Nadziejka Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 4 minuty temu, guccio napisał: Dzień dobry. Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Dzisiaj sniegus mamy .. ale slonecznie zapraszamy Niedlugo wiosnka oby byla jak najnajlepsza wszystkim istotkom Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 23 godziny temu, Nesiowata napisał: Cegiełka za 10 zł ❤ ❤ ❤ Dziekuje Stokrosci Ciociu Nesiu 10 zl Cegielenka juz przybyla Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Nocne serdeczne zaproszonka do dudunia kasztaneczka Dolozyla ciut Nadziejeczka skarpetunki noweczki i ksiazka nowiutenka Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 44 minuty temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia Witamy rodzynka witamy Wujeneczka Wujcio z noga a ja z glowa calun dzien...bole tak straszne ze czasem ja juz watpie we wszytko Z nadzieja na zycie lepsze wszystkim istotom dzieki ktorym jestesmy Zapraszamy nocunkowo Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Dokladam kolejna ksiazke polecam posmiac w kazdej chwili , odetchnac mozna czyta sie b fajnie Num 10 a ksiazka polecam ,,George Clooney potrzebny od zaraz,, stron 240 stan b dobry cena wywol 7 zl Quote
Radek Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 9 godzin temu, Nadziejka napisał: ja z glowa calun dzien...bole tak straszne ze czasem ja juz watpie we wszytko Dużo zdrowia życzę Nadziejko. Quote
Ewa Marta Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Dzień dobry, zapraszamy serdecznie na zakupy:) Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Dnia 8.03.2021 o 10:04, Ellig napisał: 1 godzinę temu, Radek napisał: Na samą górę, zanim się zupełnie ciemno zrobi. 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Dzień dobry, zapraszamy serdecznie na zakupy:) Kochani mam pytanie i prosbe Moze dobraduszka by zechciala taka skiege na prezenta, na lata Pragne sorzedac aby ciut pomoc umierajacej suni .. popatrzcie popytajcie prosze serdecznie S King TO stan idealny bardzo gruba ciezka duza stron 1104 stan idealny cena wywol 30 zl Quote
koja Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 dziękuję za zaproszenie i poproszę cegiełkę za 20 zł Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 29 minut temu, Nadziejka napisał: Kochani mam pytanie i prosbe Moze dobraduszka by zechciala taka skiege na prezenta, na lata Pragne sorzedac aby ciut pomoc umierajacej suni .. popatrzcie popytajcie prosze serdecznie S King TO stan idealny bardzo gruba ciezka duza stron 1104 stan idealny cena wywol 30 zl ! Ksiege kupila nasza cudna Anula ale ksiege Anulenka przekazuje dalej Dziekuje Dziekuje Klaniam Anulko Wielkie Serce Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 49 minut temu, koja napisał: dziękuję za zaproszenie i poproszę cegiełkę za 20 zł Ciociu Dziekuje Cala Dusza Dziekuje Pozdrawiam goraco pozdrawiam Quote
Recommended Posts