Jaaga Posted June 26, 2023 Author Posted June 26, 2023 Dnia 25.06.2023 o 10:02, Aska7 napisał: Już ponad rok minął 😞 Czas tak szybko płynie, już ziemia się zapadła. Dosypywalam i posiałam trawę. Co dzien rano o nim myślę, kiedy jestem obok. Dalej widzę jego roześmiane pysio i jedno zdrowe oczko, którym sie we mnie wpatrywał. 1 Quote
b-b Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Dnia 26.06.2023 o 09:13, Jaaga napisał: Czas tak szybko płynie, już ziemia się zapadła. Dosypywalam i posiałam trawę. Co dzien rano o nim myślę, kiedy jestem obok. Dalej widzę jego roześmiane pysio i jedno zdrowe oczko, którym sie we mnie wpatrywał. Leci. Leci jak szalony...a niby to zaledwie "wczoraj" się stało. Mojej małej nie ma już ponad dwa miesiące a ja czasami budzę się w nocy bo wydaje mi się ,że słyszę jak pije z poidełka. A jej ślipek wpatrzonych we mnie do końca życia nie zapomnę. Ciężko jest nam, zostającym na ziemi i tęskniącym. Quote
Recommended Posts