iwa77 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 :-?:niewiem:Czemu nikt nie odwiedza Daisy Quote
*stara*owczarkara* Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Sunia dzisiaj zaszalała :) Lepiej się poczuła ładnie staje już na tylne łapy /podpiera się/ Ale ma tendencje do ucieczek... Uciekała mi na spacerze :> tzn. próbowała nawiać ale jej to słabo wychodziło - chyba zapomniała że jest połamana :) :p Ja za nią a ona w nogi :) Chyba w ten sposób komuś uciekła bo raczej jest indywidualistką Quote
iwa77 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 To musiało fajnie wyglądać - uciekająca Daisy w gipsie :lol: Quote
*stara*owczarkara* Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ta :> teraz leczymy zapalenie ucha i ukrywamy się w ciągu dalszym przed chłopakami bo daisy ma okres :cool3: Quote
iwa77 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 O to niedobrze , że uszko chore ! I chowajcie się tam dobrze przed amantami ! Quote
iwa77 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Opiekunka Daisy ma przejściowe kłopoty z kompem i stąd jej brak na Dogo. Daisy ma się coraz lepiej , rany się goja bardzo ładnie. Bardzo dobrze daje sobie radę z chodzeniem . Oto Daisy z dnia wczorajszego : Quote
iwa77 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Daisy jeszcze ok 2 tygodnie pozostanie w gipsie . Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A któż to taki PIĘKNY:cool3:??? (...i tak wyszła za gruba na fotach!:evil_lol:) Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='iwa77']No nareszcie Daisy bez gipsu !:multi: Będzie poprawka prawej, tylnej nóżki za niedługi czas... p.s. Mam więcej fotek, ale coś fotosik nawala:roll: Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Isadora7']Kopereczku booooooooskie zdjęcia :oops::oops::oops::oops: Cioteczko nie chwal mnie tak, bo ręka podczas sesji będzie mi się trzęsła następnym razem:nerwy:... ...ale dziękuję bardzo:Rose: Następne: ...tutaj widać, jakie te nóżki biedne, powyginane- potrzebują rehabilitacji... ...i jeszcze lewy profilek :) Quote
iwa77 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dobrze ciotka Isadora mówi - Twoje zdjęcia Kopereczku są superowe !:loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a ja przez przypadek weszlam na watek - jak sá jakies wroclawiaki to najlepiej ich watek wrzuci na wroclawski, rozumiem, ze sunia jeszcze nie jest do adpocji, przydalo by sie ogloszenie w gazecie jak juz bedzie gotowa Quote
iwa77 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Daisy nie jest gotowa do adopcji , dlatego też wątek jest tylko podtrzymywany i niewiele sie na nim dzieje ...:shake: Jak przjdzie czas weżmiemy się za panienkę ogłoszeniowo ;) Quote
Recommended Posts