Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

To świetnie. :) Jeśli to odpowiedzialny niewychodzący domek, z dużymi pokładami cierpliwości (o czym może świadczyć czekanie na kotka) to powinni być dobrze :). Kciuki zaciskam.

• Like 1
Posted

No i masz babo klopot.LEO coś wyczul.Nie przyszedl się myziac,do miski z jedzeniem tez nie.Panstwo pojechali bez kotka.Umowilismy się,ze sama dowioze.

Posted

Szkoda. A Panstwo zostawili jakiś transproterek, aby Leo się z nim zapoznał? Może być się nauczyć sam tam dobrowolnie wchodzić i spać będzie łatwiej zamknąć i zawieźć za parę dni?

Posted
17 godzin temu, guccio napisał:

No i masz babo klopot.LEO coś wyczul.Nie przyszedl się myziac,do miski z jedzeniem tez nie.Panstwo pojechali bez kotka.Umowilismy się,ze sama dowioze.

cwaniak, dobrze mu u Ciebie

Posted
14 godzin temu, Tyśka) napisał:

Szkoda. A Panstwo zostawili jakiś transproterek, aby Leo się z nim zapoznał? Może być się nauczyć sam tam dobrowolnie wchodzić i spać będzie łatwiej zamknąć i zawieźć za parę dni?

Z Leo to nie przejdzie.Klatki,trznsportery dzialaja na niego jak przyslowiowa plachta na byka.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Naduzylam zaufania.

Potem ma się wyrzuty sumienia. Zawsze tak mam, gdy zabieram Gajulca do serwisu 😕

Posted
1 minutę temu, Radek napisał:

Potem ma się wyrzuty sumienia. Zawsze tak mam, gdy zabieram Gajulca do serwisu 😕

Niby to dla ich dobra,ale czy nasi milusinscy tak samo myślą?

Posted
Przed chwilą, UlaFeta napisał:

I cooooooooooooooooooo?

I wyglada fajnie.Juz wczoraj jak przyjechali i sterczeli pod domem czekajac na kota zrobili na mnie dobre wrazenie.Przygotowani na dlugi okres adoptowania się kocurka do nowego miejsca.Zamowili feromony zeby ulatwic kotkowi zadomowienie,zamowili karme jaka sugerowalam.Balkonu,tarasu nie ma.W oknach moskitiery na stale.Taki starego typu parterowy dom.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, guccio napisał:

I wyglada fajnie.Juz wczoraj jak przyjechali i sterczeli pod domem czekajac na kota zrobili na mnie dobre wrazenie.Przygotowani na dlugi okres adoptowania się kocurka do nowego miejsca.Zamowili feromony zeby ulatwic kotkowi zadomowienie,zamowili karme jaka sugerowalam.Balkonu,tarasu nie ma.W oknach moskitiery na stale.Taki starego typu parterowy dom.

Będą zdjęcia?

Pojechał na stałe czy na próbe?

Posted

Będą zdjęcia?

Pojechał na stałe czy na próbe?

Czmychnal z teansportera za biurko,tyle go widzielismy.Twierdza,ze beda cierpliwi.

To ja ocenilam,ze mozna próbować.

Posted
4 minuty temu, guccio napisał:

Czmychnal z teansportera za biurko,tyle go widzielismy.Twierdza,ze beda cierpliwi.

To ja ocenilam,ze mozna próbować.

Powodzenia życzę Kotu a opiekunom cierpliwości.

Posted

Powodzenia życzę Kotu a opiekunom cierpliwości.

Na cierpliwosc stawiam.U mnie zdala egzamin.A byl taki moment,ze bliska bylam rezygnacji.

• Like 1
Posted
13 minut temu, guccio napisał:

Ciekawe czyja psychika wiecej wytrzymuje?

Moja to raczej kiepsko. Każdą wizytę w lecznicy mocno przeżywam.

Posted
2 minuty temu, guccio napisał:

Na cierpliwosc stawiam.U mnie zdala egzamin.A byl taki moment,ze bliska bylam rezygnacji.

We wszystkim Cię wspieram.Wierze,że podjełaś dobrą decyzje.Trzymie kciuki.