Tyśka) Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 1 minutę temu, Baltimoore napisał: Trafiła do super ludzi :)) No i u Murki się trochę uczłowieczyła :)) To prawda:) Ale Tosia nie była u Murki, była u guccio ;) Quote
guccio Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 3 minuty temu, Baltimoore napisał: Trafiła do super ludzi :)) No i u Murki się trochę uczłowieczyła :)) Ale Tosia u Murki nie była,u mnie cały czas... Quote
guccio Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 2 minuty temu, Tyśka) napisał: To prawda:) Ale Tosia nie była u Murki, była u guccio ;) No właśnie.. 1 Quote
Baltimoore Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Guccio jak nowicjusz w kasynie, rozbija bank :))) Do mnie o 1,5 rocznego Burania z lecznicy od wczoraj 1 telefon, przerzuciłam na Warszawę i ciiiisza. Ludzie niepotrzebnie już myślą o świętach. A i tak nie będą nigdzie wyjeżdżać. Hehe 1 Quote
guccio Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 2 minuty temu, Baltimoore napisał: Gucio jak nowicjusz w kasynie, rozbija bank :))) Do mnie o 1,5 rocznego Burania z lecznicy od wczoraj 1 telefon, przerzuciłam na Warszawę i ciiiisza. Ludzie niepotrzebnie już myślą o świętach. A i tak nie będą nigdzie wyjeżdżać. Hehe A wstaw fotkę bo o buraski pytanka są.Gdzie jest kotek? Quote
guccio Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: brawo guccio, to sie nazywa miec reke Bgra ogłasza,odpisuje na wiadomości,ja załatwiam telefony. Wychodzi na to, że nasza spółka ma rękę. Swoją drogą Bożena ma bardzo duże doświadczenie. Dzięki za miłe słowa i obecność,kibicowanie. 2 Quote
Kamila Proc Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 4 minuty temu, guccio napisał: Bgra ogłasza,odpisuje na wiadomości,ja załatwiam telefony. Wychodzi na to, że nasza spółka ma rękę. Swoją drogą Bożena ma bardzo duże doświadczenie. Dzięki za miłe słowa i obecność,kibicowanie. zawsze, tyle moge-tylko Quote
UlaFeta Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 6 godzin temu, guccio napisał: Bgra ogłasza,odpisuje na wiadomości,ja załatwiam telefony. Wychodzi na to, że nasza spółka ma rękę. Swoją drogą Bożena ma bardzo duże doświadczenie. Dzięki za miłe słowa i obecność,kibicowanie. Super tim:)))) Quote
Baltimoore Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Buranio jest w Izbicy, 1,5 roku, miły, testy ujemne. Zaraz wstawię zdjęcia. Quote
Baltimoore Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 18 godzin temu, Tyśka) napisał: To prawda:) Ale Tosia nie była u Murki, była u guccio ;) Przepraszam za pomyłkę :)) Oczywiście, że miałam na myśli Guccio :)) U Guccio wszystkie koty się uczłowieczają :)) Nawet dorosłe wolno żyjące dzikuski jak Maciuś :))) Quote
guccio Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Dużo telefonów o Bolka.Ile z domków odezwie się po informacji o tym nieszczęsnym plusie-zobaczymy.Zaznaczam chętnym,że zainteresowanie jest duże i wiążąca odpowiedź chciałabym mieć jak najszybciej,żeby nie blokować innych. Quote
guccio Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Dzisiaj będę miała klatkę-lapke.Te trzy do zabiegów są bardzo pobudzone.Nie można ruszyć ręką, zwiewają. 1 Quote
Bgra Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 35 minut temu, guccio napisał: Dużo telefonów o Bolka.Ile z domków odezwie się po informacji o tym nieszczęsnym plusie-zobaczymy.Zaznaczam chętnym,że zainteresowanie jest duże i wiążąca odpowiedź chciałabym mieć jak najszybciej,żeby nie blokować innych. Najlepiej, żeby poszedł w dwupaku z którymś z nowych, marzenie takie moje, nieśmiałe. Zaczynają mi się podobać buraski, ten model że zdjęć Baltimoore jest przecudny :) 2 Quote
guccio Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Tosia-Florka już się całkiem przekonała do nowego domku. 2 Quote
Baltimoore Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 4 godziny temu, Bgra napisał: Najlepiej, żeby poszedł w dwupaku z którymś z nowych, marzenie takie moje, nieśmiałe. Zaczynają mi się podobać buraski, ten model że zdjęć Baltimoore jest przecudny :) Zarezerwować dla Ciebie ? :)) Quote
Baltimoore Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Tosia-Florka już się całkiem przekonała do nowego domku. Słodka dziewczynka bardzo :)) Quote
Bgra Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 43 minuty temu, Baltimoore napisał: Zarezerwować dla Ciebie ? :)) Gdybym tylko mogła :( raz nie utrzymam przy trzech suniach w tym 2 chorych :( I nic to, bo gdyby nie problemy medyczne to poszłabym po niego pieszo :( 1 Quote
UlaFeta Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 7 godzin temu, Bgra napisał: Najlepiej, żeby poszedł w dwupaku z którymś z nowych, marzenie takie moje, nieśmiałe. Zaczynają mi się podobać buraski, ten model że zdjęć Baltimoore jest przecudny :) Buraski,moja miłość.Najpiękniejsze:))) 2 Quote
Recommended Posts