzięki Tysiu, bardzo się cieszę nie tylko z zakupu 🙂 trzymam kciuki pewnie zostaną rzeczy i wtedy powtórzę bazarek we wrzesniu Quote
Tyśka) Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 1 minutę temu, Aldrumka napisał: dzięki Tysiu, bardzo się cieszę nie tylko z zakupu 🙂 trzymam kciuki pewnie zostaną rzeczy i wtedy powtórzę bazarek we wrzesniu Dziękuję :))) To do września przetrzymaj proszę, oczywiście dla porządku opłacę już fanty, co by nie zalegać. Quote
Aldrumka Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 Świetnie nocne marki mile widziane :) Quote
Recommended Posts