guccio Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Hurra! Brawo!!!!!!!!!!!! Kiedy będą kastrowane, coś wiadomo? Dodałam nowe zdjęcie miziaka Bolka do jednego z ogłoszeń. Trochę je wycisze,są bardzo zestresowane.Jest taka sprawa, że lecznica bierze,która ma podpisaną z gminą umowę 220 zł-gmina daje 100 zł.To bez sensu,bo "mój"wet brał odemnie tą kwotę która musiałabym dopłacić. Od 1- go kwietnia zmiany w przepisach. Można sobie wybrać weta. Spróbuję tak. Quote
Baltimoore Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Właśnie się dowiedziałam :)) Guccio GRATULACJE !!!!!! Poradziłaś sobie wyśmienicie :)) Rewelacja po prostu :)) Podtrzymuję propozycję wsparcia na koszty sterylek :)) Quote
Baltimoore Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Kotki można w oczekiwaniu na sterylki odrobaczyć.Chyba że któreś to dziewczynka z podejrzanie okrągłym brzuszkiem, to wtedy liczy się czas. Quote
guccio Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 7 minut temu, Baltimoore napisał: Właśnie się dowiedziałam :)) Guccio GRATULACJE !!!!!! Poradziłaś sobie wyśmienicie :)) Rewelacja po prostu :)) Podtrzymuję propozycję wsparcia na koszty sterylek :)) Dziękuję.Od dawna wiem,że pomożesz jak będzie taka potrzeba.To dodaje sił. Quote
UlaFeta Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 7 godzin temu, guccio napisał: Uff.,.Ostatnie kocię u mnie. Po łapance! Super:) Też dorzucę do kastracji.Ustal koszty. Quote
Baltimoore Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 UlaFeta, lajki się skończyli, dostajesz serduszko w trybie ręcznym :)) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 9 godzin temu, guccio napisał: Uff.,.Ostatnie kocię u mnie. Po łapance! Quote
jola&tina Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 11 godzin temu, guccio napisał: Uff.,.Ostatnie kocię u mnie. Po łapance! No to komplet :) Quote
UlaFeta Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 6 godzin temu, Baltimoore napisał: UlaFeta, lajki się skończyli, dostajesz serduszko w trybie ręcznym :)) :) Quote
guccio Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 13 godzin temu, UlaFeta napisał: Super:) Też dorzucę do kastracji.Ustal koszty. Dzięki Ula-Feta.Na razie muszę dać mocno zestresowanym kotom dać odsapnac. Quote
guccio Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Dwa siwo białe skulone,wypłoszone.Burasek lub buraska najśmielsze. Quote
Tyśka) Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Buraski górą :D Ale na pewno wszystkie się ucywilizują, jesteś cudotwórczynią. Czy coś drgnęło w sprawie wizyty dla Bolusia? Quote
guccio Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 20 minut temu, Tyśka) napisał: Buraski górą :D Ale na pewno wszystkie się ucywilizują, jesteś cudotwórczynią. Czy coś drgnęło w sprawie wizyty dla Bolusia? Telefonów jest dalej sporo ale tamte chętne,w których jako drugiego do wyboru podawałam buraska Baltimore nie odezwały się. Quote
Tyśka) Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Wielka szkoda, że ludzie chcą tylko Bolka :( Quote
guccio Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Wielka szkoda, że ludzie chcą tylko Bolka :( Chcą,potem z powodu + rezygnują. Quote
guccio Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Jakiś czas temu miałam telefon o Bolka.Pani powiedziała,że po dziesięciu latach odszedł jej kot .Dzisiaj rozmawiałyśmy znowu.To była kocia białaczka. Jednak chce Bolka. 3 Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Jakiś czas temu miałam telefon o Bolka.Pani powiedziała,że po dziesięciu latach odszedł jej kot .Dzisiaj rozmawiałyśmy znowu.To była kocia białaczka. Jednak chce Bolka. 10 godzin temu, guccio napisał: Dwa siwo białe skulone,wypłoszone.Burasek lub buraska najśmielsze. Quote
Nadziejka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Ciociu gucinkowa kawunia delikatna dla Ciebie na mily poranek Quote
guccio Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 14 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu gucinkowa kawunia delikatna dla Ciebie na mily poranek Mniam,mniam... Quote
Tyśka) Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 15 godzin temu, guccio napisał: Jakiś czas temu miałam telefon o Bolka.Pani powiedziała,że po dziesięciu latach odszedł jej kot .Dzisiaj rozmawiałyśmy znowu.To była kocia białaczka. Jednak chce Bolka. Wspaniale, że to + nie jest przeszkodą! Zaciskam kciuki, niech się już przeprowadzi na swoje. Quote
Bgra Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 17 godzin temu, guccio napisał: Jakiś czas temu miałam telefon o Bolka.Pani powiedziała,że po dziesięciu latach odszedł jej kot .Dzisiaj rozmawiałyśmy znowu.To była kocia białaczka. Jednak chce Bolka. Wizytę ogarnie w BB albo Terenia, albo ktoś ze Stowarzyszenia Braci Mniejszych, wieczorem powinnam wiedzieć. 3 Quote
guccio Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 Dwa kotki coraz śmielsze.Jeden nieufny ale zaczyna przyglądać się jak coś koło nich robię. Chodzą do kuwety ale zrobily w klatce mieszankę wylanaj wody i żwirku porozsypywanego. Apetycik mają. 3 Quote
Tyśka) Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Najważniejsze, że apetyt dopisuje i powolutku przekonują się, że u Ciebie jest bezpiecznie :) Quote
Recommended Posts