Koki-99 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ten uchwyt nr 33 jest jeszcze dostępny? Można zdjęcie z boku zrobić? A sorki, nie zauważyłam, że bazarek zakończony. To ew. poproszę w pw namiary na nowy lub zdjęcie tego uchwytu. Quote
b-b Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 3 godziny temu, Koki-99 napisał: Ten uchwyt nr 33 jest jeszcze dostępny? Można zdjęcie z boku zrobić? A sorki, nie zauważyłam, że bazarek zakończony. To ew. poproszę w pw namiary na nowy lub zdjęcie tego uchwytu. Gdzieś go mam . Jak znajdę to zrobię zdjęcie i dam znać :) Quote
Onaa Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Paczuszka u mnie już jakiś czas , z tego bazarku i jeszcze z drugiego , strasznie przepraszam za opóżnienie ale problemy z Rabarbarkiem i z moim tymczasem całkiem mnie wybiły. Quote
b-b Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 Dnia 11.02.2021 o 23:00, Onaa napisał: Paczuszka u mnie już jakiś czas , z tego bazarku i jeszcze z drugiego , strasznie przepraszam za opóżnienie ale problemy z Rabarbarkiem i z moim tymczasem całkiem mnie wybiły. Wszystko rozumiem Renatko :) Mi się Mama pochorowała i też mi czasu strasznie brak na zaglądanie na dogo ... Quote
Onaa Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Dnia 13.02.2021 o 21:57, b-b napisał: Wszystko rozumiem Renatko :) Mi się Mama pochorowała i też mi czasu strasznie brak na zaglądanie na dogo ... To zdrowia dla Twojej Mamy i sił, żeby znaleźć dobrych lekarzy z empatią po drodze. 1 Quote
Recommended Posts