Nadziejka Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 2 godziny temu, beataczl napisał: prosze cegielke za 20 zl. zdrowka Taniu . Dziekujemy Calem Serduchem Beatko slij prosze Cegielenke na konto Agnieszki z dop w tytule ,,beataczl Ceg Tani z baz Nadziejki,, Quote
Radek Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 4 godziny temu, agnieszkal2 napisał: Mam nadzieję, że ta minka wkrótce zamieni się w szczęśliwą! Zaciskam kciuki, żeby stało się tak jak najszybciej. Quote
beataczl Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Dziekujemy Calem Serduchem Beatko slij prosze Cegielenke na konto Agnieszki z dop w tytule ,,beataczl Ceg Tani z baz Nadziejki,, poszedl przelew z tym tytulem. 1 Quote
agnieszkal2 Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 16 minut temu, beataczl napisał: poszedl przelew z tym tytulem. Beatko,BAAAAARDZO DZIEKUJEMY!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: poszedl przelew z tym tytulem. 1 godzinę temu, agnieszkal2 napisał: Beatko,BAAAAARDZO DZIEKUJEMY!!!!!!! Stokrosci Dziekujemy Modlimy za Taniusie za Agniesie za siostrzyczki Taniusi 1 Quote
Nadziejka Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: Zaciskam kciuki, żeby stało się tak jak najszybciej. Witaj nam witaj Wujenku 2 Quote
Nadziejka Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 12 godzin temu, agnieszkal2 napisał: Bardzo Wam dziękujemy za pomoc i zapraszamy na bazarek!!! Lekarstwo - Palladia - kupione, dzis Tania dostanie je po raz pierwszy... Lek należy podawać w rękawiczkach, 3 razy w tygodniu i po dwóch tygodniach mamy umówioną kontrolę. Jesteśmy Wam wdzięczne za każdą pomoc, Nadziejce za zorganizowanie bazarku, a Wam za podnoszenie go i pomoc finansową! Teraz Tania będzie pod jeszcze pilniejszą moją obserwacją, ponieważ Palladia może wywoływać skutki uboczne...Pozdrawiamy Was! Tania i Agnieszka Dzielna kochana dzielna skarbunia Agnieszko spokojnej nocy Wam Z modlitwa aby leki pomogly 1 Quote
agnieszkal2 Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Tania, Likusia, Marsi i ja również życzymy dobrej nocy:) Udalo mi się zrobić Tani zastrzyk z Tramalu. To wcale nie było łatwe, bo mi się trochę wyrywala:) Teraz sobie śpi, podobnie jak siostrzyczki a ja zapisuję, co i ile dostala ( cały czas musi brać antybiotyk, żeby zminimalizowac stan zapalny trzustki, dostaje tez lek przeciw nudnościom Cerenia i specjalny probiotyk Flora Defense plus kroplówki, które stopniowo zmniejszamy ). Przytulamy!!! <3 1 Quote
Nadziejka Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 Odpoczywaj iskiereczko odpoczywaj Mamunia Agunia modle za Was caly czas pilnujesz wszystkiego Niechaj Moc bedzie z Wami Aguniu Z nowym dniem zapraszamy najmocniej Quote
plastelina Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 O rany jakie cudne pieski , Nadziejko jaka cena wyw będzie wg Ciebie dobr? 1 Quote
Radek Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 2 godziny temu, plastelina napisał: O rany jakie cudne pieski Fajoskie są. Quote
Nadziejka Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 4 godziny temu, plastelina napisał: O rany jakie cudne pieski , Nadziejko jaka cena wyw będzie wg Ciebie dobr? Quote
Nadziejka Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 4 godziny temu, plastelina napisał: O rany jakie cudne pieski , Nadziejko jaka cena wyw będzie wg Ciebie dobr? Witaj serduszko witaj Bardzo bardzo dziekujemy za odwiedziny Ile sercem uwazasz Kasienko kazdenka zlotoweczka wazna wazna Wysyleczka psiaczkow podusiowych jest od Agnieszki z Wroclawia Quote
Nadziejka Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: Cały czas można robić zakupy. 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: przytulam Kasiu wynalalzam teraz Twoj cudny bazarusio zapraszamy porozsylam Quote
Kamila Proc Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 52 minuty temu, Radek napisał: Niedzielne zakupy cieszą podwójnie. cos w tym je Quote
Radek Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: cos w tym je Tylko kolejnych chętnych brak. Quote
Kamila Proc Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 47 minut temu, Radek napisał: Tylko kolejnych chętnych brak. niestety Quote
Recommended Posts