Nadziejka Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Izunia z Nadziejkowych 95 zl z Twoich 72 zl razem 167 zl z calego kramku Rozliczenie Cegielenki Zycia 40 zl posylam do Izy ❤ od Agatki 4 zl plus nadplata 9 zl razem dla psinuniow 13 zl poslalam do Izy od Alinki z nadplata 42 zl dla psinuniow poslalam do Izy razem za fantuszki Nadziejkowe 55 zl Na koncie Izy pieniazki od Dobrychduszek za fantuszki Izunkowe ❤ agat21 25 zl atulek 47 zl Cegielka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekujemy postokroc ! mam na koncie ! Cegielenka Zycia Ciocia Anulka 20 zl dziekuemy stokroc! mam na koncie ! Cegielenka Zycia Ciocia besia11 10 zl dziekujemy cudnie! mam na koncie! Num 1 od Nadziejki Album Bajm wielka ksiega licytuje za wywol 38 zl ala123 dziekujedziekuje! Mam na koncie pieniazki dziekuje! Num 1 od Izy ksiazka Dorota Suminska ,,Wszystkie kolory teczy,, cena wywol 20 zl licytuje aagataa8 dziekujemy! Przebija sercam atulek na 30 zl dziekujemy! Agatka aagataa8 przebija sercem na 35 zl dziekujemy stokroc! Ciocia atulek przebija sercem na 45 zl dziekujemy cudnie! Num 2 od Izy swieczniki drewienko hade made 20 zl agat21 za wywolawcza dziekujemy! Num 5 od Nadziejki zajaczek ceramika za wywol agat21 4 zl dziekujemy! ❤ ❤ Zapraszamy na watus biedakow zapraszamy z calej duszy SOS rodzinka na podkarpaciu! mamunia z dzieckiem same ...prosimy blagamy o pomoc!. Zapraszam z calego serca do 14 listopada godz 22.00 Quote
Nadziejka Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Fanty i wysyleczka od Izy Num 1 przecudna nowiutenka ksiazka Dorota Suminska ,,Wszystkie kolory teczy,, cena wywol 20 zl licytuje aagataa8 za wywol dziekujuemy stokroc! Przebija na 30 zl atulek dziekujemy cudnie! Przebija serduchem Agatka aagataa8 na 35 zl! Dzieki dzieki Ciocia atulek przebija kolejny raz serduchem na 45 zl! Stokrotnie dziekujemy! Num 2 Swieczniki handmadowe z drewna opalanego cena wywol 20 zl agat21 za wywol dziekujemy cudnie! wysylka od Izy Num 3 Drewienka do zawieszenia, na choinke, na prezenty,jako ozdoby srednica ok 8 cm hand made cena wywol 10 zl wysylkao od Izy Quote
Nadziejka Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Fanty i wysyleczka z Nadziejkowa Num 1 przecudna wielka gruba ksiega Bajm Plynie w nas goraca krew Album piekne zdjecia opowiesci ciekawostki Kilkadziesta lat zespolu w jednym plyta byla tez ale plyte podarowalam lata temu w prezencie Stan idealny wymiary ksiegi 28 cm na 30 cm stron 288 cena wywolawcza 38 zl licytuje za wywol ala123 dziekuje cuuudnie! kup teraz gdyby Dobraduszka jakas moze ... 45 zl Num 2 lampion bialy metalowy ! mam kilka mialam kilkanascie lampionkow...polecam polecam srednica 13 cm a wysokosc 22 cm caluni azurkowy z daszkiem otwieranym bardzo ozdobny stan idealny przecudny,bez zadnych pojemniczkow w srodku jak tu na zdj tu zdj z google cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl Num 2 a ptaszek drewniany na podstawce kolor niebieski delikatny tutaj zdj podobny z google cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Num 3 ksiazka ,,Slub,, stan bardzo dobry bielutenka cala cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Num 3 a ksiazka ,,Preparator,, nowiutka stron 232 okladka ze skrzydelkami kryminal tr straszny.. zeznanie czlowieka ktory pracuje w .. ! na faktach cena wywol 7 zl kup teraz 8 zl .Czy śmierć weszła na świat przez zawiść diabła? A może wiara w nadnaturalne pochodzenie Złego i zła jest zbyteczna? Bo ludzie i tak sami potrafią zdobyć się na każdą niegodziwość? Co do tego nie mam ostatecznej pewności. Jednak to właśnie te dwie myśli bezustannie prześladowały mnie podczas pisania Preparatora. Po raz pierwszy w Polsce, 30 marca, w ręce czytelnika trafia seria powieści dokumentalnych, gatunek literacki, który zyskał światową sławę dzięki słynnemu dziełu Trumana Capote "Z zimną krwią" z 1966 roku. Rzeczywiste tragedie, prawdziwe historie i zbrodnie, które naprawdę popełniono, stały się kanwą dla fabularnych powieści, porywających czytelnika w świat tamtych wydarzeń. "Preparator" rozpoczyna serię powieści dokumentalnych "Na F/Aktach", inspirowanych autentycznymi Num 3 b ksiazka ,,Zycie na ulicy,, 11 lat pomocy bezdomnym stron 144 stan b dobry ksiazka z 2012 roku polecam cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Num 4 Swiateczny dzwonek duzy drewienko malowane bardzo ladna ozdoba zdj z Nadziejkowa cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Num 4 a krazek do sciskania reki kolor brazowy do rehabilitacji cwiczen stan nowy tu zdj z google cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Num 5 ceramika zajaczek dosc duzy sliczny siedzacy stan idealny cena wywol 4 zl agat21 za wywol dziekuje! kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Zapraszam dobreduszki mnostwo fantusiow moze byc na prezenta Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Wedruje zapraszam w odwiedzinki Quote
Anula Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Poproszę o cegiełki za 20,00zł.Czy mam wpłacić na Twoje konto czy na inne? Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: Poproszę o cegiełki za 20,00zł.Czy mam wpłacić na Twoje konto czy na inne? Dziekuje Slicznie Ogromnie Serce Tak Ciociu , na moje konto zbierac bede a moze jeszcze jakis pieniazek nadejdzie z bazarku 1 Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 27 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy na sobotnie zakupy!!!! 2 godziny temu, Malgoska napisał: hop Quote
kiyoshi Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Nadziejko, dziękuje z całego serca za bazarek <3 <3 piękne fanty, mam nadzieje, że wszystko się sprzeda <3 Czy ja bym mogła też dodać fanty od siebie ? kilka ;) ?? z wysyłką ode mnie? Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 13 minut temu, kiyoshi napisał: Nadziejko, dziękuje z całego serca za bazarek <3 <3 piękne fanty, mam nadzieje, że wszystko się sprzeda <3 Czy ja bym mogła też dodać fanty od siebie ? kilka ;) ?? z wysyłką ode mnie? Bardzo bardzo prosze i dziekuje Zaraz wstawie info w tytule kramiku A czy mozesz pokazac na fb ? moze ktos sie skusi Quote
kiyoshi Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Nr 6. Najnowsza ksiązka Doroty SUMIŃSKIEJ "Wszystkie kolory tęczy" Cw- 20 zł Quote
kiyoshi Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Nr 7. ŚWIECZNIKI Hand Madowe z drewna opalanego CW- 20 zł Quote
kiyoshi Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Nr 8. DREWIENKA do zawieszenia np na choinke albo do jakiejś ozdoby. Średnica ok. 8 cm. Hand made CW- 10 zł Quote
kiyoshi Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 12 minut temu, Nadziejka napisał: Bardzo bardzo prosze i dziekuje Zaraz wstawie info w tytule kramiku A czy mozesz pokazac na fb ? moze ktos sie skusi dzięki Nadziejko, już wstawiłam :) może akurat się coś komuś spodoba :) na fb spróbuje udostępnić ;) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Cudne wszytko i ksiega przepieknego Serca Czlowieka Doroty Suminskiej ach Quote
aagataa8 Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Podnoszę i jednocześnie proszę nr 1 (ksiązkę Wszystkie kolory tęczy) za wywoławczą 20 zł ;) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 16 minut temu, aagataa8 napisał: Podnoszę i jednocześnie proszę nr 1 (ksiązkę Wszystkie kolory tęczy) za wywoławczą 20 zł ;) Dobraduszko Serdecznie Ogromnie Dziekujemy Klaniamy Milion Pozdrowien Dla Lapeczek Oronskich 1 Quote
Recommended Posts