Tyśka) Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Wspaniale, że kotki już ciachnięte :) Śliczne są, oby długo nie zasiedziały się u Ciebie. 1 Quote
guccio Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Od skarbnika Skarpety Plaskatych przyszedł żwirek 7x5 l. Bardzo dziękuję.Zwirku idzie mi bardzo dużo.Kocurki dojrzałe niestety siusiają wyjątkowo "pachnąco".Jeszcze to potrwa trochę. 3 Quote
UlaFeta Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Wpłacę stówę.Przeznacz, proszę na weta.Za cokolwiek:) Konto mam. Quote
guccio Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 14 minut temu, UlaFeta napisał: Wpłacę stówę.Przeznacz, proszę na weta.Za cokolwiek:) Konto mam. Ja swojemu wetowi zapłaciłam.Pozyczylam.Bardzo go cenię.To człowiek o kulach(SM),nigdy nie odmówi pomocy.Dziekuje Ci bardzo bo ten dług spędza mi sen z powiek.Proponowal,że poczeka.Mialam możliwość pożyczenia to zapłaciłam. Quote
UlaFeta Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 5 godzin temu, guccio napisał: Ja swojemu wetowi zapłaciłam.Pozyczylam.Bardzo go cenię.To człowiek o kulach(SM),nigdy nie odmówi pomocy.Dziekuje Ci bardzo bo ten dług spędza mi sen z powiek.Proponowal,że poczeka.Mialam możliwość pożyczenia to zapłaciłam. Pieniązek poleciał:) Nie ma za co.:) 1 Quote
Kamila Proc Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 23 godziny temu, guccio napisał: Kotki w dobrej kondycji. superowo Quote
guccio Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Na koncie mam 100 zł od Ula-Feta na zabiegi u weta. Dziękuję bardzo. Quote
guccio Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Lolek-Maciek w swoim domku.Uwielbia papierowe torby. 4 Quote
Nadziejka Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Lolek-Maciek w swoim domku.Uwielbia papierowe torby. Quote
Radek Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Lolek-Maciek w swoim domku. Super wygląda w tej torbie. Quote
UlaFeta Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 9 godzin temu, guccio napisał: Lolek-Maciek w swoim domku.Uwielbia papierowe torby. Moja kota lubi kartony:) Oswojony już? Śpi w łóżku:)? Quote
guccio Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 13 minut temu, UlaFeta napisał: Moja kota lubi kartony:) Oswojony już? Śpi w łóżku:)? Śpi na panci,obok,nawet na głowę próbował włazić. 1 Quote
UlaFeta Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Śpi na panci,obok,nawet na głowę próbował włazić. Moja Zara spała mi na głowie:):)))Nie pomagalo przekładanie poduszki.Czy w "glowach'" czy w "nogach" zawsze przyszła:) 1 Quote
Baltimoore Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Dnia 1.04.2021 o 12:28, guccio napisał: Na koncie mam 100 zł od Ula-Feta na zabiegi u weta. Dziękuję bardzo. Ja też Ci podeślę (po otrzymaniu pensji czyli miejmy nadzieję dzisiaj a nie we wtorek) Podaj mi proszę nr konta na PW na wypadek, bo nie pamiętam czy mam. Quote
guccio Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 2 godziny temu, Baltimoore napisał: Ja też Ci podeślę (po otrzymaniu pensji czyli miejmy nadzieję dzisiaj a nie we wtorek) Podaj mi proszę nr konta na PW na wypadek, bo nie pamiętam czy mam. Bardzo dziękuję za pomoc.Juz wysyłam. Quote
guccio Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Dzisiaj byla wizyta p.a. Bolusia.Domek jest w porządku.Teraz sprawa transportu. 2 Quote
Baltimoore Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Poszło 100 PLN na sterylki. Co do transportu Jeśli pani wyjedzie do Katowic, możemy szukać kogoś z blabla , kto by zabrał kotka. Jak nie znajdziemy, to pomyślimy o innym wariancie. 1 Quote
guccio Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 10 minut temu, Baltimoore napisał: Poszło 100 PLN na sterylki. Co do transportu Jeśli pani wyjedzie do Katowic, możemy szukać kogoś z blabla , kto by zabrał kotka. Jak nie znajdziemy, to pomyślimy o innym wariancie. Pani może wyjechać do Katowic. Dziękuję za wsparcie. Quote
UlaFeta Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Dzisiaj byla wizyta p.a. Bolusia.Domek jest w porządku.Teraz sprawa transportu. Supcio:) 1 Quote
Nadziejka Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 19 godzin temu, guccio napisał: Dzisiaj byla wizyta p.a. Bolusia.Domek jest w porządku.Teraz sprawa transportu. Sciskam trzymam mocno mocno ciociu. spokojnego wszelkiego w Gucinkowie Quote
Recommended Posts