Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 18 minut temu, Radek napisał: Tyle fantów, a ja nie mogę nic znaleźć dla siebie ;) W związku z tym poproszę cegiełki za 10 złotych i dane do przelewu. Radek , bardzo dziękujemy! Ewunia później wyśle dane do przelewu. Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 15 minut temu, Malgoska napisał: 61 za wyw poproszę Bardzo proszę i serdecznie dziękujemy :) Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Miłego wieczoru dla Wszystkich życzymy i serdecznie zapraszamy! Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 13 godzin temu, koja napisał: Dobry wieczór :) Poproszę nr 29 za 30 zł. Dobry wieczór, bardzo proszę i serdecznie dziękujemy! :) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Plaszczyk cudny ktory upatrzylam kupiony szczesliwie wiec Cegielenki poprosze za 10 zl Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Tyle fantów, a ja nie mogę nic znaleźć dla siebie ;) W związku z tym poproszę cegiełki za 10 złotych i dane do przelewu. Radek, pięknie dziękujemy, zaraz prześlę numer konta:) 1 godzinę temu, Malgoska napisał: 61 za wyw poproszę Dziękujemy bardzo:) Elunia już chyba zapisała:) 13 minut temu, koja napisał: Dobry wieczór :) Poproszę nr 29 za 30 zł. Dobry wieczór, bardzo proszę:) Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Plaszczyk cudny ktory upatrzylam kupiony szczesliwie wiec Cegielenki poprosze za 10 zl Nadziejka, serdecznie dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 8 minut temu, Nadziejka napisał: Plaszczyk cudny ktory upatrzylam kupiony szczesliwie wiec Cegielenki poprosze za 10 zl Oj, nie zauważyłam Nadziejko:) Ja słabo widzę jasno szare litery:( Bardzo pięknie dziękujemy, już wysyłam numer konta:) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Musze pisac takimi , jakimi widze co pisze samo zycie niestety Wedrujemy z ciuszenkami 1 Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 15 minut temu, Tola napisał: Dziękuję za zaproszenie, bazar godny podziwu! Bardzo dziękujemy:) Quote
Radek Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Bardzo dziękuję za PW. Przelew zrobię już jutro, bo dziś mi się oczy kleją. Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Bardzo dziękuję za PW. Przelew zrobię już jutro, bo dziś mi się oczy kleją. Jeszcze kilka dni do końca bazarku, masz dużo czasu:) Quote
Recommended Posts