Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W którym sklepie (najlepiej internetowym) kupujecie środki czystości np płyn do zębów witaminy itp. w rozsadnej cenie?Potrzebuje dla moich piesków dental care ,obroże i krople na pchły.

Posted
Dnia 14.11.2020 o 20:37, Monika 1101 napisał:

W którym sklepie (najlepiej internetowym) kupujecie środki czystości np płyn do zębów witaminy itp. w rozsadnej cenie?Potrzebuje dla moich piesków dental care ,obroże i krople na pchły.

Ja polecam, kupuję u nich od lat sklep zooart.pl

• 8 months later...
Posted

Moje psy dostają odżywkę LUPO cox Vital i CanVit i nie mają żadnych problemów a moja ostatnia rottka żyła rekordowo bo 14 lat a obecne pinczery średnie mają już 11 i 13 lat i są zdrowe i żywotne.

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Cześć! Zwykle kupuję produkty do pielęgnacji zwierząt, a nawet karmę na platformach internetowych, gdzie często są dobre oferty, pasty do zębów, witaminy, obroże i krople przeciwko pchłom.

• 1 year later...
Posted

Poszukaj produktu o nazwie DogSuppy Dental Bright Powder – wystarczy posypać nim codzienną porcję karmy (jedną małą miarką).

Zawiera on specjalny rodzaj organicznych brunatnic (*Ascophyllum nodosum*). Gdy pies je ten preparat, jego składniki – poprzez ślinę – w ciągu kilku tygodni naturalnie zmiękczają i rozpuszczają twardą strukturę kamienia nazębnego. Gdy kamień stanie się miękki i porowaty, po prostu sam się kruszy i odpada, kiedy pies gryzie twardą zabawkę lub poroże. Produkt ten całkowicie neutralizuje również szkodliwe bakterie. Oddech mojego psa powinien się znacznie poprawić w ciągu dwóch tygodni!

Posted

jesli psu śmierdzi z pyska -idź do weta i zrób psu badania, zamiast kombinować z jakimś "cudownym" proszkiem.

Może zle go żywisz, może ma problem z zębami, cięzko zgadnąc.