Iv_ Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 19 godzin temu, ona03 napisał: A ja czekam na jagódki :))) Poczekam z Tobą ;) Quote
uxmal Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 17 minut temu, Iv_ napisał: Jak tu cicho, nikt nie zagląda 😞 za kilkanaście rzędów będzie się działo Quote
ona03 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 W sobotę kupiłam sobie pierogi z jagodami, pychotka :))) Quote
3 x Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 12 godzin temu, ona03 napisał: W sobotę kupiłam sobie pierogi z jagodami, pychotka :))) pędzę, nowa odsłona Kokietki dogoniła już wersję z pomieszanymi kolorami wczoraj zaczęłam chyba najbardziej czasochłonny rządek jak milczę to znaczy, ze albo jestem w pracy albo dziergam ;) Quote
ona03 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 minutę temu, 3 x napisał: pędzę, nowa odsłona Kokietki dogoniła już wersję z pomieszanymi kolorami wczoraj zaczęłam chyba najbardziej czasochłonny rządek jak milczę to znaczy, ze albo jestem w pracy albo dziergam ;) Tak tez myślałam, że tworzysz :)))) Możesz wrzucić kawalątek, nacieszymy oko :))) Quote
3 x Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 19 minut temu, ona03 napisał: Tak tez myślałam, że tworzysz :)))) Możesz wrzucić kawalątek, nacieszymy oko :))) boję się, bo jak się okaże ze znów pomieszałam kolory :D dzisiaj wrzucę, teraz w pracy nie mam nawet pół zdjęcia Quote
ona03 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, 3 x napisał: boję się, bo jak się okaże ze znów pomieszałam kolory :D dzisiaj wrzucę, teraz w pracy nie mam nawet pół zdjęcia Albo oni ...... Miłego dnia :))) Quote
Iv_ Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 20 godzin temu, uxmal napisał: za kilkanaście rzędów będzie się działo Mogliby jacyś nowi potencjalni kupcy się trafić ;)) Quote
uxmal Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 33 minuty temu, Iv_ napisał: Mogliby jacyś nowi potencjalni kupcy się trafić ;)) No właśnie;) ja to ma problem z wyborem koloru i wzoru.Czyli ze wszystkim. Nawet jednej kartki świątecznej nie potrafię wybrać i kupuję zazwyczaj dwie i te dwie wysyłam:D Edit:do tej samej osoby:D Quote
3 x Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 31 minut temu, uxmal napisał: No właśnie;) ja to ma problem z wyborem koloru i wzoru.Czyli ze wszystkim. Nawet jednej kartki świątecznej nie potrafię wybrać i kupuję zazwyczaj dwie i te dwie wysyłam:D Edit:do tej samej osoby:D jeśli o mnie chodzi mogę zrobić dla Ciebie kilka chust ;) Quote
uxmal Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, 3 x napisał: jeśli o mnie chodzi mogę zrobić dla Ciebie kilka chust 😉 a czy da się zrobić zamiast chusty szalik? Quote
Iv_ Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: a czy da się zrobić zamiast chusty szalik? A umiała byś zdecydować się na kolor??? ;););) Quote
uxmal Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 5 minut temu, Iv_ napisał: A umiała byś zdecydować się na kolor??? ;););) hmmm 😉 a jak myślisz ? Quote
Iv_ Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 17 minut temu, uxmal napisał: hmmm 😉 a jak myślisz ? Myślę, że miałabyś kłopot ;) :/ 1 Quote
3 x Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Oczywiscie kolory w rzeczywistosci duzo ladniejsze. Naprawde "miszcz" drugiego planu jest miodowo rudy :-) 1 Quote
3 x Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 3 godziny temu, uxmal napisał: a czy da się zrobić zamiast chusty szalik? Jeszcze nie praktykowalam ale jesli znalazlabys wzor np na ravely to moge zrobic :-) Ostatnio znalazlam darmowy wzor na szal ktory urzekl mnie swoja prostota i delikatnoscia W weekend majowy bede testowac :-) Widzialam, ze ktos robil szal, ktora miala wzor jak chusta, wiec generalnie jak najbardziej mozna :-) Quote
uxmal Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 7 minut temu, 3 x napisał: Jeszcze nie praktykowalam ale jesli znalazlabys wzor np na ravely to moge zrobic 🙂 Ostatnio znalazlam darmowy wzor na szal ktory urzekl mnie swoja prostota i delikatnoscia W weekend majowy bede testowac 🙂 Widzialam, ze ktos robil szal, ktora miala wzor jak chusta, wiec generalnie jak najbardziej mozna 🙂 Ostatnio dostałam po łapach na fb że pytam zamiast googla używać 😄 Niecierpię fb. Tutaj zapytam 🙂 Czy ravley to jest to? https://en.wikipedia.org/wiki/Ravelry Quote
uxmal Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 13 minut temu, 3 x napisał: Oczywiscie kolory w rzeczywistosci duzo ladniejsze. Naprawde "miszcz" drugiego planu jest miodowo rudy 🙂 śliczna jest. Czy to jagodowe love czy ta za bazarku na 1 wszej stronie? Quote
Iv_ Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 8 godzin temu, 3 x napisał: Oczywiscie kolory w rzeczywistosci duzo ladniejsze. Naprawde "miszcz" drugiego planu jest miodowo rudy :-) Ja sobie nie wyobrażam jak można tworzyć tak skomplikowane wzory. Dla mnie to kosmos. Piękna! :))) Quote
ona03 Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 9 godzin temu, 3 x napisał: Oczywiscie kolory w rzeczywistosci duzo ladniejsze. Naprawde "miszcz" drugiego planu jest miodowo rudy :-) Miszcz superasty :)))) Uffff, odsapnęłam, kolory na miejscu :))))) Cuuuuudna :)))) 8 godzin temu, uxmal napisał: śliczna jest. Czy to jagodowe love czy ta za bazarku na 1 wszej stronie? No wiesz....., jak można pomylić :))))) Quote
ona03 Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Już niedługo ........... Do tej, buzia mi się uśmiecha :)))) Quote
Recommended Posts